- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
canım bizde tam 13 aydır bekliyoruz. 7 ay önce bir düşük yaptım daha da olmadı. Ameliyattan sonra artada bilir azaladabilir sayınız. Sprem sayısı önemli değil önemli olan kalitesi. Keçi boynuzu kürü yap eşine. hafta 2 kez nohut yedir haşla fırına ver kuruyemiş gibi oluyor. Beslenmesine dikkat etsin aşırı kırmızı et tüketiminden sakınsın. sigara içiyorsa bıraksın. yeşilyapraklı sebzelere ağır versin. Benim eşimdede var varikosel şuan ilaçla tedavi aşamasında. birkere normal yoldan hamile kaldım demekki oluyor diye düşünüyorum.Merhabalar arkadaşlar ;
Birgün bende böyle bir sorunla karsılasabılecegımı hiç düşünmemiştim , şimdi ne yapacağım nasıl davranacağımı bilemiyorum hani birşeyi çok istersenız olmaz derler ya hep bır problem çıkar neyse geleyım konuma...
Başlıkta da belirttiğim gibi; yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz. Bir bebegımız olsun istıyoruz, buna madden ve manen hazırız bu aşamadan önce gidip muayenemı oldum sorun çıkmadı ,yumurtalıklarda sorun olmadıgını söyledı doktor sonra 4 ay deneyınce içime dert oldu, esımın gıdıp görunmesını ıstedım ve sol tarafta varıkosel oldugunu öğrendik spermlerde azalmaya yol acmıs bu sebeple amelıyat olması gerekmıs ama ondan sonrada düzelme olanlarda varmıs olmayanlarda eşimi çok sevıyorum dünyanın en ıyı ınsanı o benım ıcın onunda üzülmesıne dayanamıyorum, kendımde çok üzülüyorum ne yapacagız bunları yaşamıs olan arkadaslarım sızler nasıl aştınız bızı neler beklıyor lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum tabıkı Allah'tan herşey herseyde bır hayır var bılıyorum fakat kendıme engel olamıyorum