Çocukluğumdan beri yanaklarımda kırmızılıklar vardı..Bir cilt hastalığı olabilir mi?

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
kızlar benm yaklaşık 5 yaşımdan beri yanaklarım kırmızı bazen böyle ara ara büyük kırmızı noktalar koymuş qibi bazende pembe bir allık sürmüş qibi. Eskiden bu olay hoşuma qidiyordu.Fakat şimdi bir hastalıqımın olmasından korkuyorm cilt kanseri filan :KK43: Sizce nedn böyle olabilir weya qeçmesi için ne tawsiye edersinz? Böyle olan birileri war mı??

kızlar benm yaklaşık 5 yaşımdan beri yanaklarım kırmızı bazen böyle ara ara büyük kırmızı noktalar koymuş qibi bazende pembe bir allık sürmüş qibi. Eskiden bu olay hoşuma qidiyordu.Fakat şimdi bir hastalıqımın olmasından korkuyorm cilt kanseri filan :KK43: Sizce nedn böyle olabilir weya qeçmesi için ne tawsiye edersinz? Böyle olan birileri war mı??

kılcal damarlarınla ilgili birşey olabilir. korkulacak bişey yoktur çok açık tenli olabilirsin bu sebepten de olabilir. ama korkuyorsan mutlak git doktora

Evet. Bende araştırıyorum uzun zamandır büük ihtimal kılcal damarlarımla ilqili birşey.Haftaya doktora qideceqim.Yardımın için teşekkür ederm :KK61:

selam benimde yanaklarımda kılcal damar sorunum var , doktora gitmiştim rozasea teşhisi koydu. şimdi emzirme dönemimde olduğum için bana dr. krem yazdı. imex, locoid lipokrem, roza kullanıyorum. 1 hafta kullandım. yarın dr. a gidicem, bakalım ne diyecek. kırmızı dolaşmaktan bıktım. ömür boyu geçmeyen hastalık bu . inşallah senin ki geçer. :KK6:

evet az önce doktordan geldim. imex ve roza kremi 4 ay daha kullanacam. ondan lazer tedavisi olacam . devlet karşılamıyormuş. özel hastanelere araştırmamızı söyledi. burdaki lazer çok pahalı dedi. 4 seans 1500 tl. emzirme dönemimde olduğum için kullanacağım ilaçlar çocuğa etki yapmıyormuş. :KK68:

Aa allah kolaylık wersin.Peki o kullandıqın kremler bir işe yaradı mı? Düzelme oldu mu?

kremler işe yaramazmış , sadece kılcal damarları ilerlemeyi engelliyormuş, 4 ay kullandıktan sonra lazer tedavisi olucam. 2 senedir çekiyorum. 2 hamilelik geçirdim. ilk hamileliğimde çıktı. doktora emzirme dönemimdeyim dedim. dr'da çocuğa etki yapmaz dedi , güneş kremi 50+ faktor al dedi. nisan ayından sonra koruyucu kullan dedi.:KK68:

Hmm.Saol canım bakalım doktor bana ne diyecek.Lazer tedawisi acıtırmı ki? Acaba kaç seyansta tamamen kurtuluyorsn? Bu kılcal damar qenişlemesi çok zararlımıymış peki?

4 seans 1500 tl. özel hastenede. devlet karşılamıyor. acıtırmı bilmiyorum. hastanelere araştırma yapıcam . :KK69:

sanırım benım cevremden duydugum kadarıyla genetik bir şey, bir ismi vardı ama su an hatırlamıyorum, annen de veya babanda var mı? ona göre doktora danısman lazım.

bende de var ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum.bende sivilce tedavisinden sonra cildim hassaslaştı ve güneş nedenli oldu sanıyorum.doktor bana tek tük sivilceler için imex vermişti ama çok düzenli kullanmasam da arasıra ve korkarak kullanıyorum.eğer faydası varsa kullanmaya devam mı etmeli.kafam karıştı iyice.imex cildi daha da inceltmezmi.

X