Cocuk sahibi olmak:(

Hangimiz yasamadikki ayni korkulari…ama arkadaslarinda dedigi gibi 1 sene az bir zaman…aslinda normal bir zaman doktora gitmek icin..normal yumurtlaman oluyorsa ve esinin spermleride normalse kafaya takmadigin an olur herhalde…Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin…zamanini bekliyordur bebis gelmek icin annesi…

Bolca dua oku, meryem suresini oku…dua et…Rabbim ins. Anne olmayi nasib eder…

Ins Canim cümlemizin Kurban oldugum Allahin herkese nasip Eder dualarimiz Kabul olur Bizde kucamiza aliriz yavrumuzu

Kizlar daha adet olmadim 2 gün gecti)
Ins olmam ve bebis vardir:)
Adet sancisi var ama sanki Olucam gibi gelip gidoyr agrilar
Ama akintim cok hadi hayilisi:))

Son düzenleme:
Ay balim Vaölah kirmiziliar gelmedi 2 gün oldu daha Tik yok cok akintim var normalmi bilmiyom Bas dönemde biraz vardi Mide bulantisi sabahlari bilmiyom bellkide cok istedim icin kuruntu yapiyom Allah sendedemi yasasin kismet insssssss bitanem

adet tarihimi yanlış hesaplamışım sanırım cnm 11 değil 8 gün var 12 sinde gelmesi gerek:)

Son düzenleme:
senin de iki gün geçmiş karakız şimdi gördüm test yaptın mı belirti varmı çok heyecanlandım şuannn

Son düzenleme:

cnm hala gelen giden yoktur inş :) varmı bir belirti cnm yada farklı birşey :) test yaptın mı :)

Son düzenleme:
cnm hala gelen giden yoktur inş :) varmı bir belirti cnm yada farklı birşey :) test yaptın mı :)
Yok daha Gelen gideb yok belirtirde yok hehe bilmiyom Test yapmicsm artik cünkü hep üzülüyorum zamanlan bakalim nasil olucak:)
Sadece farkli olan akintim cok sari yesilsim ilk DEFA oluyor baska yok senden nbr

Yok daha Gelen gideb yok belirtirde yok hehe bilmiyom Test yapmicsm artik cünkü hep üzülüyorum zamanlan bakalim nasil olucak:)
Sadece farkli olan akintim cok sari yesilsim ilk DEFA oluyor baska yok senden nbr

ay cnm benim ya bu akıntı hamileliğin belirgin özelliğiymiş öyle diyorlar ay hamişsin galibaaa tmm cnm yapma daha ama yapınca mutlaka yaz bana merak ederim :) benden her zamanki gibi brtek başım döndü ani ve duygusalım ama normalde de duygusalım :) bekleyip görücez 8 gün var :)

Ama sanki bugun veya yarin adet olucam gibi geliyor vallah akintilar normal Degil acikcasi...
Hadi hayilisi Canim Bende senden haberleri beklyiom

cnm inş 9 ay boyunca hiç olmazsın akıntı okadar çok mu cnm sarı demiştin ama rahatsız edici değildir inş :)

Evet cok bitanem yarin dr gitmeye düsnpniyom bakalim pek havamda dgilim ne yalan söyliyim yarin bakimcam belki girerim

Evet cok bitanem yarin dr gitmeye düsnpniyom bakalim pek havamda dgilim ne yalan söyliyim yarin bakimcam belki girerim

cnm istersen bir test yap sabah öyle git yada gidince hamilelik ihtimalim var de kan testi yapsınlar antibyotik falan verir yada alttan bakar o iyi değil diyorlar allah korusun bebek varsa zarar görmesin cnm :) gidip gelince yaz yine senin için dua edicem bebiş olsun diye cnm

Bitanem vallah hic gidesim yok hem halim yok Souk almisin ne morelim var evdey temizlik yapmam lazim kolarim Bille tutmuyor

Bende evleneli 1 bucuk yil oldu bende surekli bebek bebek niye olmuyor herkesin oldu diyerek kendimi yiyordum simdi dusunmuyorm cok dusunursen olmazmis zaten olucagi varsa olur demekki uygun bi zaman degil diyerek kendimi avutuyorum

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

aramıza hoş geldin :) umarın kısa zamanda hepimizin bebeği olur şuralara bizde hamileyiz diye yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…