Cocuklarin, agaclar kadar degerinin olmadigi bir zaman.....

köşeye sıkışınca halk diyorsunuz başbakandan almış olmalısınız bu özelliği :))

ben halkım Türkiye'de bir köyden yazıyorum internet olabiliyormuş yani! bizi yabancı ülkelerden atıp tutarak küçümseyemezsiniz. tuzu kuruları, halkı hakir görenleri halk biliyor artık merak etmeyin.

oyunu kullanmayanların oylarıyla %50 aldılar gerçekte %38 bu da bilginize..

neyse asıl cevap verilmesi gerekenlere cevap vermiyor arkadaş, konuyu dağıttım kusura bakmayın :))

Son düzenleme:

Bu ne essiz mukayese gucu yahu:)) ben onumu kastetdim.Simdiden sonra yazdiklarimi teker teker okuyun ki birden yuklenmemis olursunuz, yavas yavas okuyun.Ne demek is-te-mi-simmm;

Capulcularin cikardigi kargasanin sonucunu sandikda gorecegiz hep birlikde dedim.Cocuklarin para aldigi konusunu sandigin sonucuna ilintilemenize de, pes dogrusu bisey diyemiyorum size.Ceza alabilirim diye acik acikda yazamiyorum, birileri yardimci olursa size, ne
anlatmak istemisim diye cidden sevinirim:))
Artik alintilamayin diye kackezdaha soyliycem, bunu da birisi size anlativersin agir agir aman:))

Soyledigim gayet acikken, boncuk bulmus gibi sevindirik oldunuz da birden.

Son düzenleme:
Yorum yazmıyor savaşıyorsunuz, ülkenin insanı ülkesinin insanına karşı, mağlup kim galip kim?
Ne güzel savunuyorsunuz düşüncelerinizi
Bundan sonra herkes belgelerle yorum yapsın, konularda kaynak olmalı, para alan çocukların belgesi, makarna kömüre oy verenlerin belgesini istiyorum.
Kaynaksız yazı paylaşımı yapılmayacak...

Ceza alanlar itirazlarınızı http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu link üzerinden yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…