Nasil bi kek anlat bakim:))
reglime az kaldı ya tatlı krizlerim geliyor genebende içine pekmez tahin süt şeker fındık attım kek yaptım anca keser krizimi
Ellerine saglik Canim affiyet olsun
sağol cnm sen neler yapıyorsun yemek falan :) tarif alim senden
Vallah ne yapim esimlen oturuyom ne Istersen Ben antepliyim antep yöresi istedin tatif varsa söyleyim kuzum vallah bugun Pizza yaptim :))) sucuklu
ooo yemeğin hassı sende kıızzbende eşimle oturuyorum cnm çay içiyoruz :)
kızlar bir şey sorucam şimdi doktor bana adetin 21. günü gel dedi yumurtlamama bakcakmış bundan sonra nolacak bu aşamaları yaşayanlar paylaşsa
Asilanma ne oluyor bilmiyom Billetürkce biraz eksik :)
Acaba iliskiye girecem zamanimi söyliek:)
merhaba kızlar nasılsınız :) varmı aranızda yeni gelişmeler olan neler yapıyorsunuz :)
çok can sıkıcı bir durum benimde adetlerim düzenlidir gerçi son 3 yıldır 10 gün sürüyor ama yinede her ay aynı tarihlerde adet oluyorum.10 gün sürmesi ile kaç defa doktora gittim ama her şey normal çıktı. 4. denememizde hamile kalamayınca doktora gittim kist falan yoktu rahim filmi çekti sol tüp kapalıydı açıldı dedi.hormon testlerim smear testim ca 125 ca 19 hepsi normal ama 7 aydır hamile kalamıyorum.hatta geçen ay doktor 20 mm folikülün var bu ay hamile kalmalısın dedi ama ben adet oldum.belki aceleciyim ama 29 yaşındayım bu yaş beni korkutuyor.bu ay eşim için gideceğiz üroloji ye sonra sperm testi isteyeceğiz.sonrada antalya daki ali fuatta gideceğim.hemen istiyorum bebek.inşallah hepimizin olur.arkadaşım ilk denemede kaldı.
kaç gün var bata cnm :) inş içime doğan şeydirVallah daha Tik yokda Canim bugun sabahtan belli rahimin disi agriyor ilk DEFA basima geldi dokunsam Bille aciyorNeden acaba anlamadim gitti
cnm bende 8 aylık evliyim benimde testlerimin hepsi normal çıktı çikolata kistim var geçen ay büyüdü ilaçla küçülttük biraz yine dr etkilemez o dedi eşimin tahlilleri yapıldı hepsi çok iyi çıktı ama bizde bekliyoruz işte :) nasip kafana takma cnm takınca olmuyor :) tecrube konuşuyor
kaç gün var bata cnm :) inş içime doğan şeydir
kafaya takmamaya çalışıyorum ama malum olmuyor.eşimin testinden sonra biraz daha kafaya takmamaya çalışacağım.ilk başta bende endometriosisten şüphelendim hatta bir doktor makattan muayenede derin endometriosis var dedi ama kesin konuşmadı laparoskopi de belli olur dedi.yani belirtilerini vardı önceden işte 1 ya da 2 gün önce başlayan kahve akıntılar sonra adet kanamasıyla tuvalette zorlanma ilişkide girişte acı ama rahim filminden sonra bu sıkıntıların hiç biri kalmadı hatta son 3 aydır kahve leke 24 saat sürmüyor hemen kırmızılar geliyordu.bu ay kahve leke bile olmadı.hiç kistten bahsetmediler yani görmediler.aklımda hep endometriosis var mı düşüncesi oluşmuştu geçen aylarda.
Adetimemi Gülüm??
Yok Kiz benim umudum yok. Bide bilmiyorum ya aciyor ja(
evet cnm kaçında geliyordu senin sen geçen hafta yumurtlamıyormuydun kız olmuştur belki
03 gelyioru Canim yok Kiz bu hafta yunmutlama günlerim :) iyifde antram yaptik ama sanmiylm hadi hayilisi ins :)
Ama Canim vallah Ben Böyle aci görmedim resmen findigim nasil aciyor inanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?