Hangimiz yasamadikki ayni korkulari…ama arkadaslarinda dedigi gibi 1 sene az bir zaman…aslinda normal bir zaman doktora gitmek icin..normal yumurtlaman oluyorsa ve esinin spermleride normalse kafaya takmadigin an olur herhalde…Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin…zamanini bekliyordur bebis gelmek icin annesi…
Bolca dua oku, meryem suresini oku…dua et…Rabbim ins. Anne olmayi nasib eder…
Ins Gülüm Kurban oldugum Allah büyük:) ins bizede nasip olur :)))
Canim benim iste kafadan kaynaklanuyor cok takiyoruz kafamiza ondan öyle([/QUO
aynen öyle cnm bende 7 aydır hamile kalcam diye uğraş uğraş kisti büyüttük düşünmekten :) o yüzden takmicam artık inş :) demek ki zamanı gelmemiş daha diyorum ben artık rabbim zamanını biliyor da bizde sabır yok işte :)))
Canimmmmm nbr Nasilsin bakim
Canimmmmm nbr Nasilsin bakim
cnm benim iyiyim çok tşk ederim :) sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi varmı bir gelişmekırmızıları görmedin inş :)) ay bende çok garip birşey oldu 1 saat önce bende anlamadım ufak birşeye birden ağlayıverdim bende anlamdım kendimi birde geçen hafta birkez bu akşam da birkez garip bir şekilde başım döndü 3 gündür de karnım ağırıyor acaba bisşey olabilir mi yaa adetime 11 gün var ? ay çok konuştumm yaa
Ay balim Vaölah kirmiziliar gelmedi 2 gün oldu daha Tik yok cok akintim var normalmi bilmiyom Bas dönemde biraz vardi Mide bulantisi sabahlari bilmiyom bellkide cok istedim icin kuruntu yapiyom Allah sendedemi yasasin kismet insssssss bitanem
Yok daha Gelen gideb yok belirtirde yok hehe bilmiyom Test yapmicsm artik cünkü hep üzülüyorum zamanlan bakalim nasil olucak:)cnm hala gelen giden yoktur inş :) varmı bir belirti cnm yada farklı birşey :) test yaptın mı :)
Yok daha Gelen gideb yok belirtirde yok hehe bilmiyom Test yapmicsm artik cünkü hep üzülüyorum zamanlan bakalim nasil olucak:)
Sadece farkli olan akintim cok sari yesilsim ilk DEFA oluyor baska yok senden nbr
ay cnm benim ya bu akıntı hamileliğin belirgin özelliğiymiş öyle diyorlar ay hamişsin galibaaatmm cnm yapma daha ama yapınca mutlaka yaz bana merak ederim :) benden her zamanki gibi brtek başım döndü ani ve duygusalım ama normalde de duygusalım :) bekleyip görücez 8 gün var :)
Ama sanki bugun veya yarin adet olucam gibi geliyor vallah akintilar normal Degil acikcasi...
Hadi hayilisi Canim Bende senden haberleri beklyiom
cnm inş 9 ay boyunca hiç olmazsınakıntı okadar çok mu cnm sarı demiştin ama rahatsız edici değildir inş :)
Evet cok bitanem yarin dr gitmeye düsnpniyom bakalim pek havamda dgilim ne yalan söyliyim yarin bakimcam belki girerim
Bitanem vallah hic gidesim yok hem halim yok Souk almisin ne morelim var evdey temizlik yapmam lazim kolarim Bille tutmuyor
Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim(
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)
Sizinde basinizi sisirdimama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bende evleneli 1 bucuk yil oldu bende surekli bebek bebek niye olmuyor herkesin oldu diyerek kendimi yiyordum simdi dusunmuyorm cok dusunursen olmazmis zaten olucagi varsa olur demekki uygun bi zaman degil diyerek kendimi avutuyorum
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.
aramıza hoş geldin :) umarın kısa zamanda hepimizin bebeği olur şuralara bizde hamileyiz diye yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?