Çocuk Hastalıkları çocuk şampuanlarının hangisi daha iyi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar cven81, ne karar verdiniz hangi şampuanı kullanacaksınız????????
Hiç sesiniz çıkmıyor........

kaydirigubbakcemile5

MERHABALAR.ARKADAŞLARIN YORUMLARINI OKUYUP ONA GÖRE HANGİSİ DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYOR ONA BAKIYORUM O YÜZDEN SESİM ÇIKMADI.a.s:roflol:

kızım alerjik bi bünyeye sahip dr tavsiyesi seba medi kullanıyoruz şampuanı kremi çok memnunum bu arada pişik sorunumuzda olmadı yazın en korktuğum şeydi ama olmadı çok şükür

Genelde Dalin ve sebamed ağırlıkta sanırım.
Ama ben hep johnsons kullanmayı düşündüm:cidden göz yakıyor mu?
Birde şimdi yenidoğan bebekler için şampuanı var,sanırım johnsons baby nindi.Bunu kullanan var mı?

MERHABALAR.ARKADAŞLARIN YORUMLARINI OKUYUP ONA GÖRE HANGİSİ DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYOR ONA BAKIYORUM O YÜZDEN SESİM ÇIKMADI.a.s:roflol:
Şu sebeple sordum seçene kadar çocuğu hangi şampuanla yıkıyorsun meraktayımmm...:uhm:

ben dalin kullanıyorum.kokusu çok güzel.......
johnsons dan hiç memnun kalmadım...........

arkadaşım içindekileri okusana en saf şampuan mualesef sabamed bende dalin kullanıyordum kokusuna bayılıyordum doktorumönerdi kozmetik degilmiş önceden receteyle yazılırmış şimdi sabamed kullanıyorum saglık acısından dikkat etmeliyiz oku hepsinin içindekileri öyle karar ver ama dalinin yerini hiç biri tutmuyor bu bir gercek koku olarak...

Eczacım önerdi. Bıobaby diye bir marka çıkmış ve eczanelerde satışı yapılıyormuş. Temizleme sıvısı , bebek yağı, losyon şampuan pudra.... her bebişe yönelik ürünleri varmış ve kullanan herkes çok memnunmuş. Hatta şampuanını özellikle önerdi. kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…