Çocuk yapmaya kendini henüz hazır hissetmeyenler buraya :)

BenHatice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
1.540
3
0
Diğer
baktım bütün başlıklar çocuk doğumu, hastane bulma bebek büyütme üzerine falan ama birde kendini henüz çocuk yapmaya hazır hissetmeyenler olabilir bizde toplanalım dedim hep anne adayları buluşcak değil yaaa birazda evliliğin tadını çıkaralım,keyif sürelim,gönlümce gezmeliyim daha, gece bebek ağlama sesiyle uyanmaya kendimi hazır hissetmiyorum diyorsanız işte burası tam size göre....

katılıyorum sana cnm..yani tamm sevdiğimz insanla beraber olabilirz bu cok güzelde daha cocuk istemiorum acıkcası

bende 8 aylık evliyim ve şuan bebeğe hazır hissetmiyorum gibi:) şöyle biraz zaman geçsin diyorum ama bebişi olan arkadaşlarım bu duyguyu erteleme çok güzel diyo :) ikilemdeyim bebek istiyorum ama bu ara değil :)

ayyy baslıgı gordum bı an benden bahsettıgnızı dusunerekten geldımm...

bende ıstemıorm yaaa

bi de ben daha doğum kontrol hapı kullanıorum en az 5 ayda kullanmam lazım o çocuğa daha cok ewt annelik ii bi duygu olabilrde daha erken =)) hem esimiznde bebek istemesi sart

bi de ben daha doğum kontrol hapı kullanıorum en az 5 ayda kullanmam lazım o çocuğa daha cok ewt annelik ii bi duygu olabilrde daha erken =)) hem esimiznde bebek istemesi sart

esıme bugun yapalım cocuk desem olurr onun ıcın no problem :) bende dogum kontrol hapı kullanıyorum hatta evlenmeden 1 ay oonce basladım vücut ancak kendıne gelıo dedıler:)

esıme bugun yapalım cocuk desem olurr onun ıcın no problem :) bende dogum kontrol hapı kullanıyorum hatta evlenmeden 1 ay oonce basladım vücut ancak kendıne gelıo dedıler:)

ne güzel hayatım..aslnda bende sevdiğim kiside cocuğa karsı değiliz ama hayat tempom ağır yani bu tempoda zor cocuk ve bi yerde okumustm bi bayan 8 yıl doğum kontrol hapı kullnmıs ve bıraktığı ilk ayda hamile kalmıs biri de 2 yıl kullanms bıraktıktan snra 3. ay gebe kalmıs..yani birazda bünye meselesi

evet ya kımısı dıorkı fazla kullanma cocugun olmaz.. ama benım arkadaslarım bıraktı hamıle kaldı 1 ay ıcınde... ck enteresan...

bende sizdenim...............evliliğimizin 4. yılındayız hala hazır değiliz eşimle .....bu gidişle hazır olamıycaz sanırım ..herkes çocuk sormaya ,yap pişman olursun olmaz bide v.s demeye başladı tabi bizde meşhurdur böyle muhabbet bir tane yaparsın bide kardeş yap derler bitmez yani...gerçi hiç takmıyorum çünkü içimden gelmiyorki bana göre değil diyorum çocuk sevdiğimle beraberim daha nolsun tadını çıkar diyorum eşimde biz üremek için evlenmedik daha gezip tozarız boşver zamanı gelince olur olmazsada napalım diyor ...birimiz istese belki durum değişir ama böyle gidiyor bakalım..bazen hormonlarım depreşiyor gibi geliyor ama iş ciddiye binince acayip tırsıyorum kazara olursa iyi olucak yoksa bize kalırsa olmaz bu iş Allahın taktiri tabi Allah çok isteyenlere versin hayırlısı

ooo senin 4 yıl olmuş bizim daha 8.ayda hani çocuk lafları çoğalmaya başladı :)

ooo senin 4 yıl olmuş bizim daha 8.ayda hani çocuk lafları çoğalmaya başladı :)

benım kayınpeder bu aksam ugradım yanına dıorkı hanı torun nerde torun :))) oo baba daha erken dedım :) guluoo 4 ay oldu kızım yap bı tane yasın genc dıo :) kayınvalıdem de sanane ayıp sus dıo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…