• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocuklar için bağışıklık ürünleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben kemik suyu ve et suyu hazırlıyorum haftalık her hafta sonu kaynatıyorum et ve kemik ayrı ayrı buz torbalarına dolduruyorum.çorbasına ekliyorum 1 kemik suyu 1 et suyu minik yuvarlak

Kan tahlili yaptirdim eksiklerini ogrendim vitamin takviyesi birde propolis aldim
Yemeklerde bol ev sirkeli limonlu salatalar yapiyorum ev yogurdu tursu yediriyorum kizim 2.5 yasinda

Kan tahlili yaptirdim eksiklerini ogrendim vitamin takviyesi birde propolis aldim
Yemeklerde bol ev sirkeli limonlu salatalar yapiyorum ev yogurdu tursu yediriyorum kizim 2.5 yasinda
Ne güzel salata yiyorsa bizim ki ekşi hiç sevmiyor ben limon portakal sıkıp içiriyorum onu bile zorla içiyor

Havuç suyu içiriyorum bir de zerdeçal bağışıklık iÇin çok iyi diye çorbalarına minicik katıyorum

Back