Merhaba, 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıl önce kendi işimi kurdum ancak gündelik hayatımın 12-13 saatı işimle ilgillenmek ile geçiyor. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Bunlarda bir sorun yok, çalışmayı seven bir kadınım. Ancak, eşimin üniversiteden arkadaşının maddi sıkıntılar yaşaması üzerine, bir kaç aylığına bizimle birlikte yaşamasında herhangi bir sorun olmayacağına karar verdik.
Arkadaşımızın varlığı, işimin yoğunluğu, eşimin işinin yoğunluğu derken, aylar sonrasında eşim ile birbirimize doğru dürüst vakit ayıramadığımızı ve aslında bir yavrumuzun olmasını istediğimizi fark ettik.
Ancak sorun şu, doğumdan sonra, bunca karmaşıklık ve yoğunluk içerisinde bir çocuğu olması gerektiği gibi yetiştirmek benim boyumu aşar mı?
Çocuk gelişimi hakkında A'dan Z'ye her şeyi biliyorum. bunda sorun yok. Asıl sorun, zamanın yetmemesi.
Bir ofisim var, orada bebeğe bir oda ayırmayı düşünüyorum. Böylelikle bu sorunu çözerek, hem çalışan bir kadın hemde anne olan bir kadın olmayı ümit ediyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Olumlu/olumsuz cevaplarınızın benim için önemi ve değeri büyük. Bu nedenle sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Güzel günler dilerim.