How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El çoçuk telsizi arıyorum

Mesaj gönderdim size

telkırma slm bana özelden msj atmışınız ama cvp veremiyorum hata veriyor burdan ulaştım size.çok teşekkür edrim allah razı olsun banyo küvetim ve filem var yani oglumdan kalma allahtan kimseye vermemişim.esenyurtta tam nerede oturuyorsunuz acaba özelden yazın isterseniz

Evet oldukca yakın:)

puseti istiyorum onu satışa çıkarmayın bi bakayım anlaşalım ben alayım olursa olmazsa yine resmini koyarsınız.o yüzden puseti satışa cıkarmayın...faceye eklersem ordan msj yollarsanız sevirim resmi

tamam pusti ben alabilirim resmini koyun ama fiyatı bana özelden msj atın.başkalarından önce ben bakayım :) ben özel msj atamıyorum hakım yokmuş...madem yakınmışız yardımlaşalım o zman :)

tamam pusti ben alabilirim resmini koyun ama fiyatı bana özelden msj atın.başkalarından önce ben bakayım :) ben özel msj atamıyorum hakım yokmuş...madem yakınmışız yardımlaşalım o zman :)

ben puset derken araba koltugu gibi olan varya bebegi evin içinde taşımak için yada uyuması için ondan bahsetmiştim yani gönderdiginiz linkteki pembe olan gibi

ben puset derken araba koltugu gibi olan varya bebegi evin içinde taşımak için yada uyuması için ondan bahsetmiştim yani gönderdiginiz linkteki pembe olan gibi

Anladım ana kucağı diyorsunuz siz. Yok malesef ondan almadık hic biz. Portbebeyi o amaçla kullandık

Back