- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
pepeeeekızceler gözlerim yoruldu video sitesinebakmaktan
çocukların ahlaki gelişiminede yardımcı olacak onların yaşına uygun hem eğitici hem öğretici hem eğlenceli
çizgi filmler istiyorum
yada çizgi film isimleri
5-6 yaş
hadi kızçeler
doğru düzgün çizgi film adı bile bilmiyorumm
Mine ve Müge TRT'de oynuyor, kızım çok seviyor :) Asıl adı Canım Kardeşimbide anlayacağımız dilini ve özelliklerini mi yazsanız
kardş sevgisi üzerine olanı ve pepeye bakıyorm
psikopatlar için ideal :)Happy tree friends
benim izlediklerim buz devri pepe masa i medved (yalnis yazdiysam aff ola)bide anlayacağımız dilini ve özelliklerini mi yazsanız
kardş sevgisi üzerine olanı ve pepeye bakıyorm
Canım kardeşim,pepe ve caillou olabilir birde can vardı yumurcak tv de çıkıyor.kızceler gözlerim yoruldu video sitesinebakmaktan
çocukların ahlaki gelişiminede yardımcı olacak onların yaşına uygun hem eğitici hem öğretici hem eğlenceli
çizgi filmler istiyorum
yada çizgi film isimleri
5-6 yaş
hadi kızçeler
doğru düzgün çizgi film adı bile bilmiyorumm
çocuklar seviyo ben nefret ediyorum o çizgiflmden ne gıcık karakterler öyleMine ve Müge TRT'de oynuyor, kızım çok seviyor :) Asıl adı Canım Kardeşim
Polar expres iyi animasyondu. Rio da süperdi tekrar tekrar seyredebilirim. Animasyon filmler ama bunlar, çizgi film pek bilmem.
Mine ve Müge TRT'de oynuyor, kızım çok seviyor :) Asıl adı Canım Kardeşim
Şu Çakıl çocuk vardı, Caillou, Dora, kız mı erkek mi?
benim izlediklerim buz devri pepe masa i medved (yalnis yazdiysam aff ola)
ya bi kanalda can mı ne diye bir çizgifilim var tam aradığın gibi birşey.... Bulabilrsen bak bakalım. bu can denilen çocuk kıvırcık saçlı bişey. yumurcak tv de mi ne çıkıyor
Niloya diye bi çizgi film var içinde en ufak bile tartışma yada kötü bişey görmedim
yiğenim var içinde kovalama olan çizgi filmleri bile sevmez ama onu seviyor tavsiye ederim :)
Canım kardeşim,pepe ve caillou olabilir birde can vardı yumurcak tv de çıkıyor.
YouTube den ayı ve masa olarak arat rus filmi eğlenceli
çocuklar seviyo ben nefret ediyorum o çizgiflmden ne gıcık karakterler öyle
susam sokağı izlet.....
nostaji....
çocukların ahlaki gelişimi deyince hemen aklıma supliminal msajlar geldi, çizgi flimlerde bolca varmış araştırın ona göre izletin bende bi tek pepeyi seviyorum onda varmı bilmiyorum ama her çizgi flimi izletmeyin.