Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim buldum bunun gibi benimki
Karışık anlatmış olabilirim ( :
İstediğinde üst çıkıyo, altı da yedek yatak
Ben 1,90 yaptırdım ne kadar uzasa da olurAllah nasip ederse
Eki Görüntüle 1641046 Eki Görüntüle 1641047
Ablam da benim hamileliğimi duyunca sizinle aynı sıkıntıya düştü :) o tek kişilik baza aldı Bellona'dan kampanyadaydı yanına da korkuluk. Siz zaten her halükarda korkuluk alacaksınız. Bence baza daha mantıklı. Hem kullanışlı hem de daha pratik eşyalar açısından.
ayri korkuluk satiliyor , filesi var
benim kizim hala onda yatiyor 7 yasinda , çok deli yatarda: ) ( yatagi normal tek kisilik yatak ( 2-3 yas civari almistim , simdi bide en iyisinden dosek aldim benim yatakdan rahat valla onunki : )
oteki 3-7 yas yataga dediignin ebatlari ne ? bendeki 70e 140 olmasi lazim , 5.5 yasindaki oglum rahat yatiyor, hatta kizimda girse çok zorlanmaz yatlmak için ama o biraz o uzun boylu, 130 cm su an boy
yani o 3-7 dedigini en az bi 4-5 sene kullanirisn, sonra ona kuçugu yatirisin buyuge buyuk yatak alirsin
omrun yatak almakla geçicek ama çocuk birden fazla olunca boyle :)
benimkiler su an ranza li yatak istiyolar , alt ust yatacaklarmis
uçuncu de bizim odada besikde yatiyor garibim![]()
Ben oglum 2 yasindayken tek kisilik baza aldim simdi 7 yasinda hala kullaniyoruz hic problem yasamadik.Hatta baza olmasa ne yaparmisim bilmem cok isime yaradi.
Evet korkuluk kullanmadim ilk aylar yatagin yanlarina büyük yer minderi koydum bir kac kez onun ustune dusunce artik uykusunda bile kendini toparlayip dusmemeye alıştı Küçük ogluma da aynisini uygulamayi dusunuyorum.Siz isterseniz korkuluk kullanirsiniz cocugunuzu en iyi siz tanirsiniz sonucta...Korkuluk olmadan mi kullandiniz ben korkuyorum oyle yatırmaya. Daha 20 aylık.
Evet denenebilir aslinda.. olmazsa korkuluk alinabilir nasilsa sonradan.Evet korkuluk kullanmadim ilk aylar yatagin yanlarina büyük yer minderi koydum bir kac kez onun ustune dusunce artik uykusunda bile kendini toparlayip dusmemeye alıştı Küçük ogluma da aynisini uygulamayi dusunuyorum.Siz isterseniz korkuluk kullanirsiniz cocugunuzu en iyi siz tanirsiniz sonucta...
Resim buldum bunun gibi benimki
Karışık anlatmış olabilirim ( :
İstediğinde üst çıkıyo, altı da yedek yatak
Ben 1,90 yaptırdım ne kadar uzasa da olurAllah nasip ederse
Eki Görüntüle 1641046 Eki Görüntüle 1641047
1,80 e gelince kendi de alır bi yatakBenimki de bu tarz, ama alti çekmeceli, 1.80 bizim yatagin boyu, kizim daha uzun olursa alirim artik yenisini![]()
benimki beşikten bazaya geçti
bazanın en önemli avantajı yüksek olması
aşağıdaki hava akımından etkilenmiyor
kenarına da internete baza korkuluğu diye yazınca çıkan bezden plastikten korkuluklardan aldım
çocuk mağazalarının korkuluklu büyük boy yatakları da var karyolalı ama onların altını kullanım alanı yapamıyorsun
büyük yatak bence sorun değil tek kişilik yatakta gayet de rahat yatıyor
hatta bir ara anne sen de gel diyordu birlikte uyuyorduk falan küçükken
O korkuluklar saglam oluyor mu damdan? Biraz plastik gibi geldi bana da. Sanki hemen yamulacakmis gibi. Kullanan birilerinin yorumunu duymak isterim.
aaa ne kadar hoş :)Mantıklı olan baza ama bazalar genelikle yuksek oluyor.
Benim o yaş grubu için en beğendiğim yatak ikea nin ters çevrilebilen yatağı.
Hem çok eğlenceli hem de alandan tasarruflu.
Eki Görüntüle 1641038 Eki Görüntüle 1641039 Eki Görüntüle 1641039