ay hadi inşallah bebektir kıızzz çok heyecanlandım şimdi baaakk
Ay yerim
Seni kuzum Ben Bille artik heycanlanmyiomyani umudum kesildi gercekten....
Ja ama Böyle bise Ben hic duymadim okumadim görmedim ja bilmyoom gercekten yani dokunursam Bille aciyor
kız tam olarak neresi arıyor içimi karnının alt kısmı mı allah korusun bişey olmasın
Vallah vaginal arisi yani fistigim ariyor karnim agrimiyor elimi dokunmam Bille acitiyor
Ne bende ne eşimde sorun olmamasına rağmen 1,5 yılda hamile kaldım o düşükle sonuçlandı ondan sonrada 6. ay sonra tekrar kaldım bebişim yanımda şy an 4,5 aylık sabredin bol dua edin Rabbim vakti saati gelince verir inşallah ben hep vakti dedim Rabbim bilir dedim isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş bırakmasın
[Q UOTE=yasell;35790579]sistit mi oldun yoksa kız
evet cnm sende haklısın bende takıyordum ama benim dr dedi ki daha çok gençsin endişelenecek bir şey yok bende bıraktım kendi haline napim :) yaşım 27 bu arada :) cnm o lekeler rahimde polip olunca da oluyormuş ama çok şükür sende temiz çıkmış :) bu arada ben sana bi şey soracaktım rahim filmini ne zaman ve hangi şartlarda çekiyorlar bana çekmediler tüplerime de bakmadılar 8 ay aldu bizim ama az mı ?
ben bu lekelenmeden dolayı ve adet sırasında midemden başlayarak kasıklarıma kadar acı oluyordu onun için gitmiştim.bir prof tu gittiğim doktor muayene sırasında sol tüpün kapalı olduğunu gördüğünü söyledi rahim filmi çekelim dedi bende tamam dedim.300 tl ye çekti ve anesitezili çekti hiç bir şey hatırlamıyordum.rahim filminden sonraki 3 ay da hamile kalma şansın artar dedi ama bende artmadı sanırım.fakat rahim filminden sonra çok rahatladım diye bilirim.belkide tüplerde yapışıklık vardı açıldı diye düşünüyorum
Sisiti ney Güzelim
ya böyle yanma ve sızı oluyor oturduğun yerde bile afedersin tuvaletini yaparken de çok acıyor
Peki Neden olur bu sist ilk defa duyorum
idrar yollarında enfeksiyon olunca oluyor cnm çok yanıyor birde acıyor özellikle afedersin çiş yaparken otururken yerinde duramıyorsun çok fena bişey
Ben biliyom simdi sen ne dedini yok Gülüm o Degil Onu biliyom:)
he iyi ozman :) gelsin bebiş
Hayilsi Canim ins :)))ama dedim gibi hic inancim yokKurban oldum Allahin ins nasip eder hayilsiiyla senden nbr bakim sen Nasilsin gelisme varmis
ümütsizliğe kapılma cnm olacak inş :) ben yarın dr gidicem 7ci günüm yumurtama bakacakmış :) baksın bakalım ne çıkacak
canım oncelıkle gecmıs olsun kıst konusuna gelınce yuzde yuz kızılcık suyu cok ıyı akrabalarımdan kıstı olanlar kızılcık suyu ıcerek kucultup hatta bazıları yok ettıler..............es konusuna gelınce bende bırbucuk yıllık evlıyım cocuk yok dr bana bıseyın yok dedı.....bundan 6 ay once ozel dr gttım esım de muane oldu.......hersey normal fakat ılerı hızı yuzde 13 cıktı.....ilac verdı 6 y bekle dedı........baktık bısey olmuyo bukez cok ıyı dr gttık.......o muane eder etmez esıme varıkoselın var degerlerın ıyı ama amelıyatı olman lazım degerını dusururyor dedı...gecen ay amelıyat oldu nasıpse beklıyorum ıyı haberlerı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?