• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çocuklar için çilek ranza neredeyse hiç kullanılmadı...

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
$çilek.jpg

MErhabalar

Fotografta gördüğünüz çilek ranzam satılıktır.Çok beğenerek aldık fakat çocuk odamız baya küçükmüş onu hesaba katamadık.4 ay önce almıştık.dileyene faturasını gösterebilirim.üst katı hiç kullanılmadı,alt katını 2.5 yaşındaki kızım kullandı.yatağı da yatak kouruyucu ile kullandık.isteyene yataklarla beraber isteyene sadece ranza veriyorum.ilgilenenlerle özelden veya buradan konusabilirz.

ürünün bende olanını en kısa zamanda fotoğraflayıp buraya koyacağım.Ama fotoğraftakinin aynısı oldugunu belirteyim.

Eki Görüntüle 1063051

MErhabalar

Fotografta gördüğünüz çilek ranzam satılıktır.Çok beğenerek aldık fakat çocuk odamız baya küçükmüş onu hesaba katamadık.4 ay önce almıştık.dileyene faturasını gösterebilirim.üst katı hiç kullanılmadı,alt katını 2.5 yaşındaki kızım kullandı.yatağı da yatak kouruyucu ile kullandık.isteyene yataklarla beraber isteyene sadece ranza veriyorum.ilgilenenlerle özelden veya buradan konusabilirz.

ürünün bende olanını en kısa zamanda fotoğraflayıp buraya koyacağım.Ama fotoğraftakinin aynısı oldugunu belirteyim.

mrb tek yatağını satıyormusun kaça satarsın ölçüleri nedir ranza olsa ne kadar dersin

Yataklar çilek mağazasından alındı 250şer lira.ranza ise 900lira.yatakları ayrı olarak satamam.ranza satılırsa o şekilde tek tek satarım.ranzayı satamazsam mecburen kullanacağım çünkü.istanbulda oturuyorum bu arada

yataklar çilek mağazasından alındı 250şer lira.ranza ise 900lira.yatakları ayrı olarak satamam.ranza satılırsa o şekilde tek tek satarım.ranzayı satamazsam mecburen kullanacağım çünkü.istanbulda oturuyorum bu arada

2 yatakda lazım bana bir karyola var bi tane daha baza alırım diye düşündüm.ranza dan kkorkuyorum.oğlum daha ço k kü.ük düşer mi diye

benim kız iki yaşından beri ranzanın alt katında yatıyo düşmedi hiç.oğlum da oldu o iki yaşına gelince kız beş yaşına gelecek ve ranzanın üst katına çıkacak oğlan da altta yatacak diye düşünerek aldık ranzayı.Ama işte oda çok küçük olunca hevesim kursağımda kaldı resmen
eşim zarar edeceğimiz için satmayi pek istemiyo ama satıcam yine de.
öncelik tabi ranzada onu satarsam yatakları satarım,yatakları satıp ranzayıı satamazsam yine yatak almak zorunda kalıcam ki yataklarin biri hiç kullanılmadı diğeri de toplasanız kızım iki ay belki yatmıştır

Eki Görüntüle 1063051

MErhabalar

Fotografta gördüğünüz çilek ranzam satılıktır.Çok beğenerek aldık fakat çocuk odamız baya küçükmüş onu hesaba katamadık.6 ay önce almıştık.dileyene faturasını gösterebilirim.üst katı hiç kullanılmadı,alt katını 2.5 yaşındaki kızım kullandı.yatağı da yatak kouruyucu ile kullandık.ilgilenenlerle özelden veya buradan konusabilirz.garantisi iki yıldır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Telefonda güncelleme yapamadım. Bi üstteki mesajı dikkate alın.fiyatı 1100 lira

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back