Interneti olmayan bir okadar insan var, neler soyluyorlar onlara da kulak verirseniz, buralarda kolay konusamazsiniz.Tuzu kurular olarak nette yazip ulkeyi kurtariyoruz guya neti olmayan halkin cogunlugu verecek cevabi.
Cocuklara para verilmedigine dair bir belgeniz mi var?Toma onune atlamak 10 tl ydi.Zannimca 2,5 lira almislardir.Zira tas atmiyorlar, sadece doviz tasiyorlar. Tas atipda kollari yorulmuyor, doviz tasiyorlar.Tas attirmak 5 tl di cunku...
Sessizce yurusunler eyvallah ama ulkeyi talan eden zihniyetlere miletimiz gereken cevabi sandikda verecektir.Bakalim capulcu partisi sandikdan cikacak mi?Snadiktan cikarsa derim ki biz yanlisiz arkadas, durum oyle degil:))Ama sandiktan cikamazssaniz bazilariniz acaba buralarda yine bu kadar iddiali yazabilcek mi asil onu merak ediyorum.Kimse yazimi alintilamasin o kadar yaziyorum yine de alintilaniyor.Varsa karsit gorusunuz ortaya yazin, uzerine alinacak olan alinir yazar size.Saygilar...
köşeye sıkışınca halk diyorsunuz başbakandan almış olmalısınız bu özelliği :))
ben halkım Türkiye'de bir köyden yazıyorum internet olabiliyormuş yani! bizi yabancı ülkelerden atıp tutarak küçümseyemezsiniz. tuzu kuruları, halkı hakir görenleri halk biliyor artık merak etmeyin.
oyunu kullanmayanların oylarıyla %50 aldılar gerçekte %38 bu da bilginize..
neyse asıl cevap verilmesi gerekenlere cevap vermiyor arkadaş, konuyu dağıttım kusura bakmayın :))
Arkadasim sizin yazdiginiz su belgen var mi olayi suna benzedi:
Ben diyorum ki "Ahmet benim cuzdanimdan su kadar para caldi".
Ahmet diyor ki "calmadim, goren duyan bilen var mi? Ispat et!"
Ben de diyorum ki "Calmadigina dair belgen var mi?"
Bu ne essiz mukayese gucu yahu:)) ben onumu kastetdim.Simdiden sonra yazdiklarimi teker teker okuyun ki birden yuklenmemis olursunuz, yavas yavas okuyun.Ne demek is-te-mi-simmm;
Capulcularin cikardigi kargasanin sonucunu sandikda gorecegiz hep birlikde dedim.Cocuklarin para aldigi konusunu sandigin sonucuna ilintilemenize de, pes dogrusu bisey diyemiyorum size.Ceza alabilirim diye acik acikda yazamiyorum, birileri yardimci olursa size, ne
anlatmak istemisim diye cidden sevinirim:))
Artik alintilamayin diye kackezdaha soyliycem, bunu da birisi size anlativersin agir agir aman:))
Soyledigim gayet acikken, boncuk bulmus gibi sevindirik oldunuz da birden.
Yorum yazmıyor savaşıyorsunuz, ülkenin insanı ülkesinin insanına karşı, mağlup kim galip kim?
Ne güzel savunuyorsunuz düşüncelerinizi
Bundan sonra herkes belgelerle yorum yapsın, konularda kaynak olmalı, para alan çocukların belgesi, makarna kömüre oy verenlerin belgesini istiyorum.
Kaynaksız yazı paylaşımı yapılmayacak...