Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çocuğum olursa odasını montessori ye göre düzenleyeceğim siz de araştırabilirsinizEki Görüntüle 1641312 Eki Görüntüle 1641317 Eki Görüntüle 1641326
Altı beton olmadıkça ve uyku tulumuyla uyursa eviniz de çok soğuk olmuyosa ben sorun olacağını düşünmüyorum. Montessori eğitimini biliyor musunuz, Maira Montessori çocuğun ebeveynden bağımsızca erişebileceği bir yatakta yatması gerektiğini savunur.Bu gosterdiginiz resimlerde yatak direkt yerle bitisik, kışın usumez mi cocuk? Ne de olsa yer soğuk. Evde tam onun boyuna uygun dosek var onu yapalim dedim ama esim usuyebilir kışın dedi.
Altı beton olmadıkça ve uyku tulumuyla uyursa eviniz de çok soğuk olmuyosa ben sorun olacağını düşünmüyorum. Montessori eğitimini biliyor musunuz, Maira Montessori çocuğun ebeveynden bağımsızca erişebileceği bir yatakta yatması gerektiğini savunur.
çok iyiBiliyorum duymuslugum var. Zaten su an dusundugum tum alternatifler kendinin cikabilecegi yukseklikte. Zaten tüm oyuncaklari elinin altinda. Bizim dolaplarimiz da keza:)
K Katze bu gönderimizden sonra ne yaptınız? Kızıma düşünüyorum Montessori tipi oda fakat şu an benimle olduğundan oyun odası Havası vereceğim.yine de yorgandan yumuşak bir köşe yapacağım.yatar oturur...yerle çok yakın istemiyorum.çocuk karyolası mı alsam da diyorum ileride.ama gardrobu yok alırsak takım alınır.onu da babasının gözü büyüyen beşiklerde...gardrop alınırsa otomatik alınabilir Beşik de...ne yapacağımı şaşırdım.