Çocuklarda kepçe kulak ameliyatı

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
6 yaşındaki kızımın kulakları için ameliyat düşünüyoruz. Çocuklardaki süreç ile ilgili hiç yorum bulamadım. Bu konudaki her türlü bilgi ve tecrübenizi anlatmanızı rica ediyorum.

6 yaşındaki kızımın kulakları için ameliyat düşünüyoruz. Çocuklardaki süreç ile ilgili hiç yorum bulamadım. Bu konudaki her türlü bilgi ve tecrübenizi anlatmanızı rica ediyorum.
Çocuk olan görmedim. Yetişkin 30'lu yaşlarda arkadaşım sıra ile yaptırdı kulaklarını. Önce bir kulak sonra diğeri. Ağrılı bir süreç. Üzerine yatmaması gerekiyor ama o bile uyku esnasında döndü. Bandaj takılı olması lazım, doktor saç bandı takmasını önermiş. Bir süre kulağında saç bandı üzerinde gezdi öyle. Heralde memmundur. Altı yaşındaki çocukla nasıl olur bilmiyorum tabi

Çocuk olan görmedim. Yetişkin 30'lu yaşlarda arkadaşım sıra ile yaptırdı kulaklarını. Önce bir kulak sonra diğeri. Ağrılı bir süreç. Üzerine yatmaması gerekiyor ama o bile uyku esnasında döndü. Bandaj takılı olması lazım, doktor saç bandı takmasını önermiş. Bir süre kulağında saç bandı üzerinde gezdi öyle. Heralde memmundur. Altı yaşındaki çocukla nasıl olur bilmiyorum tabi
Okuduğum, araştırdığım kadarıyla 5-6 yaş en uygun yaşmış. Her ne kadar kızım acıya karşı dirençli bir çocuk olsa da korkuyorum süreçten, cesaretim kırılıyor. Bir yandan da şimdilik az da olsa kulakları ile ilgili bir şeyler söyleyip canımın kalbimi kıran çocuklar var ve gitgide artarsa diye de korkuyorum. Bir tatil öncesi yaptırırız diye düşünüyorum. İnşallah burada tecrübesi olan vardır da cesaret verir.

Benim oğlum 9 yaşında oldu fakat hemen hemen eski haline geri döndü memnun kalmadık. Devlet hastanesinde olmuştu. İmkanınız varsa özelde olun. Çocuk çok etkileniyor tramva kaldı desem yeri, ilk gece ağrıdan süründü. Ağrı kesici serumlar dahi fayda etmedi. Perişan olduk. O kadar acı çekti ama bir işe yaramadı.

Benim oğlum 9 yaşında oldu fakat hemen hemen eski haline geri döndü memnun kalmadık. Devlet hastanesinde olmuştu. İmkanınız varsa özelde olun. Çocuk çok etkileniyor tramva kaldı desem yeri, ilk gece ağrıdan süründü. Ağrı kesici serumlar dahi fayda etmedi. Perişan olduk. O kadar acı çekti ama bir işe yaramadı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Devlet hastanesinde ücret meselesini de merak ediyorum aslında, bilgi verir misiniz?
Ben özel hastanede bir doktorla görüşmüştüm, yaz tatilini bekliyorduk. Fakat daha sonra üniversite hastanesine geçmiş, kendisine ulaşamadık.
Başka doktorları aradım, bütçemi aşan fiyatlar verdiler. Özelde yaptırabilirim ama çok yüksek bir meblağ veremem. Acaba üniversiteye geçen doktorla tekrar mı görüşsem? Telefonuma dönmedi, randevu alıp mı gitsem. Kafamda bin türlü soru. Bir de eski haline dönme meselesi çok can sıkıcı tabi.
Benimki kız çocuğu, saçları saklıyor yine. Sizinki erkek çocuğu, daha da zor gerçekten.

X