mrb canım yanı cok arastırdık varıkosel genelde sol tarafta baslayıp saga da atabıldıgı gbı gozunu korkutmak ıstemem ama derecelerıne gore kısırlıga yoneltıyo.......bızım dr dırekt amelıyat sart 6 ayda engec 1 senede gebelık sansı yuzde 70 e kadar artıyor dedı.....ılacla tedavısı yok bence baska dr gorunun derım canım
mrb canım yanı cok arastırdık varıkosel genelde sol tarafta baslayıp saga da atabıldıgı gbı gozunu korkutmak ıstemem ama derecelerıne gore kısırlıga yoneltıyo.......bızım dr dırekt amelıyat sart 6 ayda engec 1 senede gebelık sansı yuzde 70 e kadar artıyor dedı.....ılacla tedavısı yok bence baska dr gorunun derım canım
sağol cnm biz iki doktora gösterdik ama bir yere daha baktıralım emin olalım şimdi netten baktım zaman geçtikçe ilerliyormuş biz yapalı 2 ay oldu 6 ayda bir yaptırın diyormuş doktorlar olmadı ben 4 ay daha bekliyim hamile kalamazsam ameliyat olur napalım:44: bizimde hangimizde sorun belli değil yaabende de çikolata kisti var belki de ondan olmuyor :44: ama ben keçi boynuzu ve havuç suyu içiriyorum belki faydası olur diye
canım ıcını rahat tut herseyın hayırlısı ama kıstlere kızılcık suyu ve yda sogan suyu mucıze ılac
bende soğan kürü yapıyorum cnm inş faydası olur :) hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş
amin cumlemizin cnm :) benim annem azcık öyle çılgındır her gün yeni bir gündem yaratıyor bize
kızlar merhaba nasılsınızgelişmeler varmı kimse yazmıyor :44: hamile kalıp unuttunuz mu burayı yoksa
Yok Kiz ne unutmasi((
Canim Bende bugunden beli adet sancisi var galiba adet Olucam bide erken gelicek galiba
Offf ya Off senden nbr ne var ne yok
benimde yumurtlama günlerim cnm değerlendiriyoruz ama dr yumurta varmı yokmu birşey demedi sadece rahim kalınlığın çok iyi dedi3 ay içinde hamile kalamazsan ozaman gel dedi birşey anlamadım ben bu işten:44: hemen telaşlanma belki adet sancısı değildir cnm aynı onun gibi oluyor zaten öyle diyorlar ya belki bebek yerleşiyordur kaç gün kaldı başlamasına ? herhangi bir değişiklik varmı vicudunda farklı birşey yani ?
Hadi hayilisi Canim vallah hic bi degisiklik yok adete sancisi Böyle Ara Ara gelip gidiyor
Gaz cok var Karnimda(Ama sanki adet olucam Söyle bir kac gün sonra gibime geliyor ( hayilisi gülpm ya bide kan vermistim hormonlar icin kanimdada guatir cikti cok Az ( 6 hafta ilac kulanicskmisum sönra Yine bakicaklarmis
ay cnm benim gutr da etkiliyor biraz diyorlar ama o guatr ilacını benim arkadaşım kullandı 1 ay ilaçtan sonra hemen hamile kaldı şuan 5 aylık hamile onunda 8 aydır olmuyordu ilaçlar iyi geldi belki seninki de öyle olur :)bakmışsın bu ay da gelmez cnm daha kırmızıları görmeden hemen pes etme
Hehe Aynen :)
Annemde öyle Diyor Canim
Ilacacini kulandin zaman tutar dr umlan Baya konustum bu konuyu
Dr da dedi guatir cok önemliymis hormonlari düzeltioyormus o yüzden 6 hafta o ilaclan baslisaclarmis ondan sonra kan vericekemisim bakicaklar düzelme varmi diye hayilisi gülpm ja Aynen daha gelmedi gemez olalar o kirmizilar hehe
Bebegim sende bol calismalar bak önemli günler hehhe degerlendir
allahın izniyle olacak cnm bizde birgün buraya hamileyiz diye yazıcaz gör bakbizde çalışıyoruz bakalım 14 dünde belli olacak çalışmaların sonucu
Bol calismalar Güzelim beylerimiz Dört Gözlen beklyor yumurtalama günlermizi heheheh gariplerim ins olur olur
aynen öyle cnm inş olur artıkkkkkk :)))
Aynen ja olsun artik
Dün Baya Morelim bozmustum quatir yüzünden geri bi sirkeledim kendimi hayilisi iste
morelini bozma kız gutrdan ne olacak tedavisi var birde 1 ay sadece süresi bir aydan bişey olmaz :))) karşılığıolucek inşallah peki cnm sen nasıl anladın guatr olduğunu neden gitmiştin doktora ?
Nebilim Canim iste insan korkuyor kafanda okadar cok seyler geciyordun inanmasin...
Gülüm kadin dr dedim Maden hersey Iyi temiz bise yok 1 seneden belli gebe olmuyorum hormonlarima bakilsin dedim zaman dedi adetin 2-4 gün arasi gel kan ver hormonlarima bakalim dedi 3 hafta sonra aricam seni dedi öyle dünde aradi
anladım cnm banada yaptılar o testten 4 ay önce aynısı mı acaba benim adetim düzensizdi yeni evlendiğimde dr dedim evlendiğimden beri böyle diye oda adetinin 3.cü günü gel dedi gittim kan verdim 5 gün sonra çıkacak dedi gittim 5 gün sonra normal sonuçların dedi ilaç falan vermedi ama yine bebek olmuyor anlamadım ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?