Çocuk Hastalıkları Çocuklarım kıl kurdu oldu hayatım kabusa döndü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
Ah kızlar ah nerden bulaştı bilmiyorum belki okuldan belki başka birinden ama 5.5 yaşındaki oğluma kıl kurdu geçmiş.10 gün oldu sanırım.Birkaç gün önce de ikizine geçti ama onda baya az.Her gün çarşafları nevresimleri kıyafetleri kaynatmaktan,vc leri,lavaboları,sifonları,sabunlukları bile çamaşır suyuyla yıkamaktan canım çıkıyor.O kadar dikkat ettim bugün de bana geçmiş hem de 3 gün nce ilaç almıştık ailecek ne olur ne olmaz diye.Bunu yaşayan var mı ben çıldıracam.Elden ağıza geçermiş bu şekilde bulaşırmış.Çarşafı silkelerken bile anneye geçebilir diyor internette.Eee bunun çaresi ne o zaman nasıl bir kısır döngü ki bu.Bir de 2 yaşında bebeğim var.Ne olur yaşadıysanız duyduysanız bana da anlatın çok zormuş Allah başka dert vermesin.

kekik senin derdinin dermanı ve kesin çözüm....çocuklar için günde 1 çay kaşığı yetişkinler için 1 tatlı kaşığı..çiğnemeden 1 bardak suyla içiliyo..4 gün içeceksin...1-2 hafta sonrada 2kere içersen bence daha iyi olur geri kalan parazit yumurtaları için....

2 yaş için önerilir mi bilmiyorumm..ibrahim saraçoğlundan öğrendiğim bir tedavi....kekik iel taratırsan videolsuna ulaşablirsin...geçmiş olsun...

Son düzenleme:
X