Hanımlar yardimci olursanız sevinirim 4 ay once aldatildiğimi öğrendim hem de geneleve gidiyormus kocam kendisi söyledi ve butun ayrintilariyla anlatti durum boyle olunca bana bi tiksinme geldi ve bana dokunmasini dahi istemiyorum o zmndan beri de çok sogukluk yaşadim ve bu durumdan cok sikayetci beyefendi herhalde bi madalya fln bekliyordu.2 cocugumuz var.beni halâ sevdiğini soyluyor cicekler aliyor durup dururken öpmeye calisiyor ve o boyle yaptigi halde hic bise hissetmedigimi anliyorum bu surec icerisinde psikologa gittik beraber.bi sure cozuldu gibi oldu ama aklima geldikce tekrar bi tiksinme geliyor tutku yok heyecan yok özlem yok ve bunu cozemicegimi anladim artik.Şu anda calismiyorum uni mezunuyum iş peşinde koşturuyorum bi cikis yolu ariyorum ve korkuyorum ayrilirsam cocuklarim çok fazla etkilenecek cok fazla uzulecekler diye ve sanirim yalniz kalmaktan da korkuyorum aranizda cocuklu olup da boşanan ve ayaklari üzerinde dimdik duran arkadaslarimiz var mi acaba cesarete ihtiyacim var