Çocuk Hastalıkları çocuk şampuanlarının hangisi daha iyi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cven81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
78
0
86
Bursa
arkadaşlar merhaba.çocuğunuza hangi şampuanı kulanıyorsunuz.hangisi daha iyidir.cvplarınızı bekliyorum

chıcco şampuan , çok güzel , her ürünü etkili , o kadar sıcakta kremi birgün pişik yapmadı ,çok da güzel kokuyor ...

Oğlum doğdu doğalı Sebamed şampuan kullanır.
Bu doktorumuzun tavsiyesiydi. İnanırmısınız, bir kere misafirlikteydik farklı şampuan kullanmıştım ertesi günde doktor kontrolü vardı.
Doktor muayene ederken farklı şampuan kullanmışsın diye de uyardı...

kaydirigubbakcemile5

kızımada oğlumada genelde dalin kullandık niveayıda denedik oda güzel ama johnson's kokusunu biz sevmedik biraz keskin geldiği için pek kullanmadım.

bende ogluma doğduğundan bellidir Sebamed kullanıyorum ve çok memnunum

bende kızıma johmsons baby kullanıyorum kızım banyodan nefret ediyor bu şampuanı kendim denedim acayip gözlerim yandı. chıcco yu öneririm çok ferah ve kalıcı kokusu var

otacı kids (bitkisel olduğu için) ya da dalinkids (kokusu ve reklamını 3 yaşındaki kızım sevdiği için)kullanıyorum kızlara...

Bende iki oğluma da Dalin şampuan kullanıyorum arada jhonson da kullandım ama dalinden çok memnunum,,,

bencede engüzeli dalin ama ben burda bulmakta zorlaniyorum degisik sampuuanlar denedim hic biride hosuma gitmedi

arkadaşlar merhaba.çocuğunuza hangi şampuanı kulanıyorsunuz.hangisi daha iyidir.cvplarınızı bekliyorum

Merhabalar cven81, ne karar verdiniz hangi şampuanı kullanacaksınız????????
Hiç sesiniz çıkmıyor........

kaydirigubbakcemile5

johnson's baby kullanışyorum hayatım cok memnunun önce sampuanını sonra vücut sampuanını banyodan çıktıktan sonrada vücut losyonunu kullanıyorummm

benimde kızım için bütün ürünleim sebamed zaten kzım banyo yapmayı çok seviyor bazen ünde 2 kez bile yapıyoruz çok sıcaklarda

Back