suzanp Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 47 0 36 Antalya 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi suzanp #1 Aktivite önerilerini paylaşmak isterim sizinde yaptıklarınız varsa paylaşalım çocuklarımızla kaliteli zaman geçirelim benim takip ettiğim bloglar: TARÇINLI KURABİYEM: Aktiviteler AKTIVITELERIMIZ
Aktivite önerilerini paylaşmak isterim sizinde yaptıklarınız varsa paylaşalım çocuklarımızla kaliteli zaman geçirelim benim takip ettiğim bloglar: TARÇINLI KURABİYEM: Aktiviteler AKTIVITELERIMIZ
K kadis Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 5.202 9 158 Adana 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi suzanp #2 2 side harika bloglarmış okulöncesiforum diye bir forum var bende orayı buldum bugün oğlum 3,5 yaşında burdan çizgi çalışmalarını aldım bir dosya hazırlamayı düşünüyorum günlük öğretmek için bebekoyunu tv var orda da güzel video oyunlar var
2 side harika bloglarmış okulöncesiforum diye bir forum var bende orayı buldum bugün oğlum 3,5 yaşında burdan çizgi çalışmalarını aldım bir dosya hazırlamayı düşünüyorum günlük öğretmek için bebekoyunu tv var orda da güzel video oyunlar var
suzanp Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 47 0 36 Antalya 8 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi suzanp #3 çok teşekkürler :)