• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çocuk sahibi olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melisce55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
3
2
1
Merhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.

Bence reglin 2.günü gidip bi hormon testi yaptırın bende aynı durumdayım 1 kürtaj var sonrasında olmadı beklemedeyim

Doktora gidin siz de eşiniz de sorun yoksa denemeye devam edersiniz. Varsa çözmeye çalışırsınız. 🤗

Sizin yaşlarınızda 6 ay deneyip olmuyorsa doktora başvurmak gerekli. Bence gitmelisiniz daha geç olmadan☺️ Vakit kaybetmeye gerek yok bir sorun yoksa da doktor uygun görürse destekleyici ilaçlar verir.

Merhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.
Kayganlaştırıcılar sperme zarar veriyormuş mümkün mertebe kullanmayın en azından yumurtlama günlerinde ❤️

Doktora git... Virüsü bırakın gidin lütfen...

Maskenızı takın onlemınıız alınız ve doktora gıdınız
Ya spermlerde yada sızde sorun olabılır
30dan sonra geçen hergun kadın aleyhıne

Bu arada bende samsundayım
Bende tedavı görüp hamıle kaldım

Kayganlaştırıcı önerilmiyor
Doktora gittiğimizde bize ilk ne tetkikler yapacaklat kan fln mı alacak?
Evet kan alacak reglin 2.günü fsh,lh,estradiol prolaktin vb değerlere bakılır doktor hamilelik isterseniz alttan vajinal ultrason yapar tahlil sonuçlarına gore yumurta büyütücü ilaç başlayabilir

Kayganlastirici bizde kullaniyoruz zararli gercektem spermlere?
Buarada konu sahibi doktora gidin ihmal etmeyn virusun ne zaman bitecegi belli degil

Kayganlaştırıcı sperme çok ciddi zarar verirmiş drum söylemişti. Muhakkak dr gidip tahlil ve kontrollerini yaptırmalısın. Herşeyden önce folik asite başlatacaktır. Farklı bir sorun engel vs varsa tespit edilir. 10 ay hiç dr gitmeden denemek için çok uzun bir süre. Normalde karar verdiğiniz anda gitmeliydiniz.

Cnm vajinal kuruluğum var cnm cok yanıyo o yuzden. Esim kullanmak zorunda kalıyor.
Tabiki kullanmanız gerekiyorsa kayganlastici kullanmalısınız. Piyasada su bazli cok guzel jeller var 😌 asslaa yağ vs sürmeyin oranın ph dengesini bozar.

Back
X