istanbul da yasayan var mı aranızda kızlar _??
bi de ben daha doğum kontrol hapı kullanıorum en az 5 ayda kullanmam lazım o çocuğa daha cok ewt annelik ii bi duygu olabilrde daha erken =)) hem esimiznde bebek istemesi sart
esıme bugun yapalım cocuk desem olurr onun ıcın no problem :) bende dogum kontrol hapı kullanıyorum hatta evlenmeden 1 ay oonce basladım vücut ancak kendıne gelıo dedıler:)
esıme bugun yapalım cocuk desem olurr onun ıcın no problem :) bende dogum kontrol hapı kullanıyorum hatta evlenmeden 1 ay oonce basladım vücut ancak kendıne gelıo dedıler:)
ne güzel hayatım..aslnda bende sevdiğim kiside cocuğa karsı değiliz ama hayat tempom ağır yani bu tempoda zor cocuk ve bi yerde okumustm bi bayan 8 yıl doğum kontrol hapı kullnmıs ve bıraktığı ilk ayda hamile kalmıs biri de 2 yıl kullanms bıraktıktan snra 3. ay gebe kalmıs..yani birazda bünye meselesi
evettttt varrrr
ıst. neresı tugba?
bende sizdenim...............evliliğimizin 4. yılındayız hala hazır değiliz eşimle .....bu gidişle hazır olamıycaz sanırım ..herkes çocuk sormaya ,yap pişman olursun olmaz bide v.s demeye başladı tabi bizde meşhurdur böyle muhabbet bir tane yaparsın bide kardeş yap derler bitmez yani...gerçi hiç takmıyorum çünkü içimden gelmiyorki bana göre değil diyorum çocuk sevdiğimle beraberim daha nolsun tadını çıkar diyorum eşimde biz üremek için evlenmedik daha gezip tozarız boşver zamanı gelince olur olmazsada napalım diyor ...birimiz istese belki durum değişir ama böyle gidiyor bakalım.. bazen hormonlarım depreşiyor gibi geliyor ama iş ciddiye binince acayip tırsıyorum kazara olursa iyi olucak yoksa bize kalırsa olmaz bu iş Allahın taktiri tabi Allah çok isteyenlere versin hayırlısı
ooo senin 4 yıl olmuş bizim daha 8.ayda hani çocuk lafları çoğalmaya başladı :)
benım kayınpeder bu aksam ugradım yanına dıorkı hanı torun nerde torun :))) oo baba daha erken dedım :) guluoo 4 ay oldu kızım yap bı tane yasın genc dıo :) kayınvalıdem de sanane ayıp sus dıo :)
:)) aynen aynen bizde de aynı diyaloglar
ama sevıyorum onları batmıyo lafları yaa :)) artık o da samımıyetınden soluo :) napım gulup gecıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?