Çocuk yaptım, Kariyer Yapamadım

Hırs sarmış olsaydı eleştirdiğim bayanlardan olurdum, hırs sarmış değil de üzüntü, pişmanlık hayal kırıklığı desek daha sevecen bir yaklaşım olur. Hem benim gibi olan milyonlarca kadın vardır eminim
Evet, ben de varim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Benm durum daha vahim,.istesem de yükselemem, kaldim böyle kalakaldim :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Bazilari kadinlara yüksek hedefleri yakistiramiyor, makam hirsi bilmem ne diye

Herkesin kendini gormek istedigi biyer vardir,

kimisi bi memur olim dunyanin en iyisiyim sanar,

kimisi Turkiye birincisi olur, yirtdisina cikip kendimi orada da gelistitmem gerek der....

Tabi bu hayaller hep firsatlarla paralel gitmek zorunda,

herkesin imkani olmayabilir,

En azindan azmine destek olmak lazim insanin, hedeflerine ulasmasi icin,.

Makam hirsi filan falan deyip de köstek degil,...

Hem belki de makam hirsi bile kotu bisey degildir ki

Slm, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum,ailenin ilgilenmemsi, çok şanssız seçimler, 28 Şubat, eğitim hayatımdaki hatalar,çocuk yaptım 35i buldum derken kariyer yapamadım.Kendimi geliştirdim, yüksek lisans yaptım bir sürü insanla tanıştım ama bir türlü yükselemedim. Bulunduğum kurumda kurum içi yükselmek için 4 yılda bir şehir değiştirmeyi göze almalısınız. Olduğu şehirde kalanlar var fakat sadece torpilliler.Maalesef olduğunuz şehirde Kamu kurumlarında yükselebilmeniz için ya güçlü bir akrabanız olmalı ya da birinin metresi olmalısınız :KK43: Öyle iğrenç şeylere şahid oldum ki anlatsam yer yerinden oynar. Belki benim gibi hisseden çalışmak isteyip de çalışamayan,ama o gücü kendinde gören hiç bir yere yerleşemeyen ev hanımları da vardır,onların durumu daha vahim tabi. Hayattan hakettiğimiz bu olmamalıydı. İsyan değil,sorgulamak diyelim.Çok kırgınım hayata, ne olurdu şanslıyım diyebilseydik....
Bir evlat sahibisin.Bundan daha güzel şans mı var.

Şu torpille bir yere gelenlerden. Torpili yapandan yaptırandan nefret ediyorum. Her yerdeler bir de ya. Ama biz işimiz olduğu için oturup sevinmeliyiz değil mi? Konu sahibi sizi anlıyorum sizinki hırs da değil insan Yediremiyor kendine. Keşke adaletli bir ülkede yaşasam keşke diyor sadece

Slm, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum,ailenin ilgilenmemsi, çok şanssız seçimler, 28 Şubat, eğitim hayatımdaki hatalar,çocuk yaptım 35i buldum derken kariyer yapamadım.Kendimi geliştirdim, yüksek lisans yaptım bir sürü insanla tanıştım ama bir türlü yükselemedim. Bulunduğum kurumda kurum içi yükselmek için 4 yılda bir şehir değiştirmeyi göze almalısınız. Olduğu şehirde kalanlar var fakat sadece torpilliler.Maalesef olduğunuz şehirde Kamu kurumlarında yükselebilmeniz için ya güçlü bir akrabanız olmalı ya da birinin metresi olmalısınız :KK43: Öyle iğrenç şeylere şahid oldum ki anlatsam yer yerinden oynar. Belki benim gibi hisseden çalışmak isteyip de çalışamayan,ama o gücü kendinde gören hiç bir yere yerleşemeyen ev hanımları da vardır,onların durumu daha vahim tabi. Hayattan hakettiğimiz bu olmamalıydı. İsyan değil,sorgulamak diyelim.Çok kırgınım hayata, ne olurdu şanslıyım diyebilseydik....
Bence polyanna ol.

Ben de kendimde tam tersi bir gelecek görüyorum
Kariyer iyi, hoş, ilerliyor da çocuk olmayacak galiba :KK45:

X