- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi minikkuzum
-
bızım baba sadece sevsinn okadar bazen bı ewe bı cocuklara bıde kendıme bakıorum ve cıglık atmak ıstıyorum =)))))))))
hepinize çoook teşekkür ederim kızlar.moralim çok bozuk aslında benim.süpürgemi görmek bile istemiyorum.olmuyor kızlar yetişemiyorum.dayanamıyorum.en önemlisi de çok yalnızım çok.her gün tek başımayım.3 çocuk bu ev ve ben..ii çift laf edecek kimse yok.sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum ama çalışamıyorum sınava bile.eşime her gün bunalımlarımı anlatmak istemiyorum ama ben neyden bahsedebilirm ki kimle ne konuşup ne paylaşıyorum.insanlıktan çıkıyorum bazen kiminle ne konuşacağımı unuttum zannediyorum..nasıl konuşuluyordu insanlarla..sinmiş vaziyetteyim.kuaföre gidip kahkaha atarak konuşan,ay şekerim şurasını beğenmedim yok şöyle oldu bilememne diye konuşan kadınlara şaşırıyorum ben fönümüm beğenmesem söylemeye çekinir oldum..hayatım o kadar tek düze ki..benim bu hayatta tek düşüneceğim şey temizlik mi diyorum bazen..haline şükret demeyin binlerce kez şükürdeyim hep,,bin kere bin kere..Allah yokluklarını göstermesin.ama çok bunaldım inanın çokk...çok yalnızım çokkkk
bencede aynen öyle yapalım
bak pazar günümü örnek vereyim sizlere
sabah kalktık,çamaşırları makinaye attım geceden yıkananları astım
hemen mutfağa kahvaltı koturması başladı kahvaltı bitti tabi mutfak 360 derece döndü :)
ben mutfağı temizlerken sende çocuğa bak dedim eşime ben mutfağı toparlama başladım
sonra bir baktımki salon yatak odası çocuk odası heryer karmakarışık eşim v eoğlum oyun oynamış malum
oflamaya başlayınca eşim güldü boşver yaa koksun ev hadi parka gidelim dedi
gittik eplendik gezdik oğlumuz çok mutlu oldu
eve geldik oğlumun gözlerindeki o mutluluğu gördüm yaa herşeyden vazgeçtim
onların sağlığı mutluluğu dünyalara bedel varsın koksun evim dedim
elbette ömür boyu böyle devam etmeyecek ya
elbet çocuklarımız büyüyecek bizde keyf yapacağız
şimdilik dert etmemeye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?