Çocuk olmadan Aile Olabilmek

gizel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
11
0
52
Sevgili Dostlar Merhaba, Aramızdaki herkesin Anneler Gününü ve Kaynanalar Gününü Kutluyorum! :çiçek: :çiçek: :çiçek: :çiçek: :çiçek: Aslında bütün kadınlar içgüdüsel ve yaradılış olarak Annedirler. Dolayısıyla Anne olmak için illaki çocuk doğurmak gerekmiyor diye düşünüyorum.kafamçokkarıştı Mesela ben hiç çocuk doğurmadım ama çok çocuk doğurdum. :emir_bebek: Doğurmadan doğuranların Anneler Gününü ayrıca takdirle yürekten kutluyorum.:hooray:

katılıyorum sana ama biliyosun illa doğuran annedir diyenlerin sayısı epey bi fazla.

Aynı düşünceleri paylaştığımız için sevindim. Eğer sadece hamilelik süreci ve doğum ile kazanılacak bir mertebe ise bu haklı olabilirler. Acaba; toplumdaki annelere duyulan saygı; onların evlatlarını taşıyıp doğurmalarından mı Yoksa gösterdikleri KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGI den dolayımı dır? Sözkonusu çocuklar olunca hangi kadın fedekarlık ve sevgiden uzak durabilir ki....

Alevciğim, seni gönülden takdir ediyorum. Tüm çocuklara karşı duyarlı bir kalbe sahip olmak başka; kimsesiz bir çocuğu evlatlık edinmek bambaşka bir büyüklük. Çok az insan bu cesareti gösterebiliyor ne yazıkki.

X