• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklugumdan beri :(

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
herkese selam
artik ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk.. kücüklügümden beri kiloluyum hicbir zaman zayif degildim yüzmeyi suyu cok sevdigim halde hayatimda hic bikini giyemedim rahat bir sekilde suyun icine bile giremedim zaten cok nadir yüzmeye gidiyorum.bazilari kendisine uygun fiyata üst alabilirken benimkilerin fiyati hep iki mislisiydi bazen bunlari düsündükce depresyonlara giriyorum cokk üzülüyorum.
annemde sucunun farkinda. kendisi bana diyor kilolu bebekler cok seker olurlarmis o yüzden oda beni sisirdi o zamanlar. :43: tabiki benimde sucum var bu zamana kadar neden kilo veremedim koca kiz oldum ama neden ben daha bebekken yaptiki bunu o zamanlar ufaktim yemek veya tatli krizi nedir bilmezdim daha kolay olurdu simdi bunlari cekmek zorunda olmazdim...
nezaman diyet yapsam olmuyor doktorum piskologa bile yollamisti cünki cok istekli olmadigimi demisti. piskologda fazla birsey yapmadi yapamadi.oysaki cok istekliyim cok istiyorum. bazende dusunuyorum acaba kilo verme deneyimlerimi biraksammi artik kendimi böyle kabulmu etsem bu halimle. belkide kilo veremiyorum veremicemde cünki o yaglar yillardir vücudumda artik gitmezler sanirsam
neyse biraz uzun oldu sanirsam ama icimi dökmeye ihtiyacim vardi uzun bir zaman sonra bugün kötü bir olay yasadigim icin :43:

bugün arkadaslarimla yolda yürüyordum bir erkek karsidan geliyordu yanimdan gecti
ve yanimdan gecerken biliyormusunuz ne dedi sessizce? Oha kilo versene ya. Ve gecti gitti
Ben okadar saskindimki bir an birsey diyemedim yüzüm kizardi allahtan kimse duymamis.moralim cok bozulmustu ve hemen eve geldim zaten .insanlar neden bukadar acimasiz???

neyse okuyanlara tsk ederim simdiden

herkese selam
artik ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk.. kücüklügümden beri kiloluyum hicbir zaman zayif degildim yüzmeyi suyu cok sevdigim halde hayatimda hic bikini giyemedim rahat bir sekilde suyun icine bile giremedim zaten cok nadir yüzmeye gidiyorum.bazilari kendisine uygun fiyata üst alabilirken benimkilerin fiyati hep iki mislisiydi bazen bunlari düsündükce depresyonlara giriyorum cokk üzülüyorum.
annemde sucunun farkinda. kendisi bana diyor kilolu bebekler cok seker olurlarmis o yüzden oda beni sisirdi o zamanlar. :43: tabiki benimde sucum var bu zamana kadar neden kilo veremedim koca kiz oldum ama neden ben daha bebekken yaptiki bunu o zamanlar ufaktim yemek veya tatli krizi nedir bilmezdim daha kolay olurdu simdi bunlari cekmek zorunda olmazdim...
nezaman diyet yapsam olmuyor doktorum piskologa bile yollamisti cünki cok istekli olmadigimi demisti. piskologda fazla birsey yapmadi yapamadi.oysaki cok istekliyim cok istiyorum. bazende dusunuyorum acaba kilo verme deneyimlerimi biraksammi artik kendimi böyle kabulmu etsem bu halimle. belkide kilo veremiyorum veremicemde cünki o yaglar yillardir vücudumda artik gitmezler sanirsam
neyse biraz uzun oldu sanirsam ama icimi dökmeye ihtiyacim vardi uzun bir zaman sonra bugün kötü bir olay yasadigim icin :43:

bugün arkadaslarimla yolda yürüyordum bir erkek karsidan geliyordu yanimdan gecti
ve yanimdan gecerken biliyormusunuz ne dedi sessizce? Oha kilo versene ya. Ve gecti gitti
Ben okadar saskindimki bir an birsey diyemedim yüzüm kizardi allahtan kimse duymamis.moralim cok bozulmustu ve hemen eve geldim zaten .insanlar neden bukadar acimasiz???

