- 8 Haziran 2015
- 1
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi 2015birsen
Merhaba3 senelık evlıyım 2 sene once hamıle kaldım aldırdım onu sımdı cocuk sahıbı olamıyorum bana yardımcı olurmusunuz ve adet duzensızlıgım var 3 ayda bır oluyorum bana yardımcı olun lutfen
Merhababenimde 5.yılım evliliğimin ve hala cocuk sahibi olamadım birçok tedaviye rağmen olmadı.hsg,sperm analizi,kromozom analizi,herşey normal ama neden olmuyo bilmiyorum. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek denemem var. eşim tekrar tüp bebek deneyelim diyor ama ben tekrar bi olumsuz sonucu kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ne yapmalıyım çook çaresizim.
MerhabaMerhaba 30 yasindayim. Esimde de bende de hicbir sorun olmamasina ragmen 2 yildir hamile kalamiyorum. Adetlerim duzenli 28 gunde bir. Sadece mayis ayinda klomenle bir hamileligim oldu oda 6. Haftasinda dustu.. doktorum tedaviye 3 ay ara verdi.. sizin gorusleriniz nedir nasil bir yol izlemeliyim. Baska bir doktora gidip yumurta takibi yaptirmak istiyorum. Klomen kullansam fazla mi yuklenmis olurum.. tesekkurler
Merhaba
Öncelikle çitft olarak kromozom analizi yaptırınız .Eski doktorunuz sizi gebe bırakmış bence ona devam ediniz.Başarılı olacağınıza inanıyorum.
Merhaba Dr Halil bey yardam ederseniz sevinirim.Biz 4 jildik evliyiz cocugumuz olmuyor,filim cektirdim tupler kapali cikti.Tup bebek yaptirmayi dusunyoruz ama bu konuda hic bilgimiz yok bide biz yurt disinda kaliyoruz esimin Sadace. 1 ay Izin koldanma hakki var. Izmirde yaptirmayi dusunyoruz bilgi verirseniz sevinirim Tesekkurler
merhaba dr bey ben antalya da tüp bebek yaptrdim ancak doğumdan 3 gün sonra bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle kaybettim hamilelikte bilemedler ve ben çok yiprandm sorum tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmam gerekir dondurulmuş embriyolarim varr ancak korkuyorum bilgi verrsenz sevnrm