MeinLeben Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2009 68 0 86 45 Almanya 20 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emi-ne #201 Merhaba canim benim 7 yasindaki büyük kizim 2.sinifa gidiyor, oglum 6 yasinda krese gidiyor eylülde okula basliyacak ve kücük kizim 21 aylik seneye eylülde krese baslicak
Merhaba canim benim 7 yasindaki büyük kizim 2.sinifa gidiyor, oglum 6 yasinda krese gidiyor eylülde okula basliyacak ve kücük kizim 21 aylik seneye eylülde krese baslicak
E emi-ne Prenseslerim ❣️❣️❣️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 4.191 6 316 40 Almanya 20 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emi-ne #202 MeinLeben .!.: Merhaba canim benim 7 yasindaki büyük kizim 2.sinifa gidiyor, oglum 6 yasinda krese gidiyor eylülde okula basliyacak ve kücük kizim 21 aylik seneye eylülde krese baslicak Genişletmek için tıkla... hosgeldin canim allah bagislasin 2sini büyüttün ve yeniden bir cocuk daha oh ne güzel allah anali babali büyütsün insallah
MeinLeben .!.: Merhaba canim benim 7 yasindaki büyük kizim 2.sinifa gidiyor, oglum 6 yasinda krese gidiyor eylülde okula basliyacak ve kücük kizim 21 aylik seneye eylülde krese baslicak Genişletmek için tıkla... hosgeldin canim allah bagislasin 2sini büyüttün ve yeniden bir cocuk daha oh ne güzel allah anali babali büyütsün insallah