A
AYDANNN
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AYDANNN
KIZLAR ÇOCUK ODASINI KENDİM BOYAMAK İSTİYORUM NASIL BOYAYACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimlersen sevinirim nasıl boyadınız kaç kutu boya almalıyım fırça nasıl olmalı, kolaymı,başarabilirmiyim.teşekkürler.Benim çocuk odam pembe mavi senin için resimleyebilirim.Ortasınada şerit geçirdik bizde kendimiz yaptık.SANA KOLAY GELSİN
filizim bu konuda tecrübelisin herhalde oda çok hş olmuş size bir şey sorucam.
oturma odamın üstü ay işiğı(parlak sarı) altıda parlament mavi, arada bordür var ama artık sıkıldım daha açık renge boyayıp aydınlık bir hava yaratmak istiyorum açık renge dönüştürebilirmiyim bu arada boya su bazlı kaç kat sürmem gerekir yada özel kapatıcılar varmı.
filizim bu konuda tecrübelisin herhalde oda çok hş olmuş size bir şey sorucam.
oturma odamın üstü ay işiğı(parlak sarı) altıda parlament mavi, arada bordür var ama artık sıkıldım daha açık renge boyayıp aydınlık bir hava yaratmak istiyorum açık renge dönüştürebilirmiyim bu arada boya su bazlı kaç kat sürmem gerekir yada özel kapatıcılar varmı.
TEŞEKKÜRETTİM CANIM ............................
BENDE BİR POŞETİ BURUŞTURUP BOYAYA BATIRIP SONRADA DUVARA DOKUNDURARAK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM İKİSİNİDE GÖRÜNMEYEN BİR KÖŞEDE DENERİMHANGİSİ GÜZEL OLURSA ARTIK ONU YAPARIM .ÖNRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.hey benim bir fikrim var....boyayı yap zıt bir rengi geniş bir kutuya dök....sonra 2 elinide hafifçe bastır.......yapıştır ellerini duvarlara harika oluyo ....by....