Toprak kokusu annemi lenfomdan kaybettikten sonra bende hastalık hastalığı başladı. Ailesinde kanser öyküsü olan, hissiyatı kuvvetli herkeste oluşabilecek bir hastalık. Bu 4 yılda antidepresanları reddettim, terapiler aldım ama en iyi gelen tedavi Allah’a olan inancımı kuvvetlendirmekle arttı. Neden onu benden aldın diye imanım ve inancım azalmıştı fakat okuduğum ve dinlediğim tasavvufi dinletilerle aslında bu dünyaya misafir olduğumuzu, yaradanın herşeyin sahibi olduğu ve yaratıp alma yetkisinin olduğunu acı bir tecrübeyle öğrendim. İyiki de öğrenmişim yaradana yaklaştım. Yaratmaya kudretimizin olmadığı ne olursa olsun bizim değil onun. Bu annemiz, eşimiz ve çocuklarımız olabilir. Lütfen kendine de bebeklerini de üzme. Kaygılı annelerin çocukları çok huzursuz ve kaygılı yetişiyor. Bu sıkıntıları çocukların bilinçaltı kodluyor. Onların da ilerde senin bu yaşadığın ruh halini yaşamalarını ister misin, aslaaaa istemezsin. Lütfen anı yaşa, onları kokla, dularını et, gerisini Allah’a bırak. Eğer rabbim alacaksa ömürleri kısaysa sen istediğin kadar kaygını yaşa, anlamı yok. Tevekkülü artır güzel arkadaşım. Bu günler çabuk geçiyor, tadını çıkar.