• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar odalarinda mi oynamali?

sedayhan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
57
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim oglum 17aylik,oyuncaklari oyuncak sepetinde salonda uygun bir kosede duruyor o icinden oynamak istedigi seyleri alip yanimda oynuyo bende bazen onunla oynuyorum,bazen kitap okuyorum bazende ben mutfakta yemek yaparken yanima gelir sonra devam eder oyununa.benim sorum cevremdeki bazi insanlar salonda oynamamasini odasinda oynamasi gerektigini soyluyorlar.Ben yalnismi yapiyorum acaba ama ben salonda otururken o odasinda sikilmazmi bende devamli yaninda oturamam anlamadim yani yardimci olursaniz cok sevinirim iyi gunler:)

"insan sosyal bir yaratıktır"
:emir_bebek:
o da bir birey ve diğer bireylerin yanında olmak istemesi çok normal,
benim oğlum da çok nadiren kendi odasında oynar,
çocuklar büyüklerin yanında kendilerini rahat ve güvende hissediyorlar, bazen odaya gönderilmeyi tecrit edilmek şeklinde algılayabiliyorlar,
ben beşikte yatmayı seven bebek de görmedim mesela, ha vardır mutlaka ama bebişler ve çocuklar diğer aile bireylerinin yanında olmak istiyorlar, başta söylediğim gb insan sosyal bir yaratık :)
bence çocuğunuzun sizin yanınızda oynamak istemesi gayet doğal
:3:

Cok tesekkur ederim benim gibi dusunen insanlari gordukce icime su serpiliyor yani yanyana olmak varken niye odasinda olsunki anlayamadim insanlar beni kinar gibi konusuncada kafam karisti annelerin en iyi yaptiklari sey icguduleriyle hareket etmek sanirim...tekrar tesekkurler iyi aksamlar:))

Merhaba arkadaslar benim oglum 17aylik,oyuncaklari oyuncak sepetinde salonda uygun bir kosede duruyor o icinden oynamak istedigi seyleri alip yanimda oynuyo bende bazen onunla oynuyorum,bazen kitap okuyorum bazende ben mutfakta yemek yaparken yanima gelir sonra devam eder oyununa.benim sorum cevremdeki bazi insanlar salonda oynamamasini odasinda oynamasi gerektigini soyluyorlar.Ben yalnismi yapiyorum acaba ama ben salonda otururken o odasinda sikilmazmi bende devamli yaninda oturamam anlamadim yani yardimci olursaniz cok sevinirim iyi gunler:)

canım çocuk tabiiki odasında oynamalı amaaaa 17 aylık biri daha çocuk değil ki
o daha bi bebek ana kuzusu o yaşta bir bebek tabii ki salonda mutfakta kısacası
annesi neredyse onun yanında olmak onunla oynamak onu hissetmek ister
çünkü bebekler 2 yaşına kadar anneye çok düşkün olurlar hep yanında görmek isterler
bırak canım varsın nerde isterse orda oynasın yerim ben onu yaa:9:
sana öyle odasında oynasın diyenleri de boşver:63:

oğlun daha kucuk benım kızımdan 1-2 ay buyuk
ben kızımın gözümün önünde olmasını ısterım, bı odaya onu atıp tek basına oynatmak mantık dısı bence...
yani buyuk olsa tamam ama daha kucuk o yaaa.. sen takılma sana oyle soyleyenlere... senın yanında olması senınde ıcıne daha cok siner, gözünün önünde olursa için rahat eder, diğer türlü aklın onda olur senın yaptıgın iştende hayır gelmez aklını veremeyınce...
sen aynen takıl bence arkadasım

Back