Benim oğlum Kreşte satranç dersi alıyor mesela.Kesinlikle zihni çokça geliştiriyor.
Keşke bir fırsat olsa da anaokulundan itibaren Akıl ve Zeka Oyunları dersleri konulabilse...
Satranç kursları var oraları araştırın isterseniz akıl oyunları kursları olarak arama yaparsanız bulunduğunuz il içinde muhtemelen bulursunuzKızım geçen yıl kreşte dersini aldı. Taşlar ne yönde hareket eder biliyor. Ancak bu yıl satranç dersi YÖK. Babası ve ben bilmiyoruz satranç oynamayı. Kazen’in gönderdiği sayfa başındaki yazılarda 4-6 yaşı başlama yaşı olarak verilmiş. Benimki 5 yaşında. Evde bebeğim de var. İnternetten öğrensem yeterli gelir mi ki karşılıklı oynamayahoca tutmayı bile düşünüyorum :))
Küçük bir ilçedeyiZ ve bu dediğiniz kurslar varsa bile kreş düzeyinde değil. İlkokul öğretmenleri açıyordur ancakSatranç kursları var oraları araştırın isterseniz akıl oyunları kursları olarak arama yaparsanız bulunduğunuz il içinde muhtemelen bulursunuz
Öğretmeni olduğum okulda da ders olarak satranç var. Birkaç okul daha duydum böyle. Ne güzel keşke zorunlu bir ders olabilse.Benim oğlum Kreşte satranç dersi alıyor mesela.
Ücretli, ama bilerek istedik bu dersi, hem zeka gelişimi hem de konuda bahsi geçen bir çok nedenden.
Ben bilmiyorum mesela oynamayı, ama en kısa zamanda öğrenip, geliştirmemiz gerek ki çocuklarımızla oynayabilelim.
İlkokul öğretmeni de olsa muhtemelen taktik falan öğretecektirKüçük bir ilçedeyiZ ve bu dediğiniz kurslar varsa bile kreş düzeyinde değil. İlkokul öğretmenleri açıyordur ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?