- 3 Şubat 2018
- 6.025
- 23.710
- 27
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Kızlar kafam allak bullak olmuş durumda. Çocukken sanırım 9-10 yaşlarında ilk önce elimde siğil çıktı, sonra genital bölgemde. Ya da tam tersi. Ve o zamanlar internet teknoloji yoktu, anneme söyledim ama bilinçsiz biri olduğu için geçer et bendir o falan dedi, seneler sonra büyüdüğümde ne olduğunu fark ettim ve doktora gittim, siğil olduğunu söyledi. Krem verdi ama önemsemedi doktor sonra geçmeyince 1-2 sene sonra yine gittim yaktırdım. Şimdi fark ettim de vajinanın baya iç kısımlarında ufak ufak çıkıntılar var yine çocukluktan beri önemsemediğim ve içte olduğu için rahatsız etmeyen şeyler. Sanırım bunlar da siğil ve gidip doktora yaktıracağım hemen. Ama aklımı kurcalayan şeyler var.
Çocukken nasıl böyle siğiller üredi genitalde? Bakire birinde nasıl görülebiliyor? İnternete yazıyorum hep cinsel temasla geçer demişler. Ve şimdi genital siğil=hpv midir? O zaman gittiğim doktorlar neden önemsemediler sadece krem ve yaktırma yapıp oldu bittiye getirdiler. Eskiden yaşım küçüktü bilinçsizdim ama artık bu tarz şeylerden çok korkuyorum bir akıl verin kızlar ya.
Çocukken nasıl böyle siğiller üredi genitalde? Bakire birinde nasıl görülebiliyor? İnternete yazıyorum hep cinsel temasla geçer demişler. Ve şimdi genital siğil=hpv midir? O zaman gittiğim doktorlar neden önemsemediler sadece krem ve yaktırma yapıp oldu bittiye getirdiler. Eskiden yaşım küçüktü bilinçsizdim ama artık bu tarz şeylerden çok korkuyorum bir akıl verin kızlar ya.