- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- 78
- Konu Sahibi balimkizim
-
tabiki 1 elmanın yarısı eşim yarısı kızım oldu ilgi 2ye bölündü fakat işten geliyor çoçuğa sadece gözleriyle bakıyor 1 dakıka sonra cocuk durmuyor diyor elime veriyor ben kızıma çok düşkünüm onu kıskanabilir ama eşimlede şakalaşırım öperim ama o sadece işten gelir wlinde ya kumanda ya telefon bırak derım konusalım oturalım bırakır tekrar alır bu sefer bende boşverdım napayım sonra bunları halletmeye calısıncada bunaldım bılmem ne en çok o gezıyor o bunalıyor asıl ben bunaldım kendı basıma şöyle arakadsımla kahve ıcmeye bıle cıkamıyorum benım kocam her hafta bır falıyette amaAnalık yaparken kadınlığınızı unutmuş, es geçmişsiniz gibime geldi.
Kadın önce kadındır sonra Ana...
Benim babam da biz bebekken anama" çocuklar ile çok ilgileniyorsun, beni ihmal ediyorsun" dermiş anneme.
Rolleri abartmamak lazım, evet zor ama çocuk ile olan sorumluluklarınızı hep siz almayın, paylaşın.
artık bende buna ınanmaya başladım maleseferkekler çocuk gibi...
bir kardeş nasıl yeni doğan kardeşi kıskanıyorsa bir erkek de aslında yeni doğan çocuğu kıskanıyor :)
bu bilinçli değil belki ama öyle...
tabiki 1 elmanın yarısı eşim yarısı kızım oldu ilgi 2ye bölündü fakat işten geliyor çoçuğa sadece gözleriyle bakıyor 1 dakıka sonra cocuk durmuyor diyor elime veriyor ben kızıma çok düşkünüm onu kıskanabilir ama eşimlede şakalaşırım öperim ama o sadece işten gelir wlinde ya kumanda ya telefon bırak derım konusalım oturalım bırakır tekrar alır bu sefer bende boşverdım napayım sonra bunları halletmeye calısıncada bunaldım bılmem ne en çok o gezıyor o bunalıyor asıl ben bunaldım kendı basıma şöyle arakadsımla kahve ıcmeye bıle cıkamıyorum benım kocam her hafta bır falıyette amayazık degılmı bana
olabilir ben 24 eşim 26 yaşında baba oldu gezmeyi seviyor bekar gibi rahat davranmayı sevıyor ama ona göre öyle değil ona göre içmek bara gitmek bekarlıkCok erken cocuk yapmissiniz acaba ondan olabilir mi belki baba olmaya hazir degildi
ne yaparsan yap diyor artık karışmıyorummmm diyor bugun bagırdı aglattı sabah işe giderken rezıl oldumSende çık faaliyete?
Bağırıp çağırıyor mu bırak istediği kadar bağırsın. Sen de insansın bunu ona iyi bir dille anlatman lazım..
Üzme kendini, kendine başka uğraşlar bul.ne yaparsan yap diyor artık karışmıyorummmm diyor bugun bagırdı aglattı sabah işe giderken rezıl oldum
Ben evlenir evlenmez cocuk yapanlara hi anlam veremiyorum daolabilir ben 24 eşim 26 yaşında baba oldu gezmeyi seviyor bekar gibi rahat davranmayı sevıyor ama ona göre öyle değil ona göre içmek bara gitmek bekarlık
evet ne yaparsan yap dedıkten sonra bende artık onun dedıgını yapacam karısamıyacak burnu sürtsünÜzme kendini, kendine başka uğraşlar bul.
Al bebeğini dışarı çık arkadaşlarınla kahve iç
Alıştır onu bunlara, her dediğinde pısma...
ya bizde istemıyorduk ilk zamanlar tabi iyki kızım olmuş çok mutluyum ama evde belli bir zamandan sonra sessızlık oluyor evlenmenın amacı cocuk diye düşünüyorum ALLAH İSTEYEN HERKESE YAŞATSINBen evlenir evlenmez cocuk yapanlara hi anlam veremiyorum da
Yani, adam sana izin vermiş işte daha ne kendini üzüyorsun ki.evet ne yaparsan yap dedıkten sonra bende artık onun dedıgını yapacam karısamıyacak burnu sürtsün
CANIM BAYANLAR HERŞEYE KOŞMAYYA BAŞLIYOR HEM ANNELİK YAPIYORSUN HEM PARA KAZANMAYA ÇALISIYORSUN KALITELI BIR HAYAT SUNMAK ICIN COCUGUNA HEM KARILIK YAPIYORSUN AMA YINEDE HİÇ BİRŞEY yapmıyormus gıbı davranıyor sana inşallah eşin öyle olmaz hamileyken bana iş yaptırmazdı kendı yapardı cok anlayıslıydı demekkı çoçuk için bunları yapıyormus karısının hatrı yok ALLAH YOLA GETIRSIN EŞLERIMIZI UYKULARIM BÖLÜNÜYOR COCUK EMZIRMEK İÇİN HALIM KALMIYOR YINEDE YORGUNDA OLSAM KARILIK YAPIYORUM BIR KERE DÖNÜP UYUMADIM ASLA YORGUNUM DEMEDIM AMA DEMEK LAZIMMIŞ ONU ÖĞRENDIM kıymak lazımmışseninle hayatimiz biriz ama yemekleri kv yapar kocamla sadece kahvaltılık işleri..
bende korkuyorum çocuk olunca degişecekmiyiz
11 aylık evliyim ( neredeyse 1 sene olucak)
7 aylık da hamileyim...
eşimede diyorum bu tür şeyleri okudukça degişecekmiyiz biz çocuktan sora..
eşim yok degişmeyiz ayni olucaz diyo ama içimde hala şüphe var korkuyorum
herkeste var bu durumu rastlayanda... sinirli agrestif olucaz biliyorum..
Allahım sabirlar ver diye dua ediyorum ya. bunları düşündükçe üzülüyorum
Yani, adam sana izin vermiş işte daha ne kendini üzüyorsun ki.
Şu ilgi beklemeyi de bırakın lütfen, hayatınızı kocanızdan ibaret yapmayın.
Adam daha çok genç siz de öylesiniz ama 26 yaşında bir adamın evlilik ve çocuk sorumluluğu kaldırabileceğine ben inanmıyorum.
Aceleniz neydiyse ? Neyse olan olmuş.
Evlisiniz diye mıç mıç olmanıza gerek yok, sizin de onun da ayrı arkadaşları, hobileri olabilir.[/Qtabiki ben saygı ıstıyorum eşim bana izin verdi ama ne yaparsan yap diyerek gönüllü değil ben biraz anlayış ve saygı beklıyorum okadar ıkımız çalışıyorsak ikimiz emek verıyorsak oda gezmesını yapacak bende kocam cok kıskanc özellikle kızım olduktan sonra cok kıskanç oldu
gönülsüz saygılı değil bagırarak yapıyor ALLAH BENIM GIBI OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN SAYGI COK COK ÖNEMLİ HERSEY KARSILIKLIDIRYani, adam sana izin vermiş işte daha ne kendini üzüyorsun ki.
Şu ilgi beklemeyi de bırakın lütfen, hayatınızı kocanızdan ibaret yapmayın.
Adam daha çok genç siz de öylesiniz ama 26 yaşında bir adamın evlilik ve çocuk sorumluluğu kaldırabileceğine ben inanmıyorum.
Aceleniz neydiyse ? Neyse olan olmuş.
Evlisiniz diye mıç mıç olmanıza gerek yok, sizin de onun da ayrı arkadaşları, hobileri olabilir.
yorgunum diyceksin eşinize. çalışıyorsun. belli edeceksin saklarsa uzaklaşir bu durumu.. bende çalışıyorum. rahatlıkla sölüyorum herşeyi eşime.. ayni durumu senin gibide var çöpleri atar beni takip eder...evi kontrol eder. ilacini içtin mi sorar.. bana danişmadan bişey yapmaz...umarim çocuk doğduktan sorada bu şekilde devam etsin istiyorum. inşaALLAH hep böle devam eder.. yinede korkuyorumCANIM BAYANLAR HERŞEYE KOŞMAYYA BAŞLIYOR HEM ANNELİK YAPIYORSUN HEM PARA KAZANMAYA ÇALISIYORSUN KALITELI BIR HAYAT SUNMAK ICIN COCUGUNA HEM KARILIK YAPIYORSUN AMA YINEDE HİÇ BİRŞEY yapmıyormus gıbı davranıyor sana inşallah eşin öyle olmaz hamileyken bana iş yaptırmazdı kendı yapardı cok anlayıslıydı demekkı çoçuk için bunları yapıyormus karısının hatrı yok ALLAH YOLA GETIRSIN EŞLERIMIZI UYKULARIM BÖLÜNÜYOR COCUK EMZIRMEK İÇİN HALIM KALMIYOR YINEDE YORGUNDA OLSAM KARILIK YAPIYORUM BIR KERE DÖNÜP UYUMADIM ASLA YORGUNUM DEMEDIM AMA DEMEK LAZIMMIŞ ONU ÖĞRENDIM kıymak lazımmış
zanetmiyorum ama inşallah canım herkes mutlu olsun isterim sende üzülme merak etme öye olsa bile önemli olan hatalarını anlamak inşALLAH ANLARLARyorgunum diyceksin eşinize. çalışıyorsun. belli edeceksin saklarsa uzaklaşir bu durumu.. bende çalışıyorum. rahatlıkla sölüyorum herşeyi eşime.. ayni durumu senin gibide var çöpleri atar beni takip eder...evi kontrol eder. ilacini içtin mi sorar.. bana danişmadan bişey yapmaz...umarim çocuk doğduktan sorada bu şekilde devam etsin istiyorum. inşaALLAH hep böle devam eder.. yinede korkuyorum
sabır işi .ÇOK HAKLISINIZBEN ANLAYIS GÖSTERİYORUM GÜZELLİKLE KONUŞUYORUM AMA BENI DINLEMEK İSTEMİYOR
anasına mı duyuruyor sesini bakın karıyı böyle eziyorum diye..varlığınızla adam olmayanı bir süre yokluğunuzla terbiye etmeye çalışın bakalım ne olacak..herkes evli herkeste çocuk var neden kaynana da yemek yeniyor bir zahmet evinizde yiyin yemekleri kapatın kapınızı inmeyin aşağı..gönülsüz saygılı değil bagırarak yapıyor ALLAH BENIM GIBI OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN SAYGI COK COK ÖNEMLİ HERSEY KARSILIKLIDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?