- Konu Sahibi minikkuzum
kızlaaar kızlar.Allah baığşlarsa 3 çocuğum var.ikizler 4 e girecek.bebiş de 4 aylık.üçü de erkek.sorunum şuuuuuuuuuuu yetişemiyorum yetişemiyoruuummm...bebeğim bilinçlenmeye başladı kucak diye ağlıyor bir yandan öbürleri her an evin içindeler malesef öyle olunca doğal olarak her tarafı dürtüyorlar.mutfakta masada birşeyler veriyorum yerlere dökülüyor hep,kakası gelen çişi gelen,emmek isteyen,acıkan,oyun oynamak isteyen,kavga eden,ağlayan.............ay ay ay bazen çıldırıyorum.evin içinde sürekli sek sek oynar gibiyim..hep koşuyorum evi toplamak için yemek yapmak için.tek kolumda bebiş omuzumla kulağım arasında telefon,bir elimle de oğlum vc de çıkmış altını giydirmeye çalışıyorum.komşum yok,arkadaş yok.her gün aynı bunalıyorum..siz de böyle misiniz yaa..yoksa yoo ben her işimi de yaparım çocuğumla oyun bile oynarım mı diyorsunuz.eğer öyleyseniz bana da söyleyin nasıl yapıyorsunuz..evimi her gün süpürüyorum ama her gün silemiyorum mesela.çamaşırları hemen katlayamıyorum.oyunu çok kısa süreli oynayabiliyorum çocuklarla vs.vs.vs..ne diyorsunuz??????????