Evet şimdi tütü cok yapılıyor mesela o tutunun yapımından giderek cok güzel gelinlikler bile yapılıyor çocuklar için cok sık oluyor :))
Ben o tütülere hastayım :)))) çok tatlı duruyor, Allahım yiyesin geliyor onları giyen çocukları :))) bebek/çocuk giyim modası çok yol katetti, büyüklerin kıyafetlerinden daha çok önem veriliyor artık, eskiden biz yenidoğan kıyafetleri bulmakta zorlanıyorduk, prematüre bebekler için giyim bulmak, hatta bez bile bulmak mümkün değildi, benim kız minicik doğdu, çok erken doğmasa da kilosunu tamamlama imkanı olmamıştı, tulumların bezlerin içinde kayboluyordu küçüğüm.

Evet eskiden öyleymiş abla hem cok pahalı hemde zor buluniyor Muş

Elinize sağlık güzel fikir :) Bilmeyenler varsa ben de birşey önereyim madem. H&M mağazaları her türlü tekstil ürününü (kıyafet, havlu, eski çarşaf vs) markası farketmeksizin lekeli eski önemli değil, geri dönüşüm olarak alıyor. Götürdüğünüz poşet başına da H&M'de kullanabileceğiniz indirim çeki veriyor. Aklınızda bulunsun.

Eski kiyafetleiri aldıklarını biliyorum ama bulunduğum yerde şubeleri yok maalesef :// ama teşekkür ederim :))

Rica ederim :) Canım kargoyla da gönderiliyor ücretsiz. İnternet alışverişinde de kodu kullanabilirsin.
Denerim inşallah cok tşk ederim bilgi paylaştıkça güzel oluyor

Valla haklısın munecim,Koton'un outlet mağazasından 2 güzel merserize kazak aldım,10ar tl
Birer ipliği çekilmiş,alta aldım tamam,yün alsam bir kazaklık kimbilir kaç tutar,örülecekteee,giyilecekteee,artı o kadarda güzel olamaz kesinlikle:)

Çok güzel yapmışsın minik
2 oğlan annesi olarak ben de atamıyorum,yapardım böyle,yapardım diyorum çünki sonkileri yaptırmadılar,öyle giyeceklermiş
Başka heryeri mis gibi oluyor atılır mı,hele nette görüyorum iler tutar yerleri kalmamış,hala giyiyorlar,modaymış
Bir gün yol ortasında üstlerinden düşecek korkarım

Bir keresinde benim oğlan da dedi onu dizi yırtık başka başka yerlerini de yirtacak misim giyecekmis

Bir keresinde benim oğlan da dedi onu dizi yırtık başka başka yerlerini de yirtacak misim giyecekmis
Geçenlerde yürüyüş yolunda gördüm(yürüyüş yolu derken İzmit, içinden tren geçen şehirdi,tern güzergahı değişince tren yolu yürüyüş yolu oldu kent merkezi boyunca)
bir genç kotunu dizlerinden upuzun dikdörtgen kesmiş,dizler baldırlara kadar görünüyor Onun yanında yırtık sökük çok az kalıyor,gözümüze batmıyor o kadar

Annem de coktandir yapar bunu. Yama ama resimli yama :))) Hos duruyor.
Resimli yama baktım tanesi 6 liraya geliyordu bende bu şekilde yaptım evde yirtilan artık giyilemeyecek pozisyonda olan kıyafetlerin resimli yerlerini atamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…