• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Odasini Boyama

• Konu Sahibi Konu Sahibi AYDANNN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AYDANNN

Ziyaretçi
KIZLAR ÇOCUK ODASINI KENDİM BOYAMAK İSTİYORUM NASIL BOYAYACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM:uhm:

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
teşekkürler han cım .iki renge boyamayı düşünüyorum hangi renkler uyumlu olur .

birde bir odaya kaç kutu boya gerekir oda 10 metrekare lik bir oda

Benim çocuk odam pembe mavi senin için resimleyebilirim.Ortasınada şerit geçirdik bizde kendimiz yaptık.SANA KOLAY GELSİN

Benim çocuk odam pembe mavi senin için resimleyebilirim.Ortasınada şerit geçirdik bizde kendimiz yaptık.SANA KOLAY GELSİN
resimlersen sevinirim nasıl boyadınız kaç kutu boya almalıyım fırça nasıl olmalı, kolaymı,başarabilirmiyim.teşekkürler.

Tamam canım bekle ekliyorum.Biz rulo ile yaptık.Kolay ama yorucu oluyo.

resim0051km5.jpg
resim0050qb3.jpg

Renkler tam net çıkmadı ama zaten 2 sene oldu boyayalı....

filizcim elinize sağlık güzel olmuş umarım bende başarabilirim

Başarırsın ya bu kadar korkma cesaretli ol canım.Kolay gelsin size.

filizim bu konuda tecrübelisin herhalde oda çok hş olmuş size bir şey sorucam.

oturma odamın üstü ay işiğı(parlak sarı) altıda parlament mavi, arada bordür var ama artık sıkıldım daha açık renge boyayıp aydınlık bir hava yaratmak istiyorum açık renge dönüştürebilirmiyim bu arada boya su bazlı kaç kat sürmem gerekir yada özel kapatıcılar varmı.

oturma odamın üstü ay işiğı(parlak sarı) altıda parlament mavi, arada bordür var ama artık sıkıldım daha açık renge boyayıp aydınlık bir hava yaratmak istiyorum açık renge dönüştürebilirmiyim bu arada boya su bazlı kaç kat sürmem gerekir yada özel kapatıcılar varmı.

Canım kapatman için belki 2 kat yeter.Boyanın durumuna göre 1 kat dada kapatabilir.İlk önce beyazla kapatıp daha sonra istediğin tonu uygulayabilirsin.Çok tecrübeli değilim ama seviyorum ev dekorasyonunu.Benim evim tüm beyazdı her taraf.Bende sevmiyordum.Her odayı ayrı bir renk yaptım.Turuncuda çok güzel duruyo bak resimlerim istersen oda renklerini.sengözlerimebaksanab

Koyudan açığa çeviriyorsanız eğer tavsiyem ilk katını fazla sulandırmadan boyamanız. Eşim kızımın odasını çok koyu yapmıştı, sonra boyacı geldi o zaman baktım. İki kat boyadı, ilki epey kıvamlı ikincisi biraz daha sulu idi. Ruloyu uzun bir sopaya taktı boyadı, ilk katın iyice kurumasını bekledi birde. Çok korkulacak birşey yoki eşyaları ortaya toparlayıp, yerlerede nalburlarda koruyucu kocaman naylonlar var onlarda sererseniz çok temiz olur, kolay gelsin.

bence ıkı zıt renge boya yeşille turuncu çok yalışıyor bır duvar turuncu dığerını de yeşil boya on metre kare bır oda için iki buçukluk bır kutu yeter ama ıkı renk boyamak ıstersen en kuçuk kutulardan al gerçı boyacıda sana yardımcı olur bır da ruloyla boyarsan daha az fırca ızı kalır

bende slikonlu boyaları öneririm canım hem kolay sürülüyor hemde seten boya gibi duruyor kolay gelsin:nazar:

hey benim bir fikrim var....boyayı yap zıt bir rengi geniş bir kutuya dök....sonra 2 elinide hafifçe bastır.......yapıştır ellerini duvarlara harika oluyo ....by....

hey benim bir fikrim var....boyayı yap zıt bir rengi geniş bir kutuya dök....sonra 2 elinide hafifçe bastır.......yapıştır ellerini duvarlara harika oluyo ....by....
BENDE BİR POŞETİ BURUŞTURUP BOYAYA BATIRIP SONRADA DUVARA DOKUNDURARAK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM İKİSİNİDE GÖRÜNMEYEN BİR KÖŞEDE DENERİMHANGİSİ GÜZEL OLURSA ARTIK ONU YAPARIM .ÖNRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Back