- Konu Sahibi minikkuzum
-
merhaba ben hergün mecburiyetten en azından süpürge tutmak zorundayım çünkü benim miniş devamlı halıda birşeyler arıyor bu arada mükemmel olmak zorunda değiliz yani bu biraz bizim kendimizden beklentimiz sanırım herşeyde iyi olmak istiyoruz başarılı bir işkadını ,eş, anne, ev hanımı vs; yapabileceğimiz kadarı ne yapalım max enerji sarfedip hasta mı olalım benim minişimle geçirdiğim kaliteli vakit herşeyin üstünde böyle düşünelim kendimizi üzmeyelim bence
hepinize çoook teşekkür ederim kızlar.moralim çok bozuk aslında benim.süpürgemi görmek bile istemiyorum.olmuyor kızlar yetişemiyorum.dayanamıyorum.en önemlisi de çok yalnızım çok.her gün tek başımayım.3 çocuk bu ev ve ben..ii çift laf edecek kimse yok.sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum ama çalışamıyorum sınava bile.eşime her gün bunalımlarımı anlatmak istemiyorum ama ben neyden bahsedebilirm ki kimle ne konuşup ne paylaşıyorum.insanlıktan çıkıyorum bazen kiminle ne konuşacağımı unuttum zannediyorum..nasıl konuşuluyordu insanlarla..sinmiş vaziyetteyim.kuaföre gidip kahkaha atarak konuşan,ay şekerim şurasını beğenmedim yok şöyle oldu bilememne diye konuşan kadınlara şaşırıyorum ben fönümüm beğenmesem söylemeye çekinir oldum..hayatım o kadar tek düze ki..benim bu hayatta tek düşüneceğim şey temizlik mi diyorum bazen..haline şükret demeyin binlerce kez şükürdeyim hep,,bin kere bin kere..Allah yokluklarını göstermesin.ama çok bunaldım inanın çokk...çok yalnızım çokkkk
derdime oratk olmak,bana kendimi biraz olsun iyi hissettirmek için vakit ayırdınız,ellriniz dert görmesin.daha iyi hissediyorum kendimi.Allah ferahlık versin sizlere de..çok teşekkür ederim..çok iyi geldi.şu an yatağımın üzeri katlanacak çamaşır dolu,banyom temizlenecek,evim süpürülecek ama ben az önce cinnet geçirip süpürgemi yere çaldım:))bozuldu galiba.fakat burada olmak bi nebze iyi geldi....
hepimiz birşekilde bu dönemlerden geçtik
tüm arkadaşların fikirlerine katılıyorum mesela şu an salon salonluktançıkmış durumda ben ne yapıyorum klavye başındayım çünkü şu an beni mutlu eden şey bu ve bu dakikanın birdaha tekrarı yok gün içinde olduğu kadar yaparım bir örnek kızımın oyuncak selesini dolduruyorum oturma odasındakileri alırken arkamdan kızım ters çevirmiş seleyi titiz eşim bile artık saldı ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?