- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çöpe değil de çöpe yakın bir yere poşetleyip koyarsınız, kağıt toplayıcıları vs. ihtiyacını olanlar alıyor. kendi eşyalarımı öyle yapıyorum.Arkadaşlar kıyafetlerle basım dertte yardımcı olurmusunuz??
Abla bna ğönderirmisin hem benim icin gerci benim doguma cok varda hemde bu iki ay icinde dogum yapicak cok yakın bi akrabam icin gonderirsen cok sevinirimValla konuyu takipteyim bende yenidogan 1 ve 2 aylik olmak uzere kiyafet verebilirim
Gonderirim tabiki özelden ulaş bana canimAbla bna ğönderirmisin hem benim icin gerci benim doguma cok varda hemde bu iki ay icinde dogum yapicak cok yakın bi akrabam icin gonderirsen cok sevinirim
Tmm ablacım allah razi Olsun abla ya ben yeni uye oldum pek kullamayi bilmiyorum sana nasil mesaj aticagimi da bilmiyorum vallaGonderirim tabiki özelden ulaş bana canim
Evet şuan benim memleketim de de var bu kıyafet kutusundan sanırım bütün ilçelerin de var içine bırakılıyor kıfayet,ayakkabı hatta nevresim,battaniye vs olur belediyeler topluyor oradan arabaları ile alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.M Minel_ask merhaba..
Bazı belediyelerin sokaklarda kıyafetler için kurduğu kumbaralar var. Çöp konyeyneri gibi. Uzerinde kıyafet icin olduğu yazılı. Dışardan içine atabiliyorsunuz ama içinden geri alamıyorsunuz. Belediyenize sorup nerelere kurduklarını sorabilirsiniz.
Bir de H&M magazası eski kiyafet getirene yaptığınız alışverişe 20 tl indirim yapıyor. Ve bundan hiçbir kazanç sağlamıyor. Gelirini yardım kuruluşlarına dağıtıyor (web sitesinde ayrıntılar mevcut)
Migros ve Makromarketlerde de toplama kutuları var.
Köylerde ögretmenlik yapan tanıdığınız varsa onlara da sorabilirsiniz..
Sosyal medya platformlarında da zaman zaman duyurular oluyor.