neyse okuyanlara tsk ederim simdiden

önce bikaç soru sorayım sonra yazacaklarımı yazayım
-kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç
-okuyormusun kaça gidiyorsun
-en son ne zaman sevgilin oldu
-ve denemiş olduğun diyetler nasıl diyetler
bunları cevaplandırırsan çok sevinirim

önce bikaç soru sorayım sonra yazacaklarımı yazayım
-kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç
-okuyormusun kaça gidiyorsun
-en son ne zaman sevgilin oldu
-ve denemiş olduğun diyetler nasıl diyetler
bunları cevaplandırırsan çok sevinirim

yasim 20 kilom 83 boyum 1.65
en son sevgilim 3yil önce oldu
denedigim diyetler ise elma diyeti vardi veya ögün atlatiyordum ama bnun yanlis oldugunu ögrendim bunun gibi seyler iste.spor salonunada gidiyordum bir ara oda olmadi
simdide eve alet aldim onu bir hafta yaptim baktim kilo almisim biraktim onuda

canım hiç üzülme,malesef böyle kendiini bilmeyen insanlar var etrafta..sana laf atan insanın kendi terbiyesizliği.insanların dış görünüşleriyle alay etmek kimin haddine..boşver sen onları..hiç sıkma canını...

daha yaşın çok genç zaten tatlım,dolayısıyle metabolizman hızlı çalışıyordur.istersen kolayca kilo verirsin.bunca insan veriyorsa sen neden veremeyesinki...elma armut diyetleriyle kilo vermek doğru değil zaten cnm..yani tek tip gıdayla verdiğin 3 kilo kısa bir süre sonra 5 kilo olarak geri döner sana.ve diyeti dayanılmaz hale getirir sürekli aynı şeyi yemek..

bende zamanında faza kilolarımmdan muzdariptim ama 8 yılı geçti çok şükür verdiğim kiloları geri almadım.yıllardır 57-58 kilo arasındayım.istersen sende başarırsın..ama sakın tek tip besin içeren diyetlere başvurma derim ben.ve şok diyetler yapma.sağlıklı bir şekilde beslenerek 1 yılda ver fazlalıklarını.1 ayda vermeye çalışıp metabolizmanı yavaşlatacak yada saçlarını tırnaklarını en önemliside sağlığını olumsuz etkileyecek diyetlere başvurma...

istersen montignac topiğine bir bak derim.benimde diyet öyküm var ilk sayfada.ve herkes yardımcı olur sana.yasakları çok olmayan,uzun vadede ve sağlıkla vermek istersen kilolarını bir bak istersen cnm...canından bezmeden yapabileceğin bir diyet...

umarım fazlalıklarından kurtulur ve yaza incecik bir genç kız olarak girersin cnm...sağlıkla kal....

denedigim diyetler ise elma diyeti vardi veya ögün atlatiyordum ama bnun yanlis oldugunu ögrendim bunun gibi seyler iste.spor salonunada gidiyordum bir ara oda olmadi

öncelikle bence morelini bozma canım çünkü ne kadar moral kötü olursa o kadar çok yemeklere saldırır insan. şok diyetler uygulama ayda 5 kg versen emin ol istediğin kilolaya kısa sürede ulaşırsın. mesela bi gruba gir o grupta arkadaş edinirsin motive olursun ve kısa sürede verirsin hemde yarı yolda bırakmadan. başarı öykükerini oku şunu de kendine bu kadr kişi yapıyorsa sende yaparsın emin ol başarırsın. ama şok diyetlerle değilde sağlıklı olarak he istediğini yiyerek vermeye çalış. eve hangi aleti aldın. illaki spor salonu şart değil evde leslıe yapabilirsin

