çocukla otobüs yolculuğu..

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
meraba hanımlar,benim 22 aylık bi kızım var ve önümüzdeki hafta sonu kuzenim ve ablasıyla tatile çıkmayı düşünüyoruz fakat 10 saatlik otobüs yolculuğu yapmamız gerekiyor,eşim bu konu da biraz gönülsüz o kadar saat çocukla nasıl yolculuk yapacaksın diyor,bende gece 11 de bineceğiz otobüse zaten gece uyur diyorum ama açıkcası eşime belli etmiyorum ama bende çekiniyorum içten içe,gece ya uyumazsa otobüste naparım nasıl oyalarım diye düşünüyorum,bu konu da tecrübesi olanlar bi fikir verebilir mi acaba..? teşekkürler şimdiden..

uslu bi çocuksa olabilir benim kızım çok hareketlidir 4 saatlik yolculuğu burnumdan getirmişti

vallahi çocuk bu bilemiyorumki enim oğlumda çok akıllıdır normalde
biz antalyaya gittik kendi aracımızla birde rahat ederiz dedik
yaklaşık 6 saat felan sürdü hatta sık sık durduk hava alsın vs dedik
bende eşimde o yolculuktan sonra bir daha tövbe dedik 3 saat dahi olsa gitmeyiz dedik
burnumuzdan getirdi vallahi durmuyor oturuyor uyumuyor ayy ben çıldırmıştım o yolculukta
ama işte ne desem san bilemiyorum canım belli olmaz belkide çok akıllı durur çocuk bilemiyorum

uslu bi çocuksa olabilir benim kızım çok hareketlidir 4 saatlik yolculuğu burnumdan getirmişti

normalde çok hareketlidir,öyle alışveriş merkezine falan gittiğimizde yetişemiyorum her yere saldırıyor ama kendi arabamızda koltuğunda oturmayı dışarıyı seyretmeyi seviyor o yüzden kestiremiyorum otobüsde ağlar mı sıkılır mı insanları rahatsız eder mi diye şimdiden gerilmeye başladım..

bende bi türlü kestiremiyorum onunla hiç otobüs yolculuğu yapmadıım için,yanımda gelicek olan kuzenimde gece yolculuğu olacağı için uyur diyor,gün içinde ben araba kullanırken arkada koltuğunda çok güzel oturuyor hatta bazen uyuyor bile ama diyelim trafik sıkışıksa mızmızlanmaya başlıyor,bi anı diğerine uymadığı için kesin konuşamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…