• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cocuk sahibi olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1senelik evliyim çocuğumuz olsun çok istiyoruz yaklaşık evlendiğinden beri korunmuyoruz ama hala gebe kalamadım doktora gittiğimde hicbir sorunum olmadığını söyledi onun icin yardim istiyorum
Instagram da bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var, detayli orayı incele, ovulasyon testi al ve yumurtlama gunlerini degerlendir kuzum. Bi kac ay da boyle dene. Olur Allah'ın izniyle 🙏

Merhabalar 1 senelik evliyim 19 yaşındayım bir bebeğim olsun istiyorum yardımcı olurmusunuz?😇
Öncelikle Allah yardımcınız olsun biz buradan çok yardımcı olamayız . Aşağıdaki mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla siz kontrol olmuşsunuz sorun yok demiş peki eşiniz ürolojiye gitti mi belki onda bi sorun vardır .Ya da siz rahim filmi felan çektirdiniz mi çektirmediyseniz onu da çektirin bazen rahimde de sorun olabiliyor. Sorun yoksa bile gebe kalmanız için doktorlar yardımcı olabilir . Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun 🤲🏻

Merhabalar 1 senelik evliyim 19 yaşındayım bir bebeğim olsun istiyorum yardımcı olurmusunuz?😇
Biraz hayatınızı yaşasanız olmazmı 1 yıllık evliyim diyorsunuz 18 yaş çok küçük evlenmek için 19 yaşda anne olmak için çok küçük eşiniz kaç yaşında ha ben hazırım illaki istiyorum diyorsan da bir yılın dolmuş rahim filmi çekildin mi eşin spermiyogram testi verdimi varikosel incelemesi yapıldımı ikinizinde hormonlarına bakıldı mı ilk etapta yumurta çatlatma tedavisi başlayabilirsiniz yada aşılama deneyebilirsiniz

Back
X