- 4 Aralık 2016
- 25
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi mmmerve mmmerve
Biz Zedprex kullanıyoruz. Kızıma iyi geldi diyebilirim . Risperdal ı da daha bikaç gündür kullanmaya başladı gözlemliyorum.Merhaba arkadaslar kütfen bilgisi olanlar yazsın cocugumda ayrılık anksiyetesi var lustral risperdal flnnkullandı ama tepki vermeyince dr zedprekxe gecti henuz kullanmaya baslamadık cocuguna kullanan varmı okula yaka paca gidiyo napocamm yardım edinn
Geçmiş olsun, çocuğunuz anaokulunami gidiyor?Merhaba arkadaslar kütfen bilgisi olanlar yazsın cocugumda ayrılık anksiyetesi var lustral risperdal flnnkullandı ama tepki vermeyince dr zedprekxe gecti henuz kullanmaya baslamadık cocuguna kullanan varmı okula yaka paca gidiyo napocamm yardım edinn
Evet anaokuluna gidiyoGeçmiş olsun, çocuğunuz anaokulunami gidiyor?
Yok ilac degişikligine gitti henuz baslamadık zed e lustrali bırakma asamasındayız daha sonra ona gecicez benim saglıgımla ilgili bi sorun yok ister istemez bu dönemde tabiki kaygılandım anne içgüdüsü geregi degerlendirmeniz için teşekkürlerDiğer konunuzda Zedprex kullandığınızı yazmışsınız . Anlamadım konu siz misiniz çocuğunuz mu?
Eğer gerçekten çocuğunuz için soruyorsanız; sizde de yoğun kaygı bozukluğu varmış. Çocuklarımız biz konuşmasak bile hissederler ve farketmeden bi şekilde taklit ederlermiş. Tedavinizi aksatmayın . Siz iyi olursanız çocuğunuza da yansıyacaktır. (Elbette doktorunuzun tavsiyelerine uyun)
Ne kadar ssıre sonra fayda etmeye basladı yan etkileri oldumu hırcınlasma sinir davranıs bozukluğu gibi ne için kullandınız sizBiz şurubunu kullanmıştık..en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş..birakma süresince doktor kontrolünde azaltılarak bırakılıyor..biz bayaa faydasını görmüştük..
Biri özel digeri sehir hstanesinde olmak ğzere iki dr görüsüyorumDOKTORA MI SORSAN ACABA. PSIKOLOG PSIKIYATR GORMESI GEREKIYOR BU DURUMLARDA FORUMLARDA COZUM ARAMAK MANTIKLI MI
Risperdale neden basladınız bu aradaBiz Zedprex kullanıyoruz. Kızıma iyi geldi diyebilirim . Risperdal ı da daha bikaç gündür kullanmaya başladı gözlemliyorum.
Benimde yeğenim ilk aylar giderken şimdi okula girmiyormus agliyormus, anasinifinda anneside yarım saat sınıfta durup oyuna dalmisken gidiyormusEvet anaokuluna gidiyo
Benimde yeğenim ilk aylar giderken şimdi okula girmiyormus agliyormus, anasinifinda anneside yarım saat sınıfta durup oyuna dalmisken gidiyormus
Siz kaç aydır nasıl okula yolladiniz peki?Sizinki tam kaygı bozukluğu diildir öyle olsa basından beri istemezdi sanırım
Bizimki daha farklı bir durumdu..iletisimde kaygı yaşıyordu ..1 ay içinde etkisini göstermişti..ilaç bırakınca saldırganlık olabiliyor, o yüzden doktor kontrolünde azaltılarak bırakılıyor..sizin çocuğunuz sizi hiç mi sizi bırakmıyor,yoksa okulda ilk günlerde annesini bırakmayan ağlayan çocukları görüyoruz, sonradan gayet güzel uyum sağlıyorlar ..öğretmen ile de konuştunuz mu,öğretmenin davranışları da çok etkili olabilr..Ne kadar ssıre sonra fayda etmeye basladı yan etkileri oldumu hırcınlasma sinir davranıs bozukluğu gibi ne için kullandınız siz
Yaka paca aglayarak cekiştirerek vsvsvsSiz kaç aydır nasıl okula yolladiniz peki?
Konustum bizim sorunumuz sadece benimle anneden ayrılık kaygısı olmus nereye giderse gitsin aynı sey oluyoBizimki daha farklı bir durumdu..iletisimde kaygı yaşıyordu ..1 ay içinde etkisini göstermişti..ilaç bırakınca saldırganlık olabiliyor, o yüzden doktor kontrolünde azaltılarak bırakılıyor..sizin çocuğunuz sizi hiç mi sizi bırakmıyor,yoksa okulda ilk günlerde annesini bırakmayan ağlayan çocukları görüyoruz, sonradan gayet güzel uyum sağlıyorlar ..öğretmen ile de konuştunuz mu,öğretmenin davranışları da çok etkili olabilr..
Baska yan etkileri varmi durtusellik derken neyi kastediyosunuzKaygıyı azaltıyor, faydası oluyor.
Ama kaygıyı azalmasıyla birlikte çocuk aşırı hareketler gösterebiliyor, dürtüselliği arttırıyor.
Çok hareket, çok konuşma bonusları.