- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.848
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Ben o tütülere hastayım :)))) çok tatlı duruyor, Allahım yiyesin geliyor onları giyen çocukları :))) bebek/çocuk giyim modası çok yol katetti, büyüklerin kıyafetlerinden daha çok önem veriliyor artık, eskiden biz yenidoğan kıyafetleri bulmakta zorlanıyorduk, prematüre bebekler için giyim bulmak, hatta bez bile bulmak mümkün değildi, benim kız minicik doğdu, çok erken doğmasa da kilosunu tamamlama imkanı olmamıştı, tulumların bezlerin içinde kayboluyordu küçüğüm.Evet şimdi tütü cok yapılıyor mesela o tutunun yapımından giderek cok güzel gelinlikler bile yapılıyor çocuklar için cok sık oluyor :))
Paylasirsan sevinirim bize de fikir olur :))benim aklıma fikir geldi
kızıma bebek pembesi kumaşından elbise dikmeyi düşünüyorum:)
Evet eskiden öyleymiş abla hem cok pahalı hemde zor buluniyor MuşBen o tütülere hastayım :)))) çok tatlı duruyor, Allahım yiyesin geliyor onları giyen çocukları :))) bebek/çocuk giyim modası çok yol katetti, büyüklerin kıyafetlerinden daha çok önem veriliyor artık, eskiden biz yenidoğan kıyafetleri bulmakta zorlanıyorduk, prematüre bebekler için giyim bulmak, hatta bez bile bulmak mümkün değildi, benim kız minicik doğdu, çok erken doğmasa da kilosunu tamamlama imkanı olmamıştı, tulumların bezlerin içinde kayboluyordu küçüğüm.
Eski kiyafetleiri aldıklarını biliyorum ama bulunduğum yerde şubeleri yok maalesef :// ama teşekkür ederim :))Elinize sağlık güzel fikir :) Bilmeyenler varsa ben de birşey önereyim madem. H&M mağazaları her türlü tekstil ürününü (kıyafet, havlu, eski çarşaf vs) markası farketmeksizin lekeli eski önemli değil, geri dönüşüm olarak alıyor. Götürdüğünüz poşet başına da H&M'de kullanabileceğiniz indirim çeki veriyor. Aklınızda bulunsun.
Rica ederim :) Canım kargoyla da gönderiliyor ücretsiz. İnternet alışverişinde de kodu kullanabilirsin.Eski kiyafetleiri aldıklarını biliyorum ama bulunduğum yerde şubeleri yok maalesef :// ama teşekkür ederim :))
Denerim inşallah cok tşk ederim bilgi paylaştıkça güzel oluyorRica ederim :) Canım kargoyla da gönderiliyor ücretsiz. İnternet alışverişinde de kodu kullanabilirsin.
Valla haklısın munecim,Koton'un outlet mağazasından 2 güzel merserize kazak aldım,10ar tlAynen öyle, yün fiyatları uçmuş, ona harcayacağın paraya hazırını alabiliyorsun, ayrıca örerken verdiğin emek de cabası, el emeği çok güzel oluyor fakat hem daha pahalı hem de çok yorucu, hele çocuk giyimde gerçekten çok güzel ürünler var artık, bizde küçük çocuk olmamasına rağmen bebek/çocuk mağazalarına yapışıyorum resmen
Çok güzel yapmışsın minikErkek çocukları olanlar bilirler ki pantolon eskimeden pantolon dizleri erir atılır pantolon
Ben bugün 3. Bir pantolonu tamir ederken geldi aklıma buraya yüklemek yoksa t-shirt ve pantolonlar da sürekli yaptığım bişey)
Malzemeler
1adet dizi erimiş pantolon
Bir adet kullanılmayacak bir kıyafette arma resim gibi kabartmalı parça
Eki Görüntüle 2259133 bu pantolonun dizini onariyorim
Çocuklara küçük gelen zamanında dokme tezgahtan aldığım bir tshirt teki araba figurunu kestim Eki Görüntüle 2259135
Bunu pantolona sabitleyip Eki Görüntüle 2259137
Bitmiş hali iyiydi gezmelik kullanilmasa bile ki ben kullanıyorum kimse anlamıyor bile
Parkta oyun oynarken çocukların hunharca oynadığı her yerde kullanılabilir
Böyle kıyafetlere yazık oluyor
Gönlüm razı olmuyor atmaya en azından küçük gelene kadar giyiliyor bu şekilde
Sizde evde olan şeylerle değerlendirin çocuk kıyafetlerini
Arma fiyatlarına bakmıştim cok eskiden gerçekten cok fazla ama bir pantolonu kurtarmak için değer ama böylesi bedava
İşinize yararsa cok mutlu olurum
Bir keresinde benim oğlan da dedi onu dizi yırtık başka başka yerlerini de yirtacak misim giyecekmisÇok güzel yapmışsın minik
2 oğlan annesi olarak ben de atamıyorum,yapardım böyle,yapardım diyorum çünki sonkileri yaptırmadılar,öyle giyeceklermiş
Başka heryeri mis gibi oluyor atılır mı,hele nette görüyorum iler tutar yerleri kalmamış,hala giyiyorlar,modaymış
Bir gün yol ortasında üstlerinden düşecek korkarım
Geçenlerde yürüyüş yolunda gördüm(yürüyüş yolu derken İzmit, içinden tren geçen şehirdi,tern güzergahı değişince tren yolu yürüyüş yolu oldu kent merkezi boyunca)Bir keresinde benim oğlan da dedi onu dizi yırtık başka başka yerlerini de yirtacak misim giyecekmis
Resimli yama baktım tanesi 6 liraya geliyordu bende bu şekilde yaptım evde yirtilan artık giyilemeyecek pozisyonda olan kıyafetlerin resimli yerlerini atamıyorum :))Annem de coktandir yapar bunu. Yama ama resimli yama :))) Hos duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?