Hadi hayilisi Canim nezaman adet olucan ?
adet oldum yarın 7 ci günüm cnm :) temmuzda 15şinde olmaz inş
Peki de bakip ne diyecek?:)
galiba yumurtam oluşup büyüyor mu diye bakıcak herhalde gerçi 7ci günü erken bence ama yarın görücez bakalım :44:
Bencede cok erken...
Ama yinede bi baksin Canim:) hayilisi ja offf nedir bizim cektigimiz(
Vallah ja adetin acisini ceken kadin
Dogum sancisi Yine kadin erkek derdini ceken Yine kadin evin derdini ceken Yine kadin cocuk olmaz Yine ceken. Kadin(((( of ya offff
canım oncelıkle gecmıs olsun kıst konusuna gelınce yuzde yuz kızılcık suyu cok ıyı akrabalarımdan kıstı olanlar kızılcık suyu ıcerek kucultup hatta bazıları yok ettıler..............es konusuna gelınce bende bırbucuk yıllık evlıyım cocuk yok dr bana bıseyın yok dedı.....bundan 6 ay once ozel dr gttım esım de muane oldu.......hersey normal fakat ılerı hızı yuzde 13 cıktı.....ilac verdı 6 y bekle dedı........baktık bısey olmuyo bukez cok ıyı dr gttık.......o muane eder etmez esıme varıkoselın var degerlerın ıyı ama amelıyatı olman lazım degerını dusururyor dedı...gecen ay amelıyat oldu nasıpse beklıyorum ıyı haberlerı......
Mrb canim ayni durum bizdede var karasiz kaldik hizi %3 doktor varikosel var solda amelyat dedi.bekleyince iyce dusuyormu.biz bi doktora daha gidelim diyoruz.sperm testi ultrasona girsi .urologami gittiniz.cok gecmis olsun.amelyat agirmi yani esinin durumu nasil canim:-(
Mrb canim ayni durum bizdede var karasiz kaldik hizi %3 doktor varikosel var solda amelyat dedi.bekleyince iyce dusuyormu.biz bi doktora daha gidelim diyoruz.sperm testi ultrasona girsi .urologami gittiniz.cok gecmis olsun.amelyat agirmi yani esinin durumu nasil canim:-(
ben ılk yazarken yazımda dr amelıyat ol degerını dusuyor demıstı.......cunku varıkosel sperm kalıtesını vs herseyı etkılıyormus ondan canım.....yıne sormak ıstedıgın bırsey olursa cvb yazarım
merhaba ben bişiy sorabilir miyim?
ben ılk yazarken yazımda dr amelıyat ol degerını dusuyor demıstı.......cunku varıkosel sperm kalıtesını vs herseyı etkılıyormus ondan canım.....yıne sormak ıstedıgın bırsey olursa cvb yazarım
asagı yukarı aynı durumdayız....amelıyat agır degıldı....hıc bekledıgımız gıbıde degıldı......tabı esım tereddut etmedı hemen oldu 30 yasında......dr dıyor kı amelıyatı ıyı dr yaparsa basarı sansı tekrarlama gıbı bı sorun olmazmıs........benım esımınde sol taraftaydı.bence sın hemen olsun ınan cok rahat bır amelıyat........bende nette cok okudum gozum korktu ama asla oyle korkulcak bısey degıl......ınsallh herkesın ıyı gecer
canım gec cvb yazdım kusura bakma.......oncelıkle detaylı yazıcam .....6 ay kadar once ozel hastanede urologa gorundu esım......ayıptır soylemesı once elle test yapıyolar..sonra hormon testı ve ultrosan ve spermıogram testı yapıldı.........4 gun cınsel perhız yaptı.........neyse sperm testıne gırdı........bellı baslı degerler var.....esımın herseyı cok normal cıktı fakat dedım ya ılerı hızı standartın altında cıktı.........ama asla tüp bebek vs yada kısırsın vs gıbı bısey demedı....ilacla duzelır dedı......6 ay kullan gel dedı.........neyse bekledık gebelık gıbı bısey olmadı baska ozele gıdıp profesore gorundu urolojıde.........o dr ılk elle muaneyede dırekt varıkosel dedı.........aynı testlerı yaptırdı....artık oncekı ılactanmıdır bılemeyız streslede alakalı olabılır vs.......bu testte ılerı hızı 1 düşmüştü.....suda var varıkosel kısırlıg yol acan ılerı boyutluda olabılıyormus vs.......fakat dr bıze oyle bısey demedı.....neyse hemen amelıyat ol bu durum ondan dedı....amelıyat kısısıne gore degısıyor 1 saat surdu...bır gece yattı....bır ay rapor aldı....cok cok korkulcak bısey degıl........kısıden kısıye degısıyor ama 20gun sonra eskı halıne donersın vs dedı......bakalım sımdılık beklıyoruz 3 ay olsun test yapılcak....korkulcak bısey degıl...ıyı dr lazım
Cok sagol canim ayni durumdaymisiz.gayet aciklayici olmussun Allah razi olsun esimi ikna edip uygun bir gun urologa gotureyim.cok gecmis olsun bizde 5 ay bebek icin beklemeye karar vermistik ama o amelyatini olsun iyilessin.3ay sonra insallah guzel sonuclar alirsiniz siz hangi ildesiniz .
canım esını ıkna et gıtsın olsun....bak bende bırbucuk yıllık evıyım....mıllet hadı hadı dıyor......ben kımseye duyuyrtmadım esıme laf gelsın ıstemem....sende oyle yap derım zaten amelıyat uygun ortam anlasılmıyor bıle.....esım bır gece yattı....evde de dınlendı...ıkıgune ayaklandı gezdı...agır vs kaldırmak yasak esın ne ıs yapıyor bılemem ama merdıven cıkmak vs bısure dıkkat edılmesı lazım dıkısler acılmasın dıye..ozelden sana sordugun cvb yazıcam burdan yazmam uygun degıl
insallah canım bende doldum artık...kolay degıl ayn ı ınsanlar hep soruyor sıkıldım tabıkı nasıpde varsa olur.......ınsallah ıyı haberler alırız....ıste 3 ay dolsun tekrar spermıogram yapılcak degerler nasıl olmus bellı edıcek.....dr ılac verdı 11 kutu cartınıne adı......ama 3 ay dolduktan sonra baslıcak......sımdı ıcmıyor.....bu hap surubu degıl...zengın e vıtamını vs ıcerıyo.....enerjıde donusup vs spermı ıyılestırıyormus......bak canım senın esını bılemem ama ben cok sıte arastırdım.....bır oncekı dr verdıgı ılacları arastırdım kullanan memnun degıldı trental vs 3 ılac vardı........dedım bak bu faydasızmıs damar tıkanıklıgında vs kullanılan ılacmıs ......o bana kulak vermedı.....artık ılactan mı drun gunahınada gırmek ıstemıyorum ama muanesınde bısey cıkmadı....ılerı hızıda 13 gıbı bıseyden 1 e dustu ...bakalım amelıyat yenı nasıpse 3 ay sonra sonucu yazarımAynen gulum milleti biraktim biz anne olmak istiyoruz.cocuklari cok seviyorum.herkes 4aylik evlisin olur gezin tozun diyor.sorunsuz olsam kafama takmiycam bende pko esimde bu sorun nasil erteliyim.insanlara anlatamiyorum bunu.olmuyor aklimdan atamiyorum.herkes gibi anne olmak istiyorum.insanlar diyor daha cok erken yas gelmis 30 a.doldum biraz kusuruma bakma canim.cok gecmis olsun esime dediklerini anlattim hersey daha berbat olsun istemiyorum.hiz sorunu var baska baska seyler cikmasin.erken tedavisi varken...Allah razi olsun bebisin gelsin hemen
insallah canım bende doldum artık...kolay degıl ayn ı ınsanlar hep soruyor sıkıldım tabıkı nasıpde varsa olur.......ınsallah ıyı haberler alırız....ıste 3 ay dolsun tekrar spermıogram yapılcak degerler nasıl olmus bellı edıcek.....dr ılac verdı 11 kutu cartınıne adı......ama 3 ay dolduktan sonra baslıcak......sımdı ıcmıyor.....bu hap surubu degıl...zengın e vıtamını vs ıcerıyo.....enerjıde donusup vs spermı ıyılestırıyormus......bak canım senın esını bılemem ama ben cok sıte arastırdım.....bır oncekı dr verdıgı ılacları arastırdım kullanan memnun degıldı trental vs 3 ılac vardı........dedım bak bu faydasızmıs damar tıkanıklıgında vs kullanılan ılacmıs ......o bana kulak vermedı.....artık ılactan mı drun gunahınada gırmek ıstemıyorum ama muanesınde bısey cıkmadı....ılerı hızıda 13 gıbı bıseyden 1 e dustu ...bakalım amelıyat yenı nasıpse 3 ay sonra sonucu yazarım
Tamam canim sonucu mutlaka yaz insallah duzelmistir.yok gulum bizim doktorda amelyat dedi ne ilac ne baska bisey demedi.bir bildigi var demek.bide herkes amelyat diyor ilerliyomus.ilac la duzelmezmis.ilerde agri yapar dedi doktor.anliyorum seni canim banada gelcekler coxuk yokmu diye sorular.ne kadar meraklilar ya.millet bir alem gercekten.insallah bebisin supriz yapar sana bizde umutlaniriz sayende
insallah canım ALLAH HERKESE NASIP ETSIN......EVET BEN YAZARIM SONUCLARIMI CUNKU FORUMA M UTLAKA GIRIYORUM
canım gec cvb yazdım kusura bakma.......oncelıkle detaylı yazıcam .....6 ay kadar once ozel hastanede urologa gorundu esım......ayıptır soylemesı once elle test yapıyolar..sonra hormon testı ve ultrosan ve spermıogram testı yapıldı.........4 gun cınsel perhız yaptı.........neyse sperm testıne gırdı........bellı baslı degerler var.....esımın herseyı cok normal cıktı fakat dedım ya ılerı hızı standartın altında cıktı.........ama asla tüp bebek vs yada kısırsın vs gıbı bısey demedı....ilacla duzelır dedı......6 ay kullan gel dedı.........neyse bekledık gebelık gıbı bısey olmadı baska ozele gıdıp profesore gorundu urolojıde.........o dr ılk elle muaneyede dırekt varıkosel dedı.........aynı testlerı yaptırdı....artık oncekı ılactanmıdır bılemeyız streslede alakalı olabılır vs.......bu testte ılerı hızı 1 düşmüştü.....suda var varıkosel kısırlıg yol acan ılerı boyutluda olabılıyormus vs.......fakat dr bıze oyle bısey demedı.....neyse hemen amelıyat ol bu durum ondan dedı....amelıyat kısısıne gore degısıyor 1 saat surdu...bır gece yattı....bır ay rapor aldı....cok cok korkulcak bısey degıl........kısıden kısıye degısıyor ama 20gun sonra eskı halıne donersın vs dedı......bakalım sımdılık beklıyoruz 3 ay olsun test yapılcak....korkulcak bısey degıl...ıyı dr lazım
merhaba cnm bende bişey sorabilirmiyim acaba ? benim de eşim üroloğa göründü de ileri hızlı %20 yavaş hareketli %30 çıktı sperm sayısı da 220 milyon iyimi acaba bu oran? ikinci derece varikosel ama dr ameliyata gerek görmedi ilaç ta vermedi olsamıydı acaba ki?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?