çocuk yapmaya karar verdik

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
bebeğimiz olsun istiyoruz.pek bilgim yok bu konuda.3 gün önce ilk denememizi yaptık ve bugün adet oldum. yanlış bir zamanlama sanırım. internetten araştırdığıma göre yumurtlama dönemim 9-14 haziran. bu dönem dışında ilişkiye girince hamilelik riski azalıyor mu kızlar? adetim bittikten sonra ilişkiye girsek bebek olmaz mı?
inşallah bu aylar hamile kalabilirim 1-2 ay içinde. çünkü çalıştığım için çocuğumu mart nisan gibi doğurmak istiyorum. yaza birleştirmek için.
kusura bakmayın kızlar bu konuda çok cahilim.yardım ederseniz sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun.İnşallah tez zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın.Adetten hemen önce ve sonra ilişkiye girmek hamilelik ihtimalini düşürüyor evet.Hatta bu şekilde ilişki korunma yöntemi olarak bile kullanılıyor düşün yani.Yumurtlama günlerinde ilişki hamilelik ihtimalini arttırır bu dönemde kişiden kişiye değişsede genelde adettin ilk gününden sayınca 10. ve 15. günleri arasındadır.Bu dönemi iyi değerlendirmek lazım:34:

yumurtlama zamanı dışında ilişkiye girdiğinde çocuk olmaz. bu fizyolojik olarak mümkün değildir tabi adeti düzenli olanlar için geçerli bu. sen yumurtlama zamanını iyi hesepla. pratik olarak şöyle söyleyim adet olduğun günden ileri 14 gün say. 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası tahmini yumurtlama süresidir. yani ayın 1 inde adet olan biri 14 ünde ortalama yani 11 i ile 17 si arası yumurtlama zamanıdır. önemli olan da yumurtlama zamanında her gün değil gün aşırı ilişkiye girmektir. çünkü sık ilişki sperm kalitesini düşürür. daha hareketli ve kaliteli sperm için gün aşırı ilişkiye girmekte fayda var. ilişki bitiminde hemen ayağa kalkmamak bel altına yastık koyup biraz uzanmak meninin dışarı akmasını mekanik olarak engellediğinden içeri giren sperm sayısını da artırarak olasılığı yükseltir. bunları denemende fayda var. tabi herşey olacağına varır. dilerim yakın zamanda hamile kalırsın allah isteyen herkese nasip etsin

Öncelikle hayırlı olsun.İnşallah tez zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın.Adetten hemen önce ve sonra ilişkiye girmek hamilelik ihtimalini düşürüyor evet.Hatta bu şekilde ilişki korunma yöntemi olarak bile kullanılıyor düşün yani.Yumurtlama günlerinde ilişki hamilelik ihtimalini arttırır bu dönemde kişiden kişiye değişsede genelde adettin ilk gününden sayınca 10. ve 15. günleri arasındadır.Bu dönemi iyi değerlendirmek lazım:34:[/alla en kısa zamanda sQUOTE]

teşekkürler.inşallah en kısa zamanda sağlıkla olur

yumurtlama zamanı dışında ilişkiye girdiğinde çocuk olmaz. bu fizyolojik olarak mümkün değildir tabi adeti düzenli olanlar için geçerli bu. sen yumurtlama zamanını iyi hesepla. pratik olarak şöyle söyleyim adet olduğun günden ileri 14 gün say. 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası tahmini yumurtlama süresidir. yani ayın 1 inde adet olan biri 14 ünde ortalama yani 11 i ile 17 si arası yumurtlama zamanıdır. önemli olan da yumurtlama zamanında her gün değil gün aşırı ilişkiye girmektir. çünkü sık ilişki sperm kalitesini düşürür. daha hareketli ve kaliteli sperm için gün aşırı ilişkiye girmekte fayda var. ilişki bitiminde hemen ayağa kalkmamak bel altına yastık koyup biraz uzanmak meninin dışarı akmasını mekanik olarak engellediğinden içeri giren sperm sayısını da artırarak olasılığı yükseltir. bunları denemende fayda var. tabi herşey olacağına varır. dilerim yakın zamanda hamile kalırsın allah isteyen herkese nasip etsin

teşekkür ederim.düzenli adet görüyorum. yumurtlama dönemlerine dikkat edicem

ben yumurtlama zamanı olmasa bile her zaman risk olduğunu biliyorum canım.adetten sonraki 5 gün en risksiz dönem diye biliyorum.tabi buna risk denmez senin için eşim öyle derdi ama ben hamile kaldım:27: hem de korunurken:27:inşallah sen de kalırsın sağlıklı sıhhatli bi bebişin olur.internetten buldusan doğrudur.kağan kocatepenin sitesini tavsiye ederim ordan bakabilirsin her şeye

adetinin 1. gününden itibaren 14. gün yumurtlama günüdür. bunun üç gün öncesi ve üç gün sonrası en verimli günler. ama daha şimdiden böyle şeylere takılırsan hamile kalamazsın sana söyliyim. tecrübeyle sabittir. ben mesela adetimin 9. günü hamile kaldım. eğer 14. günü bekleseydim yine olmazdı. sen nasıl hamile kalcam diye hesap yapmayı bırak, adetin bittiği gibi 2 günde 1 mümkünse deneyin. ben de mayısta doğmasını çok istemiştim ama temmuz oldu. ama inan sağlıklı olmasından önemli bişey yok zaten. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah...

ben yumurtlama zamanı olmasa bile her zaman risk olduğunu biliyorum canım.adetten sonraki 5 gün en risksiz dönem diye biliyorum.tabi buna risk denmez senin için eşim öyle derdi ama ben hamile kaldım:27: hem de korunurken:27:inşallah sen de kalırsın sağlıklı sıhhatli bi bebişin olur.internetten buldusan doğrudur.kağan kocatepenin sitesini tavsiye ederim ordan bakabilirsin her şeye

teşekkür ederim canım. çok özel olmazsa hangi yöntemle korunurken hamile kaldınız? mağlum bebekten sonra korunmaya devam yine

prezervatifff.dolayısıyla tevsiye etmiyorum ben de doğumdan sonra ne kullansam bilmiyorum spiral istemem.hem hap hem prezervatif diyorum eşim gülüyor:69:

Back
X