ikinize cok tsk ederim gercekten moral veriyorsunuz
ve evet insanin morali nekadar kötü ise okadar saldirirmis yemeklere dünki gibi.
bugün cok dikkat ettim.yani yemek yedim normal ara ögündede birseyler yedim ve aletimde sporda yaptim.
birde su var kendimi tarttigimda iyi birsey görmeyince yine yemeklere girisiyorum anlami yok diyorum
hatta burda kendime günlükde acmistim onu bile sürdüremedim biraktim öyle. sok diyet kesinlikle yapmayacam artik
Ziligurti öykünüde okuyacam ilk firsatta
gercekten cok tsk ederim bu sözlerinizle motive ettiniz beni

ikinize cok tsk ederim gercekten moral veriyorsunuz
ve evet insanin morali nekadar kötü ise okadar saldirirmis yemeklere dünki gibi.
bugün cok dikkat ettim.yani yemek yedim normal ara ögündede birseyler yedim ve aletimde sporda yaptim.
birde su var kendimi tarttigimda iyi birsey görmeyince yine yemeklere girisiyorum anlami yok diyorum
hatta burda kendime günlükde acmistim onu bile sürdüremedim biraktim öyle. sok diyet kesinlikle yapmayacam artik
Ziligurti öykünüde okuyacam ilk firsatta
gercekten cok tsk ederim bu sözlerinizle motive ettiniz beni

bi liste olsun gözünün önünde mutlaka ben mesela diyete girmeden önce 1 hafta hep okudum çok fazla odaklandım diyete kafamdaki önemli düşüncelerden biri haline geldi pc ye oturduğumda hep başarı öykülerini okudum motive oldum. mesela ben herşeyi yiyorum tatlıda pogaçada börek çörek çikolatata ama muhakkak ertesi günler koruyorum spor yapıyorum mutlaka telafi ediyorum. bide burdan uzak kalınca hemen kendimi yemeğe verdim buraya elinden geldiğince çok gel sohbet muhabbet ederiz. ben 9. takımdayım boşluk varmı bilmiyorum eğer varsa hemen alırlar gel oraya hep beraber verelim. sonuçta yıllardır yemek yiyoruz ve sadece zararını gördük faydassınu hiç görmedik ve biz yemeklerden sonsuza dek uzaklaşmıyoruz bir süre terkediyoruz sonra zayıflayınca yicez :) ama az az. bura herkes birbirine yardımcı oluyo .çünkü herkes aynı duyguları yaşıyo

hayatim neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de hayatim sok diyetlerle gecti zayiflayacagima her sene biraz daha sistim en son 99.700u gordum ve de durumun ciddiyeti yaptigim tum hatalar o an kafama dank etti.
1.5 ay once artik bu zinciri kirmaya yeme duzenimi degistirmeye karar verdim. ben hayat boyu kendime cikolatayi tatliyi vs yasaklayip kulaktan dolma bilgilerle zayiflamaya calismis biri olarak bunlarin ise yaramadigini artik biliyordum cunku birseyi tamamen kesmek demek yoksunluk hissi demek, bu da depresif ve sinirli olman demek, en kucuk seyde diyeti bozman sonra da bozdugun icin kendine olan saygini da yitirip tamamen ipin ucunu kacirman eskisinden daha da cok yemen demek.
sadece hazir besinleri trans yag iceren gidalari yemeyerek, gunluk belli bir kaloriyi gecmeden kalan herseyden dengeli bir sekilde yiyerek 8 kilo verdim bu bir bucuk ay icinde. spor salonuna da gitmedim internetten leslie sansone videolarini indirdim kendi kendime onlari yaptim bilgisayar karsisinda. ilk 1 hafta zordu sonra alistim cunku herseyden yiyebiliyordum hala.. cikolata da yedim pilav makarna da, ama hemen herseyi yagsiz veya cok cok az yag ile pisirmeye, yediklerimi tartmaya basladim cunku bir porsiyonu su kadar kalori diyorlar ama porsiyon konusunda net birsey belirtilmiyor bu da yaniltici oluyor mesela pilavi hep 200 gram tartarak yerim makarnayi da oyle. kalan yemekleri de az yagli, tatlilari cok olmamak kaydiyla haftada birkac gun yememe ragmen guzel kilo verdim canim.
ben de kendimden nefret etme boyutuna gelmistim hic giydiklerim yakismiyordu esim kilo ver demisti ona da cok kizgindim hakli olmasina ragmen, anneme de ayni sekilde, disari cikmak istemiyordum asiri antisosyal olmustum kimseyle gorusmek istemiyordum artik. habire yiyordum evde kendi kendime sanki yedikce icimdeki bosluk dolacakmis daha iyi hissedecekmisim gibi ama bu 5 dakika suruyordu yedigim her ne ise biter bitmez eskisinden daha kotu hissetmeye basliyordum. artik kendime guvenim de kalmamisti bu kilolari asla veremeyecegimi dusunmeye baslamistim.
hayat boyu kilolu olan bir cocukluk arkadasim 1 sene icinde tum o birikmis yerlesmis dedigimiz kilolari verdi ve de son 3-4 yildir incecik o kadar guzel ki, gozumun onundeki tek ornek oydu. son 20 kiloyu yarim yil icinde aldigim icin yerlesmeden en azindan o kismi verebilmek istiyordum. diyete basladim ozellikle ilk 3-4 gun zor olmasina ragmen cok hirsliydim kendime olan nefretimden oturu. kendime ve herkese, herseye. depresyonun dibindeydim yani. hergun yuruyuse cikmaya basladim hava biraz daha iyiydi o aralar. surekli internetten yemek tarifleri bakiyordum yagsiz kalorisiz ama doyuran ne pisirebilirim diye. ilk hafta gectikten sonra hersey duzene oturdu yeni sisteme alismistim artik fazla yemek istesem bile yiyemiyordum. aylardir cektigim mide problemleri o sirada azalmaya basladi hatta bitti artik reflu olmuyordum rennie cignemek zorunda kalmiyordum, vucudumda iyi birseyler olmaya basladikca bu beni daha da motive etti. sonraki hafta kendimi zorlayarak biraz daha fazla su icmeye basladim, yesil caydan nefret ederdim marketten aldim onu gunde 1 tane icmeye basladim (hatta sonra sevmeye de basladim meyveli olanlari tabi sadesi degil)
sonraki hafta leslie yapmaya basladim cunku hava sogukken yuruyuse cikmak istemiyordum her gece leslie yapmaya basladim. mezura ile gogus, bel, bacak, basen olculeri alip bir deftere not etmeye basladim. google'da gunlerce kilo verenlerin basari oykulerini okudum, once-sonra resimlerine baktim... kendimi oyle motive ettim ki artik diyordum tamam bu is bu kez bitecek, incecik olana kadar durmak yok, ve bir daha asla eski yeme duzenine DONMUYORUM. en sevdigim en cok giymek istedigim kiyafetlere her baktigimda daha da hirslandim, zayiflayan arkadasimin facebook sayfasina hemen her gun bakiyordum incecik halini gorunce eski halini gozumun onune getiriyor simdi ne kadar duzgun orantili olduguna bakip evet diyordum o da yapti, herkes yapiyor, ben neden yapamayayim.
oyle iste canim ASLA yapamam derken bir sekilde bu yola ciktim simdi 8 kilo eksik, 1 beden kucuk, hala kilolu olmasina ragmen cok daha saglikli ve mutlu hisseden biri var artik karsimda aynaya her baktigimda. ayda 2 kilo versem kar diyorum fazlasi benim icin bonus. ustelik herseyden yiyebildigim icin hicbirseyin eksikligini cekmiyorum sadece porsiyonlarimi ayarlamayi ogrendim ve de gece gec saatte yememeyi. bir de tabi ki hareket etmeyi.
sen de oncelikle aksam 7den sonra hicbirsey yemeyerek baslangicini yapabilirsin. her gun 1 saat yuruyus veya leslie yapmayi da aliskanlik haline getirirsen kilo vermemen IMKANSIZ olacak :))) kalan besinlerini de sadece dengelemen bile yeter. sonucta biliyoruz neyin kilo yaptigini neyin saglikli oldugunu degil mi... saglikli secimler yapmaya baslayarak bile cok kolay bir sekilde o kilolarin gittigini goreceksin lutfen basaramam deme, bu kilolar bana yapisti deme yok oyle birsey kesinlikle yok.. 50 yasindaki kayinvalidem sismandi gecen yaz diyete basladi su an 52 kilo incecik. o yasta bile basariliyor, kilo yerlesmis falan diyebirsey yok istedigin an o kiloyu verebilmen mumkun.
bence hemen mezurayi al heryerini olc bir deftere not et kilon ile birlikte. ve o senin yeni hayatinin baslangici olsun, artik sen de zinciri kir ve de kendin icin birseyler yapmaya basla. hicbirsey cok kolay olmayacak zaman zaman kacamak yapacaksin kilo vermen duracak veya bazi haftalar 1-2 kilo fazla cikacaksin bunlar kesinlikle OLACAK onemli olan yilmadan devam etmek sonucta incecik oldugunda, istedigin her kiyafeti giydiginde, sevdigin bikininin icinde cok guzel hissederek plajda yurudugunde, insanlar sana begenerek imrenerek baktiginda, basari hikayeleri bolumunde hikayeni yazip kilo vermek isteyen ama umutsuzluga dusmus birsuru insana motivasyon kaynagi oldugunda diyeceksin ki evet herseye ragmen bunu basardim ve de yaptigim herseye DEGDI :)
sana bir guzellik yapayim beni cok gaza getiren birkac kisi var, ben yabanci bir foruma daha uyeyim sadece diyet ve spor ile ilgili bir forum sitesi. oradaki resimlere bakip o kisilerle tanisip sorular soruyorum ne kadar zamanda ne yaparak nasil vermisler ogreniyorum ve de hergun o resimlere bakip evet diyorum ben de bir gun o siteye once-sonra fotograflarimi koyup hikayemi herkesle paylasicam gururla ve sevincle.
sana bir ornek gosteriyorum bu kisi benim diger forumdan arkadasim ocak 2011'de diyete (gunluk 1200 kalori tuketti hic sasmadi) ve spora (haftada 3 gun ile basladi 5 gun yapiyor sanirim su aralar) basladi:

ve kendisi su an boyle:

11 ayda geldigi nokta bu, su an diyet yapmiyor ama hala spor yapiyor ve de hergun foruma gelip hepimizi motive etmeye calisiyor ben de seneye boyle gorunmek ve onun yaptigini yapmak herkese bunun MUMKUN oldugunu gostermek istiyorum. Lutfen sen de kendine inanmaya basla ve de harekete gec.. burada birbirimize destek olup hep beraber vericez kilolarimizi moralini yuksek tut canim ve de HEMEN SIMDI harekete gec yarin basliyorum bile deme su an su saniye basla yeni hayatina :D ne kadar erken baslarsan bu sonucu o kadar cabuk goreceksin gozunu hedefe kilitle :))) tamam mi

aynı kilodayızz ya benim yaşım 17 . bendede bu kilo alma 1.sınıfta basladı . yaşım 17 buzamana kadar hep böyleydim bende depresyona giriyorum açıkcası banada yanımdan geçerken neler diyolar. takma diyo çevremdekiler ama olmuyo şaka bile yapılsa artık ağlıycak konuma geliyorum ama inatcıyım vericem ben bu kiloları sende verirsin . ! :31:

11 ayda geldigi nokta bu, su an diyet yapmiyor ama hala spor yapiyor ve de hergun foruma gelip hepimizi motive etmeye calisiyor ben de seneye boyle gorunmek ve onun yaptigini yapmak herkese bunun MUMKUN oldugunu gostermek istiyorum. Lutfen sen de kendine inanmaya basla ve de harekete gec.. burada birbirimize destek olup hep beraber vericez kilolarimizi moralini yuksek tut canim ve de HEMEN SIMDI harekete gec yarin basliyorum bile deme su an su saniye basla yeni hayatina :D ne kadar erken baslarsan bu sonucu o kadar cabuk goreceksin gozunu hedefe kilitle :))) tamam mi

canim öncelikle cok tsk ederimm böyle güzelce uzun uzun seyler yazmissin anlatmissin..gercekten kendimi gördüm yazdiklarinin icinde
sanada tebrik etmek lazim 8kilo vermissin ve üstelik hicbirseyden kismadan.nekadar zaman icinde vermek önemli degill..yeterki sonunda kilolar gitsin bunu anladim bende. 2gündür dikkat ediyorum yediklerime ara ögünlerdede ufak tefek birseyler yiyorum ve disarlarda merdiven kullaniyorum hareketli olmaya calisiyorum yani. citir arkadaslarim derki hep sen zayiflasan bize tas cikarirsin ama verme biraz kilo sana yakisiyor.bazen diyorum onlarin inadina citir olayimda görsünler.sende suan bana moral motivasyonn verdin daha ne isterimki :) ama malesef arkadasinin diger resimlerini görmedim acilmiyor sadece kilolu hali acildi. :26:

aynı kilodayızz ya benim yaşım 17 . bendede bu kilo alma 1.sınıfta basladı . yaşım 17 buzamana kadar hep böyleydim bende depresyona giriyorum açıkcası banada yanımdan geçerken neler diyolar. takma diyo çevremdekiler ama olmuyo şaka bile yapılsa artık ağlıycak konuma geliyorum ama inatcıyım vericem ben bu kiloları sende verirsin . ! :31:

ahh canim o sakalar var ya. can yakicilar
vermemiz lazimm bu kilolarii bu sefer pes etmek yokk
yeterki isteyelim

canim öncelikle cok tsk ederimm böyle güzelce uzun uzun seyler yazmissin anlatmissin..gercekten kendimi gördüm yazdiklarinin icinde
sanada tebrik etmek lazim 8kilo vermissin ve üstelik hicbirseyden kismadan.nekadar zaman icinde vermek önemli degill..yeterki sonunda kilolar gitsin bunu anladim bende. 2gündür dikkat ediyorum yediklerime ara ögünlerdede ufak tefek birseyler yiyorum ve disarlarda merdiven kullaniyorum hareketli olmaya calisiyorum yani. citir arkadaslarim derki hep sen zayiflasan bize tas cikarirsin ama verme biraz kilo sana yakisiyor.bazen diyorum onlarin inadina citir olayimda görsünler.sende suan bana moral motivasyonn verdin daha ne isterimki :) ama malesef arkadasinin diger resimlerini görmedim acilmiyor sadece kilolu hali acildi. :26:

bir daha deneyeyim o zaman resmi yuklemeyi zayif hali gorunmuyorsa anlami yok cunku..

umarim resimler simdi cikar cunku senin de gormeni cok isterim. zamaninda benim en buyuk motivasyonumdu 11 ayda boyle olunabildigini gormek.
dikkat etmeye baslamana cok sevindim ben de bugun dikkatliydim en cok aksam yemeginden korkuyorum ben normalde ama sukur onu da az kaloriyle atlattim bugun :)
evet canim bana da kilo sana yakisiyor diyorlar ama kesinlikle dinleme canim kilo kimseye yakismaz bizi oldugumuzdan daha buyuk ve hantal gosterir. citir olalim artik!! :))

resim acildida sok oldumm acikcasi. arkadasin gercekten cok güzel olmus :53: taninmamis hale gelmis ya :53:
tsk ederim tekrar denedigin icin.
bu arada benim tatli krizlerim cok oluyorr cikolata hastasiyimm
internetten bir diyetisyene kendisi tvlerde cikiyor sordum ne yapabilirim diye. dediki 1 litre suya 2 cubuk tarcin kaynatacakmisim gün boyu o suyu icecekmisim ve canim tatli cekmeyecekmis artik. belki seninde isine yarar diye söylüyorum.
nekadar faydali bilmiyorum denemedim daha. ama hafta sonu tarcin almaya gidecem

resim acildida sok oldumm acikcasi. arkadasin gercekten cok güzel olmus :53: taninmamis hale gelmis ya :53:
tsk ederim tekrar denedigin icin.
bu arada benim tatli krizlerim cok oluyorr cikolata hastasiyimm
internetten bir diyetisyene kendisi tvlerde cikiyor sordum ne yapabilirim diye. dediki 1 litre suya 2 cubuk tarcin kaynatacakmisim gün boyu o suyu icecekmisim ve canim tatli cekmeyecekmis artik. belki seninde isine yarar diye söylüyorum.
nekadar faydali bilmiyorum denemedim daha. ama hafta sonu tarcin almaya gidecem

evet canim tarcin olayi biliniyor gercekten de ise yariyor ben sute falan katiyorum suyla nasil olur bilmiyorum denemek lazim.
o arkadasim olmasa zaten motive olmam cok zor ama onunla hemen hergun konusuyoruz o kadar mutlu ki sanki karakteri degisti kizin 1 sene icinde, inanilmaz enerjik biri oluverdi ve surekli forumda bizi gaza getirmeye calisiyor bakalim umarim biz de basarabiliriz :)))

Truly,

Bu arkadaşın vücudunda estetik filan vardır herhalde, o ilk halinden son haline sadece sporla mı geldi???

Gerçekten inanılmaz. Hangi sporu ne kadar süreyle, hangi aralıklarda yaptı acaba, çok merak ettim :)))

Askimsin,

Canım henüz yaşın küçük, bu yüzden irade gösterirsen çabucak kilo vermen işten bil değil. İnsanlar oldukça acımasız, şimdi belki biraz daha çabuk atlatıyorsun ama yaş ilerledikçe o lafları daha kaldıramaz hale geliyorsun. Dertler, utançlar vs katlanarak büyüyor. Şimdiden elinden geleni yaparak sağlıklı bir yaşama adım at canım. Eğer hiçbir diyeti yapamıyorsan, sevdiğin yiyeceklerden de vazgeçemiyorsan en azından yediklerinin kalori hesabını yap ve gün içinde normalden daha hareketli olmaya çalış. Senin gelişimini, yaptıklarını takip edicem. Pes etmek yok, Allah hem senin hem de bizim yardımcımız olsun :29:

Uruz
öncelikle tsk ederim allah hepimizin yardimcisi olsun. seneye ise basliyorum ve tatile gidecegim yeni biri olarak yapmak istiyorum tüm bunlari.bu sefer cok kararliyim.yavas versem bile kilolari, pes etmeyecem
bu arada bende merak ettim Truly,
o arkadasinin nasil kilo verdigini ve ne yaptigini ? bizede anlatabilirmisin?

Truly,

Bu arkadaşın vücudunda estetik filan vardır herhalde, o ilk halinden son haline sadece sporla mı geldi???

Gerçekten inanılmaz. Hangi sporu ne kadar süreyle, hangi aralıklarda yaptı acaba, çok merak ettim :)))

canim gercek olamayacak kadar guzel degil mi.. inan ben de oyle hissetmistim ben tanistigimda zaten zayifti bu son halinden cok az daha fazlaydi. sonra bir gun eski resimlerini bir koydu resmen soka girdim. gunde 1200 kaloriyi gecmedi hic. bir yil boyunca gercekten cok dikkat etti hep kalori saydi. trans yag yemedi, tatliyi cok az yedi. asitli icecekleri birakti tamamen. ve de sporunu hic aksatmadi. vucudunda hic estetik olmadigina garanti verebilirim. o kadar ozeniyorum ki ona baktikca anlatamam.. ben de basarmak istiyorum..

Uruz
öncelikle tsk ederim allah hepimizin yardimcisi olsun. seneye ise basliyorum ve tatile gidecegim yeni biri olarak yapmak istiyorum tüm bunlari.bu sefer cok kararliyim.yavas versem bile kilolari, pes etmeyecem
bu arada bende merak ettim Truly,
o arkadasinin nasil kilo verdigini ve ne yaptigini ? bizede anlatabilirmisin?

az once dedigim gibi canim sadece kalori sayarak. ama kalori sayarak dedigim yani 1200 hakkini cikolatayla bir anda doldurmadi hep saglikli secimler yaparak gunluk limiti doldurdu. spor da haftada en az 3 gun yapti ama sanirim son birkac ay her gun yapmisti. sormam lazim canim. o yabanci forumda o kadar cok fotograf paylasti ki onlara baktikca bir an once su kilolardan kurtulmak istiyorum. onun kendine ozguveni o kadar artti ki, ben de o hissi yasamak istiyorum. minicik kot etekleri giymek istiyorum hicbir yerim firlamadan :( istiyorum da istiyorum yani... bu is olacak oyle veya boyle.

ahh canim o sakalar var ya. can yakicilar
vermemiz lazimm bu kilolarii bu sefer pes etmek yokk
yeterki isteyelim

öbür yandanda bu zamana kadar sevgilim oldu beni böyle kabul ettiler kiloyu yakıştırıyolar ama hani nereye kadar sağlığımız içinde önemli eskiden bakımsız olduğum zamanlar çok kilom ön plandaydı mavi lens aldım yüzüm güzel saçlarıma bakıyorum boyadım giyinişimide değiştirdim artık kimse öyle kiloyla falan alay etmiyo bu seferde laf atan ve bakan cok oluyo :D tamam böyle kabul edilmiş olabilirim ama kendimi böyle kabul etmemem gerek bide sağlık açısında . veririizzz bizzz :) :23:

öbür yandanda bu zamana kadar sevgilim oldu beni böyle kabul ettiler kiloyu yakıştırıyolar ama hani nereye kadar sağlığımız içinde önemli eskiden bakımsız olduğum zamanlar çok kilom ön plandaydı mavi lens aldım yüzüm güzel saçlarıma bakıyorum boyadım giyinişimide değiştirdim artık kimse öyle kiloyla falan alay etmiyo bu seferde laf atan ve bakan cok oluyo :D tamam böyle kabul edilmiş olabilirim ama kendimi böyle kabul etmemem gerek bide sağlık açısında . veririizzz bizzz :) :23:

evet canim benimde erkek arkadsim oldu böylede kabul ettiler ama mesela bulustugumuzda ne giyecegimi hic bilmezdim ah bu yakisirmi bunda dahami kilolu gözükürüm gibi seyler dusunurdum. :44:
tabiki bakimsiz olunca kilo hep ön planda ama yüzün güzel olsa bile yinede sagliksiziz bende maskeler yaparim saclarima bakimlar falanmis filanmis. annem ozaman hep derki bana: yüzüne saclarina baktigin kadar vücudunada kilonada baksan süper fizigin olurdu. aslinda hakli ama ne yapiyim deniyoruz simdi iste kilo vermeyi..
ama basaracagiz
:3: :3:

evet canım ya giysi meselesi bendede takılmış durumdaa üst taraftaa iş var altda yok resmen :27: ama veririzz yaa hayalim şöyle beyaz badi altına dar bir kot yani bu kadar basit bişey için bile iyi bir bedene sahip olmamız gerekiyo tatlım özel mesaj yazmıstım geldimi eklemedin beni :44:

Back