cocuklarla basim dertte:(

KIZLAR IYIKI VARSINIZ YAZDIKLARINIZ OYLE MOTIVE ETTIKI SAGOLUN HEPINIZ..
Suan iki kizimda halsiz olduklarindan uyudular kalktim bi dus aldim kendimd ceki duzen verdim esimin gogsune basimi koyup dinlenmek istedim biraz sevkate ihtiyacim vardi gunlerdir 2 atesli cocukla perisan olmustum malesef esim berbere gitti zaten ne zaman tum kalbimle ona ihtiyac duysam ya firsat olmaz ya yorgun olur gerci bende biraz ilgi manyagiyimdir her neyse cok sukur atesleri dustu allah onlara saglik versin gerisi teferruat..

valla cozum dedigin boyle olur. Tebrik ederim. Bakalim biz ne yapacagiz ikizle. Bir kac ay sonra ben de tavsiyelerinizi beklerim artik :)

canım gözünü korkutmayayım ama ikiz için şöyle diyorlar
1 bebek bir ise ikiz 2 değil 5 :)))))))))))))))
ama sonra arkadaş oluyorlar birbirlerine, dersleri de bir oluyor, iyi oluyor
kuzenimin var, ordan biliyorum
Allah kolaylık versin Hoppa

kendinizi başta 2. çocuğa hazır hissetmeden yapmasaydınız..benimde çocuklarımın aynı yaş aralığı var..büyüğü ana okulundaydı..bütün gün..hep zamanım küçükle geçiyordu..ama hiç bir problemlerle karşılaşmadım..yemekti..ev temizliği küçük uyunca hepsini yapıyordum..akşamda her ikisini erken yatırıp..televizyon ve eşimle geçiriyordum..
Iste marifet orda..kimi insan 5 cocuk buyutur hicbirseyden geri kalmaz hayatini yasamaya devam eder kimi insan 1 cocukla bunalima girer malesef dayaniksiz ve sabirsiz bi insanim ikinci cocuga hazir deildim evet ama korundugum halde oldu

canım gözünü korkutmayayım ama ikiz için şöyle diyorlar
1 bebek bir ise ikiz 2 değil 5 :)))))))))))))))
ama sonra arkadaş oluyorlar birbirlerine, dersleri de bir oluyor, iyi oluyor
kuzenimin var, ordan biliyorum
Allah kolaylık versin Hoppa
vuuuhhhhuuuuuu iki bebek 5 diyorsun.
Rabbim kolaylik versin benle birlikte tum annelere o zaman. Bilmiyorum cok bekledim yollarini gozledim. Rabbim saglikla kucagima almayi nasib etsin. Zorluguna da dayanacaz artik

Canım seninle aynıyız aslında ama senin avantajın var benim oğlum 1.5 yaşındaydı senin kızın büyük en azından düşünsene ben ikisini aynı anda büyüttüm kızım doğduğunda oğlum 2 yaşını doldurdu bizim yatak odasında iki beşik vardı bi dönem eşime çıldırıcam çıkaralım oğlanı dedim öle çıkardık korkunç zamanlardı ama geçdi şimdi arkadaşlar oğlanı okula atıyoz kızımla akşama kadar gezmeye :rolleyes:Şimdi oğlan 5 kız 3 yaşında aslında sen daha rahat olmalısın yaş araları açık ya ondan :KK3:Düzelir bi düre sonra sıkılmışsın sen bak benimkiler yattı uyudu erken uyumaları çok önemli

7 aylık pardon yazmamışım
1 aylık mı?
öyleyse emmek istemesi çok normal
benimkiler de gece hep memede kalmak istiyorlardı, çekince 10 dk içinde uyanıyorlardı
doktorum ne zaman isterse ver diyordu
2 aylık olana kadar eğitmeye çalışmak çok doğru değil
sonra emme aralarını açabilirsin yavaş yavaş (yöntemler var)

daha yazsam yazarım fakat bir kitap var "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye, muhteşem bir kitap, diğerlerinden çok farklı, içinde uygulanabilecek taktikler, aklına gelebilecek her türlü soru ve cevap var
ben mesela 2-3 aydan sonra emzirme aralarımı o kitaptaki tavsiyelerle açtım
gece uyanmalarına o kitaptaki taktiklerle son verdim vs
almadıysan mutlaka o kitabı almanı ve başucu kitabı yapmanı tavsiye ederim
1. yıldan sonrası için yani 12-36 ay için de devamı var, "çocuğunuz büyürken sizi neler bekler"

vuuuhhhhuuuuuu iki bebek 5 diyorsun.
Rabbim kolaylik versin benle birlikte tum annelere o zaman. Bilmiyorum cok bekledim yollarini gozledim. Rabbim saglikla kucagima almayi nasib etsin. Zorluguna da dayanacaz artik

Amin canım amin, analı babalı büyüsünler inşallah
tabi dayanırsın, o öyle bir sevgi ki, insanın gözü hiçbirşey görmüyor Hoppa

Insallah gecici bi bunalmadir bi kapsul olsa versem hemen buyuseler diyorum her yasin ayri bi guzelligi vardir elbet ama erken yasta evlenip hemende anne olunca sabirsiz oluyor insan..evliligime kocise doyamadan hoooopp bebis neyse sikayet yok dua etcem sabirli olcam iyiki varlar on sene sonra arkadas yoldas olcaklar bana

X