- 20 Mart 2024
- 1.461
- 1.307
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Umut verdiniz, konuyu şenlendirdiniz efeniiimm. Teşekkür ediyoruzÇok teşekkür ederimAynen öyle eş rolü çok çok önemli...Birbirimize iyi gelerek herşeyin üstesinden gelebiliriz...
Hayat kısa kuşlar uçuyor...🕊
Ne demekBende konunun sonunda kişiden kişiye değişir diye düşündüğümü yazmıştım. Onay verdiğiniz için teşekkürler
Aksine bu kaygıları yaşayanlar çok güzel anne baba oluyor, bilinçsizce üreyenler geleceği düşünmeyenler, yeterlilik kaygısı duymayanlar asıl ürememeli. Çocuk anne baba olmak için yapılır başka ne için yapılsın gayet geçerli bir sebepişte orda bi fren geliyo bana, anne olmak istiyorum, eşimde baba olmak istiyor ama sırf annelik babalık duygusunu tadacağız diye de dünyaya çocuk getirme fikri çok acımasızca geliyo bana, ya iyi yetiştiremezsem, ya bu ekonomik şartlar altında istediğini veremezsem, ya iyi bi anne olamazsam gibi kaygılar başlıyor..
E o zaman ben ürüyorumAksine bu kaygıları yaşayanlar çok güzel anne baba oluyor, bilinçsizce üreyenler geleceği düşünmeyenler, yeterlilik kaygısı duymayanlar asıl ürememeli. Çocuk anne baba olmak için yapılır başka ne için yapılsın gayet geçerli bir sebepilerde bana baksın, herkesin var benimde olsun, kocam eve bağlansın vs vs nedenleri yerine sadece anne baba olmak için layığıyla yapmak isteyenler yapmalı.
Hahahah ben de çocukla ilgili soru sormayın başka şeyler konuşalım diyorumÇocuklu arkadaşlarımla bebekli muhabbetler çok yapıyoruz ama çocuksuz arkadaşlarımlayken adeta hiç çocuğum yokmuş gibiyim
Hadi bakalım sırtınıza vurarak uğurluyoruz çiftimiziE o zaman ben ürüyorum
aaa bu beni üzerBir de eşimi hiç arka plan fotosu yapmadım ben de görsem çocuktan bağımsız gülebilirdim
Hahaha çok gaza getiriyorsunuz beni, getirmeyinArkadaşlar çocuk yapmayı düşünen varsa kesinlikle yapsınannelik dünyanın en mükemmel şeyi ya kesinlikle hemen bugün yapın… sizin bizden daha rahat , daha mutlu, daha özgür olmaya hakkınız yok
Allah herkese karısının gözünün içine bakan, ona her konuda destek olan eş nasip etsin. Gerisi hallolur benceBenimde cicim aylarım yeni bitti. Ve evet çocuklu çocuksuz arkadaş farkı var. Evlenmeden önce uyaran arkadaşlarımın hepsi haklıymış. Evlilik gerçekten zormuş hele çocuk olunca düşünemiyorum. Şimdi gerçekten bekar zamanlarınız gibi çocuk hemde iki tane ve çalışan kadınlarsa bunlar alnından öpesim geliyor vay aslanım benim diye. Türk erkekleri evlendikten sonra salış modu gerçekten ve insanı çıldırtıyor.
Anne oldum ben de yapıyorum bunları dersem linc yiyebilirim hiç çaktırmayayımHahaha çok gaza getiriyorsunuz beni, getirmeyin
ayrıca ben, tüm annelerin yerine de uyuyorum, özgüüürce gezip tozuyorum mesela
Allah yardımcın olsun çiçeğimikizlerim var oglum asiri yaramaz .hayatimiz diye bisi kalmadi acikcasi 6 saatten fazla uyumaz ne yaparsaniz yapin