• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Çocuklar için renkli çok hoş bereler

• Konu Sahibi Konu Sahibi troya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

troya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
291
0
96
Erzincan
Daisy Krazy'den alıntıdır

4thjulygs5.jpg

black1if7.jpg

black2gk6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
harikalar yaa yapımıda çok basit..nerdeyse hepsi aynı model..renkler ve çiçek modelleri farklı yapmışlar bira çok farklı hava katmış...teşkkürler...

Ben hiç yapmadım örgü onun için anlamıyorum.ama bunları görünce kızıma bende yapmak istedim.açıklamalı anlatamazmısınız....

Ben hiç yapmadım örgü onun için anlamıyorum.ama bunları görünce kızıma bende yapmak istedim.açıklamalı anlatamazmısınız....

canım ben anlatırdım ama terimleri bilmiyorum annem öğretmişti bana ordan biliyorum.bunlar en basit tığ işi modeller ama nasıl anlatacağım ki sana..bu konuda özürlüyüm inan:çok üzgünüm:..yanımda olsan keşke gösterirdim çok kolaylar gerçekten:lepi:

canım ben anlatırdım ama terimleri bilmiyorum annem öğretmişti bana ordan biliyorum.bunlar en basit tığ işi modeller ama nasıl anlatacağım ki sana..bu konuda özürlüyüm inan:çok üzgünüm:..yanımda olsan keşke gösterirdim çok kolaylar gerçekten:lepi:

Çok teşekkür ederim...ama keşke birirleri anlatabilseydi bana....:((((kaydirigubbakcemile5

muhteşem modeller.
hepsi de neredeyse aynı.
çiçekleri ve aksesuarları ve renk uyumuyla fark yakalanmış.
muhteşem..

ayrıca modellik yapan kızı Allahım nazarlardan saklasın diyorum da başka da bişey demiyorum.
böyle güzellik nadir bulunur..:nazar:

Back