Cocuk sahibi olmak:(

ay hadi inşallah bebektir kıızzz çok heyecanlandım şimdi baaakk

Ay yerim
Seni kuzum Ben Bille artik heycanlanmyiom yani umudum kesildi gercekten....
Ja ama Böyle bise Ben hic duymadim okumadim görmedim ja bilmyoom gercekten yani dokunursam Bille aciyor

Ay yerim
Seni kuzum Ben Bille artik heycanlanmyiom yani umudum kesildi gercekten....
Ja ama Böyle bise Ben hic duymadim okumadim görmedim ja bilmyoom gercekten yani dokunursam Bille aciyor

kız tam olarak neresi arıyor içimi karnının alt kısmı mı allah korusun bişey olmasın

Ne bende ne eşimde sorun olmamasına rağmen 1,5 yılda hamile kaldım o düşükle sonuçlandı ondan sonrada 6. ay sonra tekrar kaldım bebişim yanımda şy an 4,5 aylık sabredin bol dua edin Rabbim vakti saati gelince verir inşallah ben hep vakti dedim Rabbim bilir dedim isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş bırakmasın

çok sağol cnm yazdığın için :) böyle yazıları okudukça çok acele ettiğimi artık biliyorum allah razı olsun :) amin cnm inş :)

[Q UOTE=yasell;35790579]sistit mi oldun yoksa kız[/QUOTE]

Sisiti ney Güzelim

ben bu lekelenmeden dolayı ve adet sırasında midemden başlayarak kasıklarıma kadar acı oluyordu onun için gitmiştim.bir prof tu gittiğim doktor muayene sırasında sol tüpün kapalı olduğunu gördüğünü söyledi rahim filmi çekelim dedi bende tamam dedim.300 tl ye çekti ve anesitezili çekti hiç bir şey hatırlamıyordum.rahim filminden sonraki 3 ay da hamile kalma şansın artar dedi ama bende artmadı sanırım.fakat rahim filminden sonra çok rahatladım diye bilirim.belkide tüplerde yapışıklık vardı açıldı diye düşünüyorum

büyük ihtimalle cnm benim de adet öncesi kahverengi geliyor bazı aylarda ama kistten diye düşündüğüm için aldırmadım pek :) çok iyi dr muş vay be istanbulda mı bu dr ? ben 3 yıl önce açık ameliyat oldum çikolata kisti vardi iki tane ona rağmen ne rahmime nede tüplerime bakmadılar :44: dr daha yeni bu ay dediki yumurtana bakalım yarın gidicem bakalım ne çıkacak ovulasyon testi denesene belki işe yarar tutar ozaman :)

ya böyle yanma ve sızı oluyor oturduğun yerde bile afedersin tuvaletini yaparken de çok acıyor

Peki Neden olur bu sist ilk defa duyorum[/QUOTE]

idrar yollarında enfeksiyon olunca oluyor cnm çok yanıyor birde acıyor özellikle afedersin çiş yaparken otururken yerinde duramıyorsun çok fena bişey

Peki Neden olur bu sist ilk defa duyorum

idrar yollarında enfeksiyon olunca oluyor cnm çok yanıyor birde acıyor özellikle afedersin çiş yaparken otururken yerinde duramıyorsun çok fena bişey[/QUOTE]

Ben biliyom simdi sen ne dedini yok Gülüm o Degil Onu biliyom:)

Ben biliyom simdi sen ne dedini yok Gülüm o Degil Onu biliyom:)

he iyi ozman :) gelsin bebiş [/QUOTE]

Hayilsi Canim ins :)))ama dedim gibi hic inancim yok Kurban oldum Allahin ins nasip eder hayilsiiyla senden nbr bakim sen Nasilsin gelisme varmis

he iyi ozman :) gelsin bebiş

Hayilsi Canim ins :)))ama dedim gibi hic inancim yok Kurban oldum Allahin ins nasip eder hayilsiiyla senden nbr bakim sen Nasilsin gelisme varmis[/QUOTE]

ümütsizliğe kapılma cnm olacak inş :) ben yarın dr gidicem 7ci günüm yumurtama bakacakmış :) baksın bakalım ne çıkacak

Son düzenleme:
Hayilsi Canim ins :)))ama dedim gibi hic inancim yok Kurban oldum Allahin ins nasip eder hayilsiiyla senden nbr bakim sen Nasilsin gelisme varmis

ümütsizliğe kapılma cnm olacak inş :) ben yarın dr gidicem 7ci günüm yumurtama bakacakmış :) baksın bakalım ne çıkacak[/QUOTE]

Hadi hayilisi Canim nezaman adet olucan ?

canım oncelıkle gecmıs olsun kıst konusuna gelınce yuzde yuz kızılcık suyu cok ıyı akrabalarımdan kıstı olanlar kızılcık suyu ıcerek kucultup hatta bazıları yok ettıler..............es konusuna gelınce bende bırbucuk yıllık evlıyım cocuk yok dr bana bıseyın yok dedı.....bundan 6 ay once ozel dr gttım esım de muane oldu.......hersey normal fakat ılerı hızı yuzde 13 cıktı.....ilac verdı 6 y bekle dedı........baktık bısey olmuyo bukez cok ıyı dr gttık.......o muane eder etmez esıme varıkoselın var degerlerın ıyı ama amelıyatı olman lazım degerını dusururyor dedı...gecen ay amelıyat oldu nasıpse beklıyorum ıyı haberlerı......

Hadi hayilisi ins olur Canim hayilisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…