çocuklarımızı kötü sitelerden korumak için filtre

•kelebek•;1802036 .!.:
denedim bir sürü resim gördüm

Hadi yaa,kıs ciddi misin?
Ben niye göremiyom ki o resimleri?
Benim mozillam yok ama explorer'de göremiyorum hakkatenfisfisfis..O tür biryere girdiğimde sistem beni internetten atıveriyor.

Gerçekten çok merak ettim,hangi kelimeyle arama yaptırdığında resim görüyorsun.Özelden yazman mümkün mü?

Asii,
Canım,bir sürü yol denedim;şifre olmadan sistemde göremiyorum bile..Gizli dosyalarda arattım,diskte arattım;hiçbir şekilde görünmüyor pc'de..:1no2:
Bilmiyorum ki ne yapmak lazım..CADIARZU

tskler canim benim guzel bir program ama istemiyenlede olunca mecburenn olmuyor

tskler canim benim guzel bir program ama istemiyenlede olunca mecburenn olmuyor

Canım ne yaptın peki?Hatırlayabildin mi şifreyi?
Üzgünüm ama hatırlaman gerekiyor bu durumda..
Yalnız aklıma geldi,acaba hiçbir şey yazmamış olabilir misin şifre kutusuna? Çünkü programı ilk kurduğunda şifre işini halledemedim demiştinfisfisfis

2 saatir ugrastim sifremi buldum cok sukur kaldirdim yardimlarin icin cok tsk ederim canim benimm

arkadaşım herşeyi sorunsuz hallettim fakat hiçbir işe yaramadı nedenini bilemem ama tavsiye etmem

ben çok memnunum tabikide tam anlamıyla olmıyacak değil ama hiç olmassa bilinen kelimeleri açmıyor sende işe yaramayan nedir peki

ben şimdi yükledim ve çok işe yaradı,google ye kelimeleri yazdıktan sonra entere bastığım an internet sayfasını kapatıyor....aratmıyor bile...paylaşım için çok tşk ederim... a.s.

Ay canım benim çok saol walla kelimeyi yazıyorum direk atıyo beni netten....

Allah razi olsun, tam aradigim program... Paylasimin icin cok cok tesekkür ederim arkadasimm,denedim ve cok isime yaradi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…