oğlum ile kızım arasında 19 ay var..oğlum 9 aylıkken hamile kaldım
elbette zor olan dönemleri oldu ama ben daha çok gurbette kimsesizlikten zorlandım
kendim hasta olunca ikisinide götürmek zorunda kaldım...kızımı beşikte oğlumu ayaklarımda sallardımm
elbette biraz zor olur ama kolayda değil...oğlum uysal bir çocuk ama kızım abisini kıskanıyor...abisi kıskanması gerekirken tersi oldu
ama güzel anlaşıyorlar çok nadiren farklı şeyler istediklerinde biraz kavga çıkıyor
şimdi kızım 3.5 oğlum 5 yaşında...ikisinide bebek gibi kucağıma alıyorum...aynı şekilde nazlıyorum
ama oğlum daha hassas ve ince düşünen değerli bir evlat...oğluma hep ikinizide seviyorum ama seni daha çok seviyorum derim hepp
çok hoşuna gidiyor nedense...
kızım inan ve biraz dik kafalıı...beni üzebiliyor bazen...
ama ben kızımı çok seviyorum ve başka duygular yaşıyorum sanki onunla ama oğluma daha çok düşünüyorum
oğluma hiç kıyamıyorum gözünde yaş görsem içim parçalanıyor zaten hemen kardeşi doğdu diye suçluluk hissediyorum...
dengeyi sağlamaya çalışıyorum elimden geldiğince...sevgi dolu bir anne olmak yeterli anne olmak istiyorum
inşallah sizinde öyle olurrr[/QUOT
bende gurbette ve yalnızım yani sizin gibi hasta olsam birlikte gideceğiz:)
zaten bu da korkutuyor ama kızım çok yalnız büyüyor yoldan geçen çocuklara balkondan oyuncakalrını gösteriyor bunu düşündükçe de iyiki de oldu ona arkadaş olur diyorum....uyumlu bir çocuk birlikte oyunlar oynarız çok şey paylaşırız ama kardeşi doğunca en azından bir dönem onunla çok ilgilenemeyeceğm bu yüzden rahatsızım....babasına çok düşkün ama kardeşi doğunca hep kucağımda olacağından beni daha çok kıskanabilir bazen de diyorum ki kaç yaş olursa olsun kıskanacakalr zaten...
sevgi dolu ve sabırlıyım inşallah buu sabrım devam eder...
anladığım kadarıyla sizde sevgi dolu bir annesiniz evlatlarınızla sağlıklı bir ömür diliyorum