Çocuklarınızın küçük gelen kıyafet lerini nereye veriyorsunuz?

Bizim belediyenin magazasi var. Esyalarini goturuyosun, ordan ihtiyac sahiplerine dagitiliyor. Bazen merdiven temizleyenlere veriyorum.

Vereceğiniz kıyafetler kaç yaşındaki çocuklara göre bilmiyorum ama ben çocuklarımın kıyafetlerini,sınıfımdaki ihtiyacı olan öğrencilerime veriyorum.Daha doğrusu onların haberi olmadan annelerini çağırıp veriyorum.
Okullarda o kıyafetlere ihtiyacı olan o kadar çok öğrenci var ki.
Siz de yakınınızdaki bir okulun idaresine verebilirsiniz.Onlar ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırırlar.
Bir de Çocuk Esirgeme Yurtlarına verebilirsiniz.

Vakıf veya derneklere. Güzelce yıkayıp ütüleyip dürüp poşetlerseniz aliyorlar. Araştırın bulunduğunuz şehirdeki dernekleri ve vakıfları..

Tanıdığım insanlara. Araştırıyorum sürekli işe yarasın istiyorum çünkü.

Bende nereye verilir diye dusunurken annemlerin evinin yakininda bir yere agzi acik bir sekilde benim cocuklarin kiyafetleri ve ayakkabilari olan poseti koydum hepsi temiz ve markali bir cok sey 2 buyuk posette ihtiyaci olan gecerken gorur alir diye ama dengesiz ruh hastasi insan demeye dilimin varmadigi bir mahlukat yakmis biyerden ates kokusu geliyor diye ciktim baktim elbiseler vs yaniyor agzima geleni saydirdim kimsede gormemis o ruh hastasini hepsi gitti uzuldugum ihtiyaci olan alabilirdi

Suriyeli bi kadina veriyo annem, her yas ve boy da cocugu var kadinin :)))))

Arkadaşlar bilmiyorum taşlanır mıyım ama ben istesem kız çocugu olan sadece bir kişiden ? ayda sadece bir tane kıyafet alıyorum oda bazen bu zamana kadar da hep ablamınkileri giydirdim çünkü müsrif olarak düşünüyorum bebeklerimiz hemen büyüyor sonra küçülenleri saklayıp kuzenlerimle dönüşümlü olarak giydiriyoruz.. çokta mutlu oluyorum böyle olunca hiç gocunmam " durumumuzda eşim sadece asgari ücretli çalışan" irtibata geçmek isterseniz özelden yazabilirsiniz

Oyle cok yer var ki alan
İyi durumda olanlari loseve bagisladim ben,bir kismini morcatiya verdim,pek cok sahipsiz kadin ve cocuk var. Kullaniyorlar. Giyilmeyecek durumda olanlari h&m magazasina veriyorum,her orta boy poset icin 10 lira indirim ceki veriyorlar.

Merhaba arkadaşlar yeni dogan ve 1 2 yaş kiyafeti elinizde varsa bize yollasanız bir yakınım dogum yapicak vede bende hamileyim bebekler hemen gelisiyorlarmış3 bende o arkabamda giydirebiliriz benim dogumuma cok var da o bu iki ay icinde dogum yapicak bende Ondan sonra kullanabikirim eger gonderebilicek arkadaslar varsa cok sevinirim bizde kullandıktan sonra gonderen arkadşların hayrına burda ihtiyacı olan yeni dogum yapan kişiler e veririz

Erkek çocuk 3,4 yaş varsa alabilirim çünkü gerçekten yevmiye çalışan insana zor oluyor birşeyler almak.
Mecbur ihtiyaç olundumu aliyoruz ama varsa böyle bir hayra giricek alabilirim

M Minel_ask merhaba..
Bazı belediyelerin sokaklarda kıyafetler için kurduğu kumbaralar var. Çöp konyeyneri gibi. Uzerinde kıyafet icin olduğu yazılı. Dışardan içine atabiliyorsunuz ama içinden geri alamıyorsunuz. Belediyenize sorup nerelere kurduklarını sorabilirsiniz.

Bir de H&M magazası eski kiyafet getirene yaptığınız alışverişe 20 tl indirim yapıyor. Ve bundan hiçbir kazanç sağlamıyor. Gelirini yardım kuruluşlarına dağıtıyor (web sitesinde ayrıntılar mevcut)

Migros ve Makromarketlerde de toplama kutuları var.

Köylerde ögretmenlik yapan tanıdığınız varsa onlara da sorabilirsiniz..

Sosyal medya platformlarında da zaman zaman duyurular oluyor.
Evet şuan benim memleketim de de var bu kıyafet kutusundan sanırım bütün ilçelerin de var içine bırakılıyor kıfayet,ayakkabı hatta nevresim,battaniye vs olur belediyeler topluyor oradan arabaları ile alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Merhaba benimde bir yasinda kizim var kiyafet konusunda banada yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Back
X