• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk sahibi olmak için dua

elifercannn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
73
0
16
Tokat
Selam canlar çevremden duyduğum bu güzel duyumu sizinle paylaşmak istedim . 41 Yasin ne niyet için okursan Rabbim hayırlısında kabul buyuruyor inş . :) 3 tane arkadaşım okumaya başlamış .1 tanesi hepsini okuduktan sonra muradına Nail olmuş. İki tanesi de daha 41 i bitmeden Rabbim nasip etmiş onlara . Tabi deveyi bağlayıp tevekkül etmek gerekiyor . Biz elimizden geleni yapıp sonra duamızı edip gerisini Rabb'imize bırakıcaz. Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inş . Selam ve dua ile canlar. :)

ben de meryem suresine başladım bu ay 41 gün boyunca okuyup hamile kalan çokmuş allah dualarımızı kabul etsin

günlük 818 defa estağfirullah çekilmeli. ..karı kocanın ikiside istiğfara devam ederse netice daha çabuk hasıl olur...bir rivayete görede 7 elmaya 7 ibrahim suresi okunur.her elmanın yarısını erkek yarısını kadın kabuk ve çekirdekleriyle yer... (tecrübe edilmiştir)

meryem suresi her gün 1 bardak suya okunup içilir...

Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun canlarım . Evet Meryem süresi de cok iyi . Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inş . Selam ve dua ile inş .

Back