Çocukların gelişimine katkı sağlayacak çizgi filmler arıyorum.

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
kızceler gözlerim yoruldu video sitesinebakmaktan

çocukların ahlaki gelişiminede yardımcı olacak onların yaşına uygun hem eğitici hem öğretici hem eğlenceli

çizgi filmler istiyorum

yada çizgi film isimleri

5-6 yaş

hadi kızçeler

doğru düzgün çizgi film adı bile bilmiyorumm

pepeeee

En son Frozen(karlar kraliçesi) diye bir animasyon çizgi film çıktı o kadar güzelki ben bile izleyip izleyip duruyorumm (kardeş sevgisi üzerine). Onu açın çok sever. Ayrıca Beer Brother (Ayı kardeş) de çok güzeldir.

bide anlayacağımız dilini ve özelliklerini mi yazsanız

kardş sevgisi üzerine olanı ve pepeye bakıyorm

ya bi kanalda can mı ne diye bir çizgifilim var tam aradığın gibi birşey.... Bulabilrsen bak bakalım. bu can denilen çocuk kıvırcık saçlı bişey. yumurcak tv de mi ne çıkıyor

Niloya diye bi çizgi film var içinde en ufak bile tartışma yada kötü bişey görmedim
yiğenim var içinde kovalama olan çizgi filmleri bile sevmez ama onu seviyor tavsiye ederim :)

Canım kardeşim,pepe ve caillou olabilir birde can vardı yumurcak tv de çıkıyor.

çocukların ahlaki gelişimi deyince hemen aklıma supliminal msajlar geldi, çizgi flimlerde bolca varmış araştırın ona göre izletin bende bi tek pepeyi seviyorum onda varmı bilmiyorum ama her çizgi flimi izletmeyin.

Polar expres iyi animasyondu. Rio da süperdi tekrar tekrar seyredebilirim. Animasyon filmler ama bunlar, çizgi film pek bilmem.

Mine ve Müge TRT'de oynuyor, kızım çok seviyor :) Asıl adı Canım Kardeşim

Şu Çakıl çocuk vardı, Caillou, Dora, kız mı erkek mi?

benim izlediklerim buz devri pepe masa i medved (yalnis yazdiysam aff ola)

ya bi kanalda can mı ne diye bir çizgifilim var tam aradığın gibi birşey.... Bulabilrsen bak bakalım. bu can denilen çocuk kıvırcık saçlı bişey. yumurcak tv de mi ne çıkıyor

Niloya diye bi çizgi film var içinde en ufak bile tartışma yada kötü bişey görmedim
yiğenim var içinde kovalama olan çizgi filmleri bile sevmez ama onu seviyor tavsiye ederim :)

Canım kardeşim,pepe ve caillou olabilir birde can vardı yumurcak tv de çıkıyor.

YouTube den ayı ve masa olarak arat rus filmi eğlenceli

çocuklar seviyo ben nefret ediyorum o çizgiflmden ne gıcık karakterler öyle

susam sokağı izlet.....
nostaji....

HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜRLER EDERİM değerlendireceğim kızlar

bu arada izguben evet subliminal benide korkutan açıkcası
hhah mune abla ah taşıdınmı gene konumu
bide bildirim yabancı dille geldi
ah mune abla ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…