• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken Zenginlik Belirtisi Sandığımız Şeyler

iki göz çantası olan, herşeyi marketten alan , apartmanda oturan. bizim evimiz müstakildi ve kocamandı. herşeyimizi annem elde yapardı . o zaman kıymetini bilmezdik ama ne kadar değerliymiş meğer. hep marketten alınan şeylere heves ederdim.
ablamda evin bütün odalarının ışıklarının yanmasını zenginlik sanarmış. bu yüzden tüm ışıkları açık tutarmış:9:

ne guzel bir konu olmuş bu:46:

eskiden o kumanda gibi zenginlik fakirlik gostergesi sayılsa da cocuklar guzel yetisiyordu yine de.
ailemiz tembih etmedigi halde utanırdık her seyi uluorta yemeye. ..
birine degisik cikolata mı gelmiş hemen sokakta ortaya koyar paylasırdık alamancı işiymis bu diye. :1:

fakat simdi o kadar suyunu cıkardılar ki... karnı ac gezer ama marka takıntısı olur.
hatırlıyorum da annem her kosulu ogrenelim yadırgamayalım diye pazardan alısveris yapmayı ogretirdi, onemli olan yakıstırmaktır diye ogut verirdi surekli, en sevdigim kıyafetlerim de beraber pazarı gezerek aldıklarımızdı :)

simdiki aileler bile yarışlarını gizlemiyorken hatta cocuklarını yarıstırmaktan zevk alıyorken, cocuklar ne yapsın?

bir de gunlerdir dolaşan su vidyo aklıma geldi... gercekten "anlayamıyorum"
http://www.youtube.com/watch?v=O6M-Gf0pIis

anlayamazsınız :60::60::60::60::60:

beni en çok çeken motorun yaptığı dalga :27:

Ya ben furby çok istemiştim ama almamışlardı bana :1:
Bir de barbienin karavanı vardı ona çok özenmiştim aramıştık bulamamıştık
Bir de bir de yemek yiyen bebek vardı böyle bezelye taneleri gibi sonra bir kızın saçını mı ne çekmiş işte o zaman yasaklanmıştı üzülmüştüm :27:

hey gidi günler :ssz:
Barbie bebek almak için oyuncakçıya gittiğimizde fiyatı çok yüksek gelmişti gözüme aldırmamıştım babama
Yurt dışındaki akrabalar sağolsun yazın 2 tane getirmişlerdi
Bi de cindy crawford ve karen mulder in bebekleriydi ne hava atmıştım :27:
Gözüm gibi bakıyordum onlara ah ah yaşlanmışız iyice be :ssz:

anlayamazsınız :60::60::60::60::60:

beni en çok çeken motorun yaptığı dalga :27:

"köpürtmesi:16: "
vah ki ne vah...
bu cocuk ilerde nasıl doyuma ulasacak onu da anlamıyorum iyi mi :27:

bu arada yemek yiyen bebek falan naaptın, aşmışsın sen, kaç vallahi terlikle kovalarım :27:
(ben de heves ediyordum da annemin o maas gununu bekle bekle hic gelmezdi, oysa maaşın ne demek oldugun bile bilmiyordum :9:)

iki göz çantası olan, herşeyi marketten alan , apartmanda oturan. bizim evimiz müstakildi ve kocamandı. herşeyimizi annem elde yapardı . o zaman kıymetini bilmezdik ama ne kadar değerliymiş meğer. hep marketten alınan şeylere heves ederdim.
ablamda evin bütün odalarının ışıklarının yanmasını zenginlik sanarmış. bu yüzden tüm ışıkları açık tutarmış:9:

Ablanıza çok güldüm ya :60: selamlar kendisine :34:

Hepsi bir yana , akülü arabam olsa ve mahallede dolaşsam hayali , çocukluğumun en büyük ve en uzun metrajlı gerçekleşmeyen hayalidir :31:

aynen!
yazlıkların vazgecilmeziydi :32: benim yoktu nasıl heves ederdim... :55:
neyse ki paylasım ortak kullanım o kadar yaygındı ki komsunun cocugu beni cagırmadan binmezdi. birlikte gezerdik :10:
şu an param olsun hala almak isterim... :27:

bir de annemler ayagımı kırcam diye patene izin vermezlerdi, inat etmiş bayram harclıklarımı biriktirip almıştım,
e cocuksun sonucta hızlı buyuyorsun, ertesi yıl ayagıma olmamıstı, nasıl uzulmustum :25:

Son düzenleme:
"köpürtmesi:16: "
vah ki ne vah...
bu cocuk ilerde nasıl doyuma ulasacak onu da anlamıyorum iyi mi :27:

bu arada yemek yiyen bebek falan naaptın, aşmışsın sen, kaç vallahi terlikle kovalarım :27:
(ben de heves ediyordum da annemin o maas gununu bekle bekle hic gelmezdi, oysa maaşın ne demek oldugun bile bilmiyordum :9:)

Haberlere çıkmıştı çok özenmiştim kız napayım :ssz:

Sonra "çiş" yapan bebek aldırdım yerini tutmadı ama bezlerini yıkayıp kurutuyodum :60:

Son düzenleme:
yeni ve güzel otobüslere zenginlerin bindiğini sanar onların fiyatlarının daha pahalı olduğunu zannederdim.
biz hep külüstürlere binerdik :ssz:

acik renkli kot pantolan.Kot rengi sadece maviydi.Ilk acik renkli kotlar ciktiginda cok heves etmistim.Babam bayram öncesi pazarda bize kot almak isteyince acik renkli(buz mavisi:))))..)olsun demistik.Pazarciyla pazarlik yapti adam istedigi fiyattan vermeyince klasik koyu mavi kot almisti.Hala aklimdadir.....

